Kako uzivati kad je shit:d
ova igrica je cudo!!!!!potpuno je nestvarna....uzivam da je igram na high detaljima na mojoj masini...
View Distance: 43
Statistics
Average FPS: 49.91
Duration: 37.11 sec
CPU Usage: 78%
System memory usage: 86%
Video memory usage: 96%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 43
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GTX/9800 GTX+
Video Driver version: 180.48
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processor
Intel Pentium III Xeon processor
Jedno pitanje, kako mogu da se promene kontrloe na tastaturi?
ovi tvoji screenovi su blago rečeno UŽAS :S:
mislim da ću ovaj gta da preskočim ili zaigram za nekih par meseci, iovako ima boljih naslova
Sta se lozis na view distance kada ne gledas dalje od prvog skretanja. Bolje smanji to, i povecaj kvalitet textura... Kako ste tako naopaki, nije mi jasno...
kako mislis da se snima igrica?
Pa naravno da je moguce, ides kuci kod Romana i pridjes krevetu da odspavas malo i snimis igru. (naravno ako si pre toga napravio offline account kad te je pitao)
Evo par screen-ova sa PS3 i x360, ništa bolje:
Izvini ali je mnogo boljeOni tvoji skrinovi su uzas boziji, manjak AA je najmanji problem, teksture izgledaju nekako, ne znam kako da opisem, a senke su katastrofa... jel to jos uvek neki bug sa drajverima ili je to to? Bezveze ste zamrzeli igru sa ovim silnim problemima...
rAMA trebao si da smanjis taj skrinsot dva, tri puta onako kako to rade konzolasi.
@ rAMA
Na koju foru si pokrenuo GTA na SP2? Neko je već okačio "tutorial" tweak-a, je l' si to koristio? Zanima me, jer vidim da se nekima syebao win/igra odradivši tu proceduru.
Po svemu sudeći, ipak je igrivo na 8800GT i C2Duo procesoru, e sad ostaje pitanje RAM-a. Niko mi nije odgovorio kolika je razlika između 2 i 3GB. A ja ću, ako stignem, da poteram konfu sa max klokovima (kad mi pristigne igra), sa optimalnim i bez njih pa ću da okačim (na) bench.
rAMA trebao si da smanjis taj skrinsot dva, tri puta onako kako to rade konzolasi.
rAMO, cime si bre to snimao, te slike umiru od jpeg artefakta. Nisu nikakve merodavne.
Drustvo, neki su trazili slike(ima ih 20-ak) u 1920x1080 na max-u, pa nadam se da ce vam se svideti. Stvarno, sto vise gledam ovu igru sve me vise zapanjuje svojim detaljima i sve manje me cudi njena zahtevnost, ali ipak daleko od toga da nisu mogli mnogo bolje da je optimizuju... E sad, zamislite sve ovo u pokretu...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari