^ 90% zbog SP1!! Probaj da ubacis SP2 za Vistu.
Jel moze neko da mi objasni, kako radi motorika u GTA IV. Znaci ono sto mi ne vidimo, iza? Ne mogu da svarim, toliki grad i toliko objekata. kako bre to sve funkcionise???:trust::trust::trust:
Pa sta ti mislis, da se sve to odjednom desava? Streaming radi posao, imas odredjen radijus koji je tu, a sve ostalo se ucitava i kalkulise shodno tvom kretanju. Uostalom, sta te boli uvo kako, vazno je da radi. Samo nemoj molim te sa temom, ko smo mi uopste, i sta predstavljamo u kosmosu
![]()
Pa sta ti mislis, da se sve to odjednom desava? Streaming radi posao, imas odredjen radijus koji je tu, a sve ostalo se ucitava i kalkulise shodno tvom kretanju. Uostalom, sta te boli uvo kako, vazno je da radi. Samo nemoj molim te sa temom, ko smo mi uopste, i sta predstavljamo u kosmosu
![]()
Okej, odradio sam neke misije za Romana, Izveo Misel na kuglanje, i par puta odradio one "hangout" misije...sta sad??Gde bre da idem da radim nesto ozbiljno?Glavna prica, nesto?
Ili je ipak fora da pravim rusvaj po gradu?![]()
Ma Misel je drolja ,)Ja sam Mišel već dva puta ... :banana:
Znaci, xxxxx je nikada, a mozda ni tada??? :trust:U vezi Kejt:
Dzabe ti da je ****s kada na kraju umire (u jednoj verziji kraja).
OK, 25-30 FPS, ponekad padne na 20
1680
Texture - Medium
Render - High
Ostala podesavanja su oko 30
Sa starim drajverima je radila brze, a podesavanja su bila veca, ali je cesto bagovala igra
Brate ja sam stavio najnovije drivere takodje i losije rade, pa sad planiram da vratim na stare,
nex999 a sto se tice mog clocka brate digao sam ga na 3ghz tako da ni to nije resenje!
Stavio sam i txt file i pomago mi je nekih 3, 4 frejma(stvaran je)
Gta FATAL ERROR:ESC10 jel se nekom ovo pojavljivalo??!!
slazhem se mada je ipak proc najbitniji ali u ovoj igri 8800 gazi 4850 iz zezanja izgledaJa sam vratio stari 8.11 i bolje mi radi, mada opet daleko je to od bajnog!
Izgleda da ova igra mnogo bolje barata sa NVidia kartama. Ako Goran moze da ima sa onim podesavanjima koje je namestio, preko 40 frejma sa njegovom mashinom i grafickom kartom, a koliko vidim i jos nekoliko drugih ljudi ima slican rezultat (svi imaju NVidia karte), onda cenim da je igra nazalost lose optimizovana za ati...!
Eem, videcemo sta ce biti kad ati izbaci novi drajver!
Zna li neko jel se vec pojavio Music Extractor , kao sto postoji za GTA 3/VC/SA ?
Znaci, programcic koji 'cupa' pesme iz instal foldera , vec negde na HD ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari