- Učlanjen(a)
- 09.10.2005
- Poena
- 319
neki utisci o demou ??
Probao demo i nije loše, grafika dobra na mom kompu sve high 16xaf 4xaa ne pada ispod 60fps-a.
Probao demo i nije loše, grafika dobra na mom kompu sve high 16xaf 4xaa ne pada ispod 60fps-a.
A raste li iznad 60?![]()
- bigfile crc fail - did u download from official site, or torrent. Torrent was partially corrupted. Retry from official sites only (more coming online all the time)
E ovo se meni desilo![]()
Blago tebi. Meni je frame rate oko 35 u najgorem slučaju (recimo, na početku demoa kada gledam prema obali, čak i kada isključim bilo kakav AA i antistropic.
Doduše, moja rezolucija je 1920x1200, pa mi AA i nije od nekakve koristi (ispravite me ako grešim), a i 35 frejmova omogućava komotno igranje.
Probao, zanimljivo,lepo uradjeno, tehnicki ispolirano. Inache, ,vise sam uzivao u ovom demou nego u celom Drakes Fortune-u. Malo me jedino nervira cliffhanger sistem ala kamencic po kamencic ,jer Lara povremeno tiltuje pa nezna kuda ce, ali inache nemam druguh zamerki. Vredi.
Jel ima nekih "dobitaka" u grafici kad se igra pod Vistom ? Posto u dx9 ne izgleda ni blizu ko sa onih screenshotova. Lepo izgleda, al lara mi je nekako "2D shaded".
Pored toga, pao sam 5 puta za 5 minuta na onoj prvoj litici, nisam bas nesto spretan :d U svakom slucaju ovaj sistem izvodjenja mi je dalko bolji od onog u PoP serijalu koji kolko god da sam se trudio nisam uspeo da savladam, kontam da je heklanje daleko lakse od onoga :d
Grafika nista posebno, nema razlike u odnosu na Legend
@mmarkovic kako ti sa tom karticom dobijas takav framerate kad @Marac kaze da nema ispod 60fps sa 8800gts?
Ne znam da li je problem samo do mene, ali sa Anniversary-em nisam imao taj problem.
dobro bi mi dosla preporuka za neki sajt koji nakon uploada slicica pravi thumbnails za forum, ali da vode ka original velicini slike)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari