Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

ja sam je jutros instalirao...i do sad nisam imao nikakvih problema..super radi...samo me zanima da mi pomogne neko od ovih sto su probali igricu..da pitam jel postoji mogucnost da se snima igrica...?

View Distance: 43 ;)

Statistics
Average FPS: 49.91
Duration: 37.11 sec
CPU Usage: 78%
System memory usage: 86%
Video memory usage: 96%

Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 43
Detail Distance: 100

Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GTX/9800 GTX+
Video Driver version: 180.48
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processor
Intel Pentium III Xeon processor

Sta se lozis na view distance kada ne gledas dalje od prvog skretanja. Bolje smanji to, i povecaj kvalitet textura... Kako ste tako naopaki, nije mi jasno...

Evo i mog bencha sa mašine iz potpisa, s tim da procesor radi na 3.2GHz a ne na 1.8 kako ga igra detektuje.

Statistics
Average FPS: 29.82
Duration: 37.79 sec
CPU Usage: 93%
System memory usage: 73%
Video memory usage: 91%

Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
View Distance: 30
Detail Distance: 67

Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 7.14.10.621
Audio Adapter: Speakers (Creative SB X-Fi)
Intel(R) Core(TM)2 CPU 4300 @ 1.80GHz

ovi tvoji screenovi su blago rečeno UŽAS :S:

mislim da ću ovaj gta da preskočim ili zaigram za nekih par meseci, iovako ima boljih naslova

Sad' kada sam i ja video ove Ramine screnshotove, meni pripade muka! :)

Na Xboxu, izgleda pa bar 5 puta bolje, 'bem ti ja to kad inace sve igre izgledaju bolje na PC, a ovde je zbog antioptimizacije obrnuto, necu ni ja da je igram do daljnjeg, pa tamo sredinom 2009 mozda izbace onaj kapitalisticki fazon "Enhanced edition", pa to da se igra, ako i do tada uspeju da isprave nesto od ovoga???

Poslednja izmena:
Ma nije sve tako crno, u pokretu izgleda bolje. :D

A lično ne znam šta je bolje 100 kila bloom-a, ili njegov nedostatak ukoliko ne postoji ****ni AA..

Evo par screen-ova sa PS3 i x360, ništa bolje:

vsapril29small4.jpg

gta1xbox.jpg

gta2xbox.jpg

gta3xbox.jpg

gta4xbox.jpg

ss_preview_gen7.jpg.jpg

ss_preview_gen30.jpg.jpg

ss_preview_gen1.jpg.jpg

ss_preview_res3.jpg.jpg

Poslednja izmena:
Sta se lozis na view distance kada ne gledas dalje od prvog skretanja. Bolje smanji to, i povecaj kvalitet textura... Kako ste tako naopaki, nije mi jasno...

Ne mogu teksture na vishe od medium ako nemash graficku sa giga rama.

Moze li neko da napise utiske o samoj igrici, gamepley, atmosfera, misije. Svatili smo da je zahtevna i sve to. Otvoriti temu benchamark GTA pa tamo merite ko ima vise fps :D

Pa naravno da je moguce, ides kuci kod Romana i pridjes krevetu da odspavas malo i snimis igru. (naravno ako si pre toga napravio offline account kad te je pitao)

Pa naravno da je moguce, ides kuci kod Romana i pridjes krevetu da odspavas malo i snimis igru. (naravno ako si pre toga napravio offline account kad te je pitao)

hvala brate..puno hvala...imao sam accaunt al nisam provalio da moze da se snima samo u kuci..:wave:

Evo par screen-ova sa PS3 i x360, ništa bolje:

Izvini ali je mnogo bolje :) Oni tvoji skrinovi su uzas boziji, manjak AA je najmanji problem, teksture izgledaju nekako, ne znam kako da opisem, a senke su katastrofa... jel to jos uvek neki bug sa drajverima ili je to to? Bezveze ste zamrzeli igru sa ovim silnim problemima...

rAMA trebao si da smanjis taj skrinsot dva, tri puta onako kako to rade konzolasi.

Izvini ali je mnogo bolje :) Oni tvoji skrinovi su uzas boziji, manjak AA je najmanji problem, teksture izgledaju nekako, ne znam kako da opisem, a senke su katastrofa... jel to jos uvek neki bug sa drajverima ili je to to? Bezveze ste zamrzeli igru sa ovim silnim problemima...

Senke su takve zato što su mi u tom trenutku stojale na 3/16, tek sam kasnio svatio da gotovo da nemaju nikakav uticaj na fps, pa ih sad džrim na 16/16 :d

Render Quality sam prebacio sa high na very high, digao sam rezoluciju na 1680x1050 a view distance smanjio sa 40 na 30, i digao detail distance sa 80 na 90. Ovo su zasad optimalna podešavanja za mene... Baciću neke screen-ove kasnije.

Statistics
Average FPS: 35.21
Duration: 37.23 sec
CPU Usage: 91%
System memory usage: 52%
Video memory usage: 97%

Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Very High
View Distance: 30
Detail Distance: 90

Hardware
Microsoft(R) Windows(R) XP Professional x64 Edition
Service Pack 2
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GT
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: SB X-Fi Audio [D000]
Intel(R) Pentium(R) III Xeon processor
Intel(R) Pentium(R) III Xeon processor

File ID: benchmark.cli

rAMA trebao si da smanjis taj skrinsot dva, tri puta onako kako to rade konzolasi.

Nema veze sa slickama, imao sam prilike da poigram malo na Xboxu, mnogo bolje izgleda nego li ove slicke koje je postavio rama, znaci grafika na Xboxu, je sasvim dobra nije Krajsis, ali je dobra, animacija mi se pogotovu svidja s obzirom da je u pitanju GTA serijal.

@ rAMA

Na koju foru si pokrenuo GTA na SP2? Neko je već okačio "tutorial" tweak-a, je l' si to koristio? Zanima me, jer vidim da se nekima syebao win/igra odradivši tu proceduru.

Po svemu sudeći, ipak je igrivo na 8800GT i C2Duo procesoru, e sad ostaje pitanje RAM-a. Niko mi nije odgovorio kolika je razlika između 2 i 3GB. A ja ću, ako stignem, da poteram konfu sa max klokovima (kad mi pristigne igra), sa optimalnim i bez njih pa ću da okačim (na) bench.

@ rAMA

Na koju foru si pokrenuo GTA na SP2? Neko je već okačio "tutorial" tweak-a, je l' si to koristio? Zanima me, jer vidim da se nekima syebao win/igra odradivši tu proceduru.

Po svemu sudeći, ipak je igrivo na 8800GT i C2Duo procesoru, e sad ostaje pitanje RAM-a. Niko mi nije odgovorio kolika je razlika između 2 i 3GB. A ja ću, ako stignem, da poteram konfu sa max klokovima (kad mi pristigne igra), sa optimalnim i bez njih pa ću da okačim (na) bench.

Imam XP x64, za njega ni ne postoji SP3, za x64 zahtev je da imaš SP2 :)

Poslednja izmena:

Aj ti care pogledaj one HD snimke (KZ2) i ne smaraj, sve ti je dostupno, ja sam kacio najvece skrinove koje sam nasao..

@ rama

aj baci te update-ovane kad stignes..

rAMO, cime si bre to snimao, te slike umiru od jpeg artefakta. Nisu nikakve merodavne.

Drustvo, neki su trazili slike(ima ih 20-ak) u 1920x1080 na max-u, pa nadam se da ce vam se svideti. Stvarno, sto vise gledam ovu igru sve me vise zapanjuje svojim detaljima i sve manje me cudi njena zahtevnost, ali ipak daleko od toga da nisu mogli mnogo bolje da je optimizuju... E sad, zamislite sve ovo u pokretu...:p

Prilozi

• gta4slike.part1.rar
    1 MB · Pregleda: 217
  • gta4slike.part2.rar
    1 MB · Pregleda: 156
  • gta4slike.part3.rar
    1 MB · Pregleda: 144
  • gta4slike.part4.rar
    738.2 KB · Pregleda: 143
rAMO, cime si bre to snimao, te slike umiru od jpeg artefakta. Nisu nikakve merodavne.

Pa nisam lud da upload-ujem bmp, ali nažalost uticaj artefakata je minimalan :d

Drustvo, neki su trazili slike(ima ih 20-ak) u 1920x1080 na max-u, pa nadam se da ce vam se svideti. Stvarno, sto vise gledam ovu igru sve me vise zapanjuje svojim detaljima i sve manje me cudi njena zahtevnost, ali ipak daleko od toga da nisu mogli mnogo bolje da je optimizuju... E sad, zamislite sve ovo u pokretu...:p

Nice :smoke:

E ovo je već NYC, joj koliko kola na malom prostoru :d

Poslednja izmena:
@ benrektum

Manjkom AA i na PC verziji i na PS3 ja zaista ne vidim razliku u povecanju rezolucije, bez preterivanja, izgleda mi identicno kao kod mene sto se toga tice.. malo vas smaram jer se qrcite sa "boljom" verzijom, sami trazite to *** ;) aj sad igrajte malo, vreme je posle 17 strana da bar koju misiju predjete.. :)

Znaci lozacu, smemo sad da igramo?Thx...steta sto ne videsmo niti jednu sliku s tvoje strane...al ajde, ako ti velis da ne postoji razlika tamo gde i sam rockstar kaze da ima...bitno da najzad mozemo da igramo:)

sta treba da uradim da bi ovaj potegao fon...sve moguce tastere sam izlupao i nikako da dodjem do fona?:mad:

Nazad
Vrh Dno