Šta je novo?

Slike clanova foruma

To onaj samouki "lekar".Ladno idete na ta voodoo njesra. Iskreno sta god da je taj lik radio nikad ne bih poverio "svoje telo" takvim ljudima. Kako je ovo zvucalo :D.

Animan dobar odraz sa 110kg i ~190cm. Ja evo po treci put sjebao skocni sglob i ko zna da li cu ikada moci da kucam.....i to odrazna noga sad :S:.

Ko visoko leti nisko pada...
Shto se tiche povreda skochnih zglobova
Niko nije shampion veci od Trogdora sa bencha..
Na slici, treci sa leva na desno
DSC_0237.JPG

Taj je sjebavao skochne zglobove kad god je stigao...(inache ima neverovatno brz i dugachak dvokorak, a sa noge kuca lagano, neka potvrdi to Bane R :))
Shto se "kostolomca" tiche. Doktori su mi predlagali operaciju (posle 2 nedelje bolova, kada sam se prvi put ukochio). I oporavak od godinu dana.
Steva mi je namestio ledja da me bukvalno nishta nije zabolelo. Legao sam na stomak, stavio je ruke na lublani deo kichme...neshto je krckalo, dok mi je njegov asistent okretao levu nogu u krug. Ustao sam, nisam imao nikakav bol...To necu zaboraviti dok sam ziv! Posle 2 nedelje sam igrao oept basket (a ukochio sma se tek nakon 2 godine). Napomijnem, da iz kola nisam mogao da izadjem koliko me je bolelo kada su me dovezli...

Ne znam da li se oko kucanja brines zbog noge ili visine, ako je zbog noge nemoj nista da se brines, meni je zglob jedno 5 puta iskakao iz leve noge (one glavne) i evo (da kucnem u drvo) sve je po starom i mogu sasvim solidno da kucam, btw visok sam 191 cm i tezak ~85 kg...
Resenje za zglob su ti dublje patike...
Ti si ko pero lak :) Zato i lako kucash, za tu visinu. Istina, duboke patike mogu dosta da pomognu (za kosharku je apsurdno koristiti bilo shta drugo, ako si redovan sa tom aktivnishcu). Medjutim vec sam napisao da Trogdor-u nishta nije pomagalo... chak i na slici se jasno vidi da ima bandazirane zglobove :). Samo shto on josh uvek igra (tj moze), a ja mogu samo da se nerviram, ili da igram pa da se nerviram shto sam se ukochio opet :)

@Ranko Pa da zbog zglobova. Koleno dva puta ispadalo, butni misic istezan(to je zbog Muslia) i ligamenti skocnog zgloba evo 3x istezani. Iako mi je skoro sve to proslo i dalje ima efekta, oseca se i dalje.....

@Igoritza *** valjda imam tu odbojnost jer su mi i roditelji lekari. Imamo mi u Krusevcu jednog lika koji pravi cuda, on je svojevremeno namestao sve i svasta Casici, Draganu M. , Cedi V..... Ali meni se jednostavno ne ide tamo ni pod razno.... Taj tvoj "lekar" el pravi ili....? Ne mogu da verujem da si dao da ti radi operaciju samouki lekar.

@AnimaN *** steta. Nhf ali iskreno mislim da ta problema sa ledjima imas i zbog nesto vece tezine. Ipak 110+ kg na 190cm je bas dosta. Veliko opterecenje za takav odraz.

P@IN je napisao(la):
@AnimaN *** steta. Nhf ali iskreno mislim da ta problema sa ledjima imas i zbog nesto vece tezine. Ipak 110+ kg na 190cm je bas dosta. Veliko opterecenje za takav odraz.
Da to jeste otezavajuca okolnost, ali ja sam se drastichno ugojio u poslednjih godinu dana (od kad ne igram, nemam velikih problema). Kada sam imao najvishe problema imao sam 92 Kg (grama sala nisam imao, u punom treningu). Pretpostavljam da moja kichma jednostavno nije "built for the BB game", i stari ima istovetnih problema (imao je operaciju, nistha mu pomogla nije). Jednostavno neko nikad nema problema, a neko ima, a mozda je genetika uradila svoje...poshto je ovo ochigledno familijarno u mom sluchaju...
:wave:

btw Steva Mirjevac je pokojan...:( Sad radi njegov unuk, koji uz duzno poshtovanje, nije Stevi ni do kolena...Nije to to...Stevaa mi je uvek namestio ledja, unuk ni jednom...

Znam - al´ Steva mirijevac mu nekako dođe ko franšiza...

Mene je unuk "opravljao" pre jedno 5-6 godina (fino sam skrko leđa) i mogu ti reći lepo me namestio, a išao sam ko čovek koji se sveže us*o, ustajao rukama i sl...

Ček, ček sad videh - ti imaš sada 113 (stotinutrinaest kila :zgran:) od čega se ~20 rodilo u ovoj godini ?

To ti je na nervnoj bazi - nema veze s´kičmom, a nju još uvek možeš da središ u Mirijevu. ;)

Kad smo vec kod basketa, vidim ima puno slika vezano za ovaj sport, ajde da i ja jednu okacim :)
Ja sam ovaj mali, najnizi (1.84) :D (ps: nisam kosarkas, da ne pomesa neko :p)
:wave:

Prilozi

• IMG_2221.JPG
    IMG_2221.JPG
    415.2 KB · Pregleda: 327
Poslednja izmena:
evo i par mojih i slichice mog skochnog zgloba :)

Prilozi

• all star.jpg
    all star.jpg
    19 KB · Pregleda: 160
  • 12012008073.jpg
    12012008073.jpg
    453.2 KB · Pregleda: 177
  • Supermen darko.jpg
    Supermen darko.jpg
    80.4 KB · Pregleda: 236
  • 1.jpg
    1.jpg
    372.6 KB · Pregleda: 178
  • 2.jpg
    2.jpg
    346.5 KB · Pregleda: 182
Ih, shto ja nemam tih slika sa basketa u digitalnom formatu ... :)

evo ja, ovako deb'o zadnjih dana (proshlo leto skuter, udari me majmun na moju prednost, i slomi mi fibulu - manja od dve koske ispod kolena) sa 90 kila, i 180, al mogu i dalje da zakucam :) zahvaljujuci vijachi i trbushnjacima :)

slika s' basketa sa ade, letos:

28hzacg.jpg

PS1 - ima li ko kakvu realnu metodu mrshavljenja, osim da se vratim u vojsku ponovo, ili da se koknem amfetaminima ? :) qrc trchanje, trchim i vozim bajs, i od loma noge sam zakucan na 90 kila. a ne mogu hrane da se odreknem, a verujem da ni jedan IT freak ne moze, vi ste prvi da potvrdite :)

PS2 - a da ozivimo mi onu temu za basket, pa da odradimo neki ovih dana u sali ? :)

laganeza igoritze, samo idi kod nutricioniste, ja sam skinuo preko 3kg a nisam se odrekao gotovo nicheg osim svinjetine

teshko ali guram :) da i gore je trebalo da pishe preko 30kg ne 3kg

Uff. Znaci nema cevapa, pljeski, chvaraka i slichnih poslastica? :D
Generalno, cisto svinjsko meso ne volim, ali mesano gotivim. :)

Dok se ne padne "klempo" nema nista. Nema pasulja dok prase ne ugazi, sto kazu seljaci iz mog kraja :)

pa pljeske i tjevapi bi ionako trebali da se prave od govedine

so fcukin' true ali zato lepo kupish govedinu i regrutujesh kevu da spremi :)

Juce se slikao na plazi, dolazile sestri neke drugarice iz Perta...

Prilozi

• wgong08.jpg
    wgong08.jpg
    186 KB · Pregleda: 401
Ajde evo i moje slike.

Prilozi

• slika.jpg
    slika.jpg
    45.2 KB · Pregleda: 204
Ljudi, lakše malo sa tim slikama sa plaže... pa još juče slikanim... bacate nas u bedak na ovu beogradsku košavu :S:

Ако нисам закаснио за баскет слике... Војска, пре четири ипо године, у војничким чизмама, из места... Сад не смем ни да помислим...

Prilozi

• izmesta.JPG
    izmesta.JPG
    326.5 KB · Pregleda: 418
Poslednja izmena:
Ako su to tereni Logističara u Rupčinama i tako je to prvi gornji teren, taj koš ima 295cm... plafon :D

Не. Транџамент, Петроварадин. Мислим да је била права висина... А није ни битно, сад сам тежи 20-ак кг а лопту сам последњи пут држао пре годину ипо-две... Сада само са сетом могу да се сећам тих времена...

Ако нисам закаснио за баскет слике... Војска, пре четири ипо године, у војничким чизмама, из места... Сад не смем ни да помислим...

Ortak kad se vratio iz vojske je imao 20 cm veci odraz :) i bio je dosta brzi na koraku...Te cokule su chudo :D Ko oni tegovi shto se vezuju oko nogu :smoke:

Vrh Dno