Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

lol,narezao sam na cd mp3 Radio stanica iz GTA IV,i sad sam pravi Niko Belic kad se vozim kolima :)

Da li se nekome desilo da igra zakuca kada krene onaj slideshow na pocetku igre?

Ako nekoga interesuje, igra radi i na Server 2008, samo treba skinuti xinput dllove i ubaciti u folder sa igrom.

Bas me odusevilo kad sam video da po pocetku kise covek drzi novine iznad glave i trci da ne pokisne a drugi krece sa kisobranom od kuce... :)

Jel igrash na konfiguraciji iz potpisa. Kako radi?

Radi odlicno, rezolucija na maksimumu sa leve strane :d

Jel moze neko da mi objasni, kako radi motorika u GTA IV. Znaci ono sto mi ne vidimo, iza? Ne mogu da svarim, toliki grad i toliko objekata. Kako bre to sve funkcionise???:trust::trust::trust:

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi objasni, kako radi motorika u GTA IV. Znaci ono sto mi ne vidimo, iza? Ne mogu da svarim, toliki grad i toliko objekata. kako bre to sve funkcionise???:trust::trust::trust:

Pa sta ti mislis, da se sve to odjednom desava? Streaming radi posao, imas odredjen radijus koji je tu, a sve ostalo se ucitava i kalkulise shodno tvom kretanju. Uostalom, sta te boli uvo kako, vazno je da radi ;). Samo nemoj molim te sa temom, ko smo mi uopste, i sta predstavljamo u kosmosu :D

Pa sta ti mislis, da se sve to odjednom desava? Streaming radi posao, imas odredjen radijus koji je tu, a sve ostalo se ucitava i kalkulise shodno tvom kretanju. Uostalom, sta te boli uvo kako, vazno je da radi ;). Samo nemoj molim te sa temom, ko smo mi uopste, i sta predstavljamo u kosmosu :D

Bilo bi lepo kada bi se yooyo ukljucio u ovu pricu i lepo objasnio, jer koliko mi je poznato, nesto je on radio pre par godina sa Rockstarom.

To sam i ja mislio do pre 10 minuta. :)

Prilozi

• gtaiv 2008-12-09 22-47-08-79.jpg
    gtaiv 2008-12-09 22-47-08-79.jpg
    94.3 KB · Pregleda: 153
  • gtaiv 2008-12-09 22-47-19-37.jpg
    gtaiv 2008-12-09 22-47-19-37.jpg
    59.6 KB · Pregleda: 132
deshavalo se i meni da nestane put (kao i u svakom gta) ali ne tako drastichno i uglavnom samo na mostu koliko god chudno zvuchalo

Bench avrg. 60FPS, High/Highest/View = 30/Detail=50/Shadows=0. 1440x900

Mada tokom igranja ima delova ( najcesce u centru grada ) gde pada FPS i ispod na ~30 mozda i nize nesto. A to se itekako oseti tokom igranja kada padne sa ~50 na 30. Ja i nisam nesto zadovoljan kako radi u tim nekim delovima ..
Ako neko nije probao igru a interesuje ga kako radi, pa eto, i nije bas svuda sjajno da Bench ne zavara da je tokom cele igre avrg. 60FPS ..

Statistics
Average FPS: 60.08
Duration: 37.05 sec
CPU Usage: 65%
System memory usage: 67%
Video memory usage: 88%

Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (75 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 30
Detail Distance: 50

Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 280
Video Driver version: 180.84
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz

File ID: Benchmark.cli

Poslednja izmena:
Okej, odradio sam neke misije za Romana, Izveo Misel na kuglanje, i par puta odradio one "hangout" misije...sta sad??Gde bre da idem da radim nesto ozbiljno?:DGlavna prica, nesto?
Ili je ipak fora da pravim rusvaj po gradu?:p

Ja sam Mišel već dva puta ... :banana:

Poslednja izmena:
Svaki Srbin se zove Nikola Belic :D

Ja sam Mišel već dva puta ... :banana:
Ma Misel je drolja ,)
Nego, jel xxxxx neko Kejt? Dvajes puta je izveo, a ona "Aaahh, creep, we're friends!" :mad:
Sad sam se zaglavio nakon misije gde sam kidnapovao cerku onog mafijasa. Treba Packie da me pozove da odem da je uslikam, ali poziv ne stize...
Vozim se po gradu ko budala... :(

Poslednja izmena od urednika:
nbg4ever, matori kako ti radi gta???

