Šta je novo?

Slike clanova foruma

Ortak kad se vratio iz vojske je imao 20 cm veci odraz :) i bio je dosta brzi na koraku...Te cokule su chudo :D Ko oni tegovi shto se vezuju oko nogu :smoke:

Heheh, da, chizme su bash keva za jachanje trbushnih, i prednje/zadnje loze ...

kad si spomenuo tegove - Jako jako zanimljiva stvar - http://www.thexvest.com/

u sushtini pokraden dizajn Shaolin monaha, koji su nosili Kornjachine oklope oko sebe (neshto slichno kao Master roshi u Dragonball-u :p ) i rezultati su haos -

postepenim povecanjem tezine, dolazish u nivo kada nakon skidanja prsluka ne mosh da verujesh u sposobnosti, odraz, kretnju ... zakon stvar.

^Zabranjeno je komentarisati ovaj topic dok ne okacis svoju sliku :p

u sushtini pokraden dizajn Shaolin monaha, koji su nosili Kornjachine oklope oko sebe (neshto slichno kao Master roshi u Dragonball-u :p ) i rezultati su haos -

postepenim povecanjem tezine, dolazish u nivo kada nakon skidanja prsluka ne mosh da verujesh u sposobnosti, odraz, kretnju ... zakon stvar.

Brate ne padaj na te americke marketing fore... taj prsluk sa tegovima ti moze samo sje8at kicmu i diskove.
Konsultovao se veoma dugo sa drugarom koji je dugo godina "personal trainer" i jedan od menadzera u lokalnom sportskom centru.
Tako da se taj prsluk uopste ne preporucuje a pogotovo ne velike tezine (preko 3kg).

Eto malo slika sa svirki...
Prva je prosle (ili pretprosle, ne secam se) godine, Sombor, klub Aut. Druga je Timisoara, neki metal klub, pocetak ove godine...Dva razlicita benda su u pitanju, ali onaj simpaticni debeljuskasti dasa je konstanta :D:-devil-:

Prilozi

• CIMG1168.JPG
    CIMG1168.JPG
    95.8 KB · Pregleda: 234
  • IMG_1957.jpg
    IMG_1957.jpg
    171.1 KB · Pregleda: 243
Brate ne padaj na te americke marketing fore... taj prsluk sa tegovima ti moze samo sje8at kicmu i diskove.
Konsultovao se veoma dugo sa drugarom koji je dugo godina "personal trainer" i jedan od menadzera u lokalnom sportskom centru.
Tako da se taj prsluk uopste ne preporucuje a pogotovo ne velike tezine (preko 3kg).

Uh, ja sam ga nosio, samo shto je Home Made varijanta. Uzeo sam Mile Dragic lovachki prsluk, i modifikovao ga, pa sam ga punio olovom.

nema opasnosti po kichmu, jer ti ne stavljash ranac, vec na svim mestima podjednako otezan prsluk. u sushtini to mu dodje kao da si se preko noci ugojio, i sad furash vecu telesnu tezinu, i onda trenirash sa time. i nakon skidanja istog si definitivno jachi.

I jedan i drugi ste zapravo u pravu ;)
Prsluk je odlichna stvar, ali ako trchish sa njim po pesku ili u bazenu do pojasa. Bilo kako bilo, velike tezine nisu preporuchljive nikako i super su shtetne za kolena i kichmu!
Drzimo se teme ;)

^Zabranjeno je komentarisati ovaj topic dok ne okacis svoju sliku :p

evo

2na7fj8.jpg

^ Ako je tako, ono iz tvog potpisa se ne racuna na mene :p Zaboravi :p

Poslednja izmena:
A pozeljno je i username da promeni :D

Poslednja izmena:
Vi još stvarno mislite da je ona žensko :)?

Jel? Šta mi još nećete nakačiti :)? Da sam nekom grčkom transvestitu dete napravio :)?

@ Ranko_SD

sto, bas ima lepe oci...

Poslednja izmena:
Aj' pogodite ko je na slici :d!

Poslednja izmena:
driver? :)

sto upitnik na kraju :D

po nazivu slike zakljucujem da nije on vecj je verovatno skinuta sa fejsa :D a i kad je Coola bio mali nije bilo tih tristacja :D

Poslednja izmena:
Do'vatice tebe crna trojka, pa ces da vidis ko je mali!

Evo mene

Slika sa Sensation White zurke tj. doceka Nove godine 2009. u Dizeldorfu ,)

Prilozi

• IMG_1416 (Large).JPG
    IMG_1416 (Large).JPG
    74.1 KB · Pregleda: 236
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno