Ja ovaj desno.
:d
Ja ovaj desno.
a ko je ova(j) levo?![]()
![]()
Eeeeeeeeeeee...
a ko je ova(j) levo?![]()
![]()
Eeeeeeeeeeee...
Ima roze lak za nokte... eeeeeeeeeeeeeeee.... ,)
BTW Micry, moras obrijati vugla i da stavis onaj zonfa, paukova mreza, ludila, kajle...![]()
Ja ovaj desno.
A da ne kupujesh ti u OC House-u? Tj, da nisi skoro neshto uzimao, neshto mi poznat lik?
Pa ja sam. Kod vas sam uzeo ovu memaru sto ne ide preko 920!:d
Cuo sam da te kolega zove rosi, i pomisli da si ti ovaj lik sa foruma, al kontao sam, koja je verovatnoca...
Poz
Ne Rossi nego Shiki
Dodji ti blago meni nama pa cemo da je reklamiramo![]()
Nekad kad se moglo skocit i nekih 25kg manje...
Naskok ili sa noge?
Jao vidi dule i bane, NBA tandem![]()
Nije loshe, nije loshe!Ma sa noge... tj dvokorak i pljas (pa vjesanje).
Inace sad u zadnjih par godina ja se obradujem kad dodirnem obruc. Em zbog kilaze em zbog slabih nogu (imao saobracajku)... pa poslijedice.
Ma ja sa svojih sadashnjih 113 kg (189 cm) pipam iz mesta obruch, ostalo je to u nogama..problem je to shto kada to uradim par puta posle ne mogu da hodam koliko me bole ledja (diskushrenija)
DaNišta zato kreni ko ja na vaterpolo (u dobra stara vremena kad sam imao vremena) tu se kilo piše kao plus, nema šta da boli posle.
Pa još navrati kod Steve mirijevca. Ima da se opraviš ko nov.
Ne znam da li se oko kucanja brines zbog noge ili visine, ako je zbog noge nemoj nista da se brines, meni je zglob jedno 5 puta iskakao iz leve noge (one glavne) i evo (da kucnem u drvo) sve je po starom i mogu sasvim solidno da kucam, btw visok sam 191 cm i tezak ~85 kg...Animan dobar odraz sa 110kg i ~190cm. Ja evo po treci put sjebao skocni sglob i ko zna da li cu ikada moci da kucam.....i to odrazna noga sad :S:.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari