Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

Ljudi da li neko zna u cemu je problem, komp je C2D na 1.8ghz, Nvidia 7950gt 512mb, 2gb rama DDR2 667mhz. Kada startujem igricu normalno udje u glavni meni, a kad stavim start game jedva udje u igru i pritom sve je prvo crno cuje se samo zvuk u intro-u, i posle sve je sivo kola nemaju farove nema stete na kolima, nema svetla u gradu....Stavio sam i nove drajvere bas za GTAIV ali opet nista!
Ako neko zna u cemu je problem bio bih vam vrlo zahvalan!:)

Ja imam problem sa instalacijom igrice. Koristim Vistu Ultimate SP1 na svom PC-u. Instalacija ide bez problema dok ne dođe praktično do skoro samog kraja i onda "zaglavi".Jednostavno samo to "radi,radi,radi..." nikako da završi. U task menageru status je running znači nije blokiralo ništa.

11bheuv.jpg

Pokušao sam sa reinstalacijom igrice, kao i instaliranjem Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package ali opet ista stvar.NAšao sam na inetrnetu još nekiliko njih koji su imali taj problem ali nisam našao jasan odgovor šta uraditi!

Ako je neko ima nekakvu ideju tu sam!:wall:

^ 90% zbog SP1!! Probaj da ubacis SP2 za Vistu.

Neće ni sa SP2, ne mogu da verujem.Nikada mi se još nije desilo da ne mogu da instaliram igricu.Što na Visti što na XP-u.U zadnje vreme igrice skoro da i ne igram i pošto volim GTA serijal baš sam željno čekao ovaj GTA IV....Kad ono....!!????:wall:

Stvarno da čovek :wall::wall::wall:!

Poslednja izmena:
Jes sad će da skida sve zbog C++ runtimea. Meni se isto na Visti desilo sa ne znam još kojom igrom, stajalo je tako na ekranu par minuta i onda prošlo.

Ako baš nikako neće, probaj da otvoriš disk u nekom ISO editoru, nađeš gde se nalazi taj VC++ runtime setup i umesto njega ubaciš ovaj dummy executable iz attachmenta (naravno, nazoveš ga isto kao što se zvao taj VC++ runtime setup). I onda snimiš ISO i pustiš instalaciju ponovo iz njega. Dummy program ne radi ništa, samo se upali i ugasi, možda pomogne. Nema virusa.

Prilozi

• dummy.zip
    17.2 KB · Pregleda: 24
Poslednja izmena:
Ljudi da li neko zna u cemu je problem, komp je C2D na 1.8ghz, Nvidia 7950gt 512mb, 2gb rama DDR2 667mhz. Kada startujem igricu normalno udje u glavni meni, a kad stavim start game jedva udje u igru i pritom sve je prvo crno cuje se samo zvuk u intro-u, i posle sve je sivo kola nemaju farove nema stete na kolima, nema svetla u gradu....Stavio sam i nove drajvere bas za GTAIV ali opet nista!
Ako neko zna u cemu je problem bio bih vam vrlo zahvalan!:)

Igra baguje na 7900 seriji i zasad nije igriva nikako na tim karticama.Ceka se patch iz R* (najavili su)...

****s ti ovaj gta kad ne mozes kao na prosli da kupujes kuce i firme...ja imam 100000dolara do sad i sta da radim sa njima???

****s ti ovaj gta kad ne mozes kao na prosli da kupujes kuce i firme...ja imam 100000dolara do sad i sta da radim sa njima???

Poenta je sto u ovom delu ne izigravas wannabe gangstera i gradis gangstersku karijeru, nije iz tog razloga Niko otisao u USA... mada bilo bi lepo da ima neka kuca sa garazom gde mozes da stavis 10-ak automobila..

jedino sto placam jeste onih 5 dolara na rampi inace nidje drugo ih nemam potrosit

ja za to imam cheat,i do sad sam ga mozda dva puta upalio...al opet i to su sitne pare...

jel zna neko gde mogu da namestim da mi se vidi koliko imam municije, kad izaberem neki gan meni gore desno je nacrtano izabrano oruzje ali ne i koliko imam municije, u startu sam mislio da imam neograničeno kao neka fora ali cvrc milojka.....

Installing Visual C++ components

Ja imam problem sa instalacijom igrice. Koristim Vistu Ultimate SP1 na svom PC-u. Instalacija ide bez problema dok ne dođe praktično do skoro samog kraja i onda "zaglavi".Jednostavno samo to "radi,radi,radi..." nikako da završi. U task menageru status je running znači nije blokiralo ništa.

11bheuv.jpg

Pokušao sam sa reinstalacijom igrice, kao i instaliranjem Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package ali opet ista stvar.NAšao sam na inetrnetu još nekiliko njih koji su imali taj problem ali nisam našao jasan odgovor šta uraditi!

Ako je neko ima nekakvu ideju tu sam!:wall:

Danas je konačno na Googlu "isplivalo" rešenje ovoga problema!

Potrebno je samo da se u task menageru (ctrl+alt+delete) isključi proces> VCRedist_X86. Znači kada instalacija dođe do ove faze kada ne ide dalje samo je potrebno isključiti taj proces i instalacija je gotova!

Ne mogu da verujem da je rešenje ovako jednostavno!:wall:

Pozdrav!:banana:

jel zna neko gde mogu da namestim da mi se vidi koliko imam municije, kad izaberem neki gan meni gore desno je nacrtano izabrano oruzje ali ne i koliko imam municije, u startu sam mislio da imam neograničeno kao neka fora ali cvrc milojka.....

Čudno. Kod mene prikazuje sve normalno (koliko imaš u šaržeru i ukupno). Sigurno je neki bug.

Ne mogu da verujem, da neko napravi video igru sprcka njeno portovanje na PC, i recimo ne ode do prodavnice da kupi neki PC i na njemu proba igru da poigra malo, nego zaobidje sve to i izbaci je u prodaju, samo glupson moze da da pare za tako nesto, sva sreco pa mi imamo neke socijalne privilegije kod nabavke video igara :D

Čudno. Kod mene prikazuje sve normalno (koliko imaš u šaržeru i ukupno). Sigurno je neki bug.

evo malopre opet pokreno igru i sad mi je ispiso koliko imam municije, znači bugčina žešća

Poslednja izmena:
Napokon je stigla..:D
Igra ne radi nista posebno dobro kod mene,uglavnom izmedju 20 i 35fps-a..verovatno zbog procesora??Nisam se nista posebno igrao sa podesavanjima sem onog commandline.txt fajla sto sam ubacio u root igre..I pored ovakvog fpsa meni je veoma igriva,nista mi ne fali:)
E sad,problem koji me nervira pa se ipak ne igram je sledeci:desava se cesto,na svakih 5-6 minuta,da mi igra zakuca,crn ekran,kao da kartica podje u VPU recovery,ali se taj crni ekran zadrzi samo par sekundi i onda se igra nastavi normalno..Do cega to moze da bude?
Sta bih najvise trebao da smanjim,redukujem,cackam da bih dobio sto bolji fps??
Konfa je iz potpisa,s tim sto je proc na 3.1ghz.
Pozdrav!

a zna li neko kako da konvertujem radio stanice u mp3 format?

haha koja je komedija onaj Brucie :D:D

Btw, postoji li neka fora da sacuvam svoj lepi novoukradeni autic od nestajanja kad ucitam save?:) Ushmekao sam jedan Ferrari u Mikhailovom dvoristu:D
Inace onaj patch za imena vozila radi fino.Samo jos da izbace mod sa "realnim" izgledom vozila...e to bi bilo sjajno, ali ko zna kad ce to...

haha koja je komedija onaj Brucie :D:D

Btw, postoji li neka fora da sacuvam svoj lepi novoukradeni autic od nestajanja kad ucitam save?:) Ushmekao sam jedan Ferrari u Mikhailovom dvoristu:D
Inace onaj patch za imena vozila radi fino.Samo jos da izbace mod sa "realnim" izgledom vozila...e to bi bilo sjajno, ali ko zna kad ce to...
Pored svoje kuce imas jedno reserved parking space, obelezeno zutim linijama, tamo ostavi, pa snimi...

^A to li je?Zato vidim ja da mi tu stalno stoje dva krsh taksija od Romana i ne nestaju...:) Thx...konjicu, here i come:D

Comet rula!!!
Inace, vec citav dan (zemaljski, ne u igri), ne mogu da dodjem do Ransom misije. Zavrsio sam I'll take her, nakon koje Packie treba da mi se javi, ali i dalje nista.
Zavrsio sam sve druge misije koje su mi bile na raspolaganju, sa svima sam prijatelj do nivoa da mi cine posebne usluge, zavrsio sam Little Jackob sporedne poslove, odradio dosta onih "slucajnih susreta" na ulici,... Video sam da jos ljudi imalo slican problem, a resenje je "samo ti igraj". Super, al koliko bre vise???

Samo trebas da pazis da slucajno ne nagazis liniju sa nekim vozilom koje ne zelis da sacuvas, npr. ja drzao dva auta tu i dolazio kuci sa kamionom, zadnjim tockovima kamiona stao na tu zutu liniju, i sledeci put kad sam ulazio, tu me sacekao jedan auto i kamion :)

Aha, jasno...ce da pazimo:)

haha...prijus se zove Dilettante:d

Samo trebas da pazis da slucajno ne nagazis liniju sa nekim vozilom koje ne zelis da sacuvas, npr. ja drzao dva auta tu i dolazio kuci sa kamionom, zadnjim tockovima kamiona stao na tu zutu liniju, i sledeci put kad sam ulazio, tu me sacekao jedan auto i kamion :)

Meni je motor ipak najbolje i najbrze prevozno sredstvo.

Jedan obavezno cuvam.

Poslednja izmena:
blista sport ftw

Neka proba neko igru sa novim Catalyst 8.12 drajverima. Trenutno koristim Windows 7, pa ne mogu da ih isprobam.

Meni je motor ipak najbolje i najbrze prevozno sredstvo.

Jedan obavezno cuvam.

Od danas više ne vozim motor :). Uhvatim ja tako zalet niz jednu od avenija kad malo levo malo desno i naletim na auto u svom tom zanosu. Završio sam na obližnjij zgradi (mrtav) :)

Nazad
Vrh Dno