U vezi Kejt:
Dzabe ti da je ****s kada na kraju umire (u jednoj verziji kraja).

OK, 25-30 FPS, ponekad padne na 20
1680
Texture - Medium
Render - High
Ostala podesavanja su oko 30
Sa starim drajverima je radila brze, a podesavanja su bila veca, ali je cesto bagovala igra

OK, 25-30 FPS, ponekad padne na 20
1680
Texture - Medium
Render - High
Ostala podesavanja su oko 30
Sa starim drajverima je radila brze, a podesavanja su bila veca, ali je cesto bagovala igra

Meni je tako nepodnosljivo igrati. Cim se malo poveca view i detail distance, igra lose radi i fps lako pada ispod 30. Bolje stavi view i detail distance na 1 i da vidis kako leti, a nije toliko strasno pojavljivanje objekata kada je fps skoro uvek preko 35.

Brate ja sam stavio najnovije drivere takodje i losije rade, pa sad planiram da vratim na stare,
nex999 a sto se tice mog clocka brate digao sam ga na 3ghz tako da ni to nije resenje!
Stavio sam i txt file i pomago mi je nekih 3, 4 frejma(stvaran je)

Gta FATAL ERROR:ESC10 jel se nekom ovo pojavljivalo??!!

Ja sam vratio stari 8.11 i bolje mi radi, mada opet daleko je to od bajnog!

Izgleda da ova igra mnogo bolje barata sa NVidia kartama. Ako Goran moze da ima sa onim podesavanjima koje je namestio, preko 40 frejma sa njegovom mashinom i grafickom kartom, a koliko vidim i jos nekoliko drugih ljudi ima slican rezultat (svi imaju NVidia karte), onda cenim da je igra nazalost lose optimizovana za ati...!

Eem, videcemo sta ce biti kad ati izbaci novi drajver!

Ovi novi su ocajni driveri majke mi, muka, tuga, jad i beda!
Ko zna mozda si u pravu za nvidia...

Ja sam vratio stari 8.11 i bolje mi radi, mada opet daleko je to od bajnog!

Izgleda da ova igra mnogo bolje barata sa NVidia kartama. Ako Goran moze da ima sa onim podesavanjima koje je namestio, preko 40 frejma sa njegovom mashinom i grafickom kartom, a koliko vidim i jos nekoliko drugih ljudi ima slican rezultat (svi imaju NVidia karte), onda cenim da je igra nazalost lose optimizovana za ati...!

Eem, videcemo sta ce biti kad ati izbaci novi drajver!
slazhem se mada je ipak proc najbitniji ali u ovoj igri 8800 gazi 4850 iz zezanja izgleda

Zna li neko jel se vec pojavio Music Extractor , kao sto postoji za GTA 3/VC/SA ?
Znaci, programcic koji 'cupa' pesme iz instal foldera , vec negde na HD ?

Zna li neko jel se vec pojavio Music Extractor , kao sto postoji za GTA 3/VC/SA ?
Znaci, programcic koji 'cupa' pesme iz instal foldera , vec negde na HD ?

Ja nisam naleteo na njega ali sam našao na netu svu muziku tj. radio stanice kako muzičke tako i talk stanice pa i reklame i sve to na kraju izađe oko 1.4GB.

Kako da namestim da mi ne nestaju texture kao kod Jovylanda?
Sve sam probao i 180.48 i 180.84 i driversweeper,ciscenje drivera,reinstall... i dalje se gube texture.
Vista 64-bitna.

Nazad
Vrh Dno