Sto se tice povecanja svi se ponasate smesno, umesto da se zajedno dogovorimo i maltretiramo i ministarku i pomocnike i direktore u telekomu do kojih mozemo da dodjemo, ako ne mozemo da dodjemo do glavnog, mozemo do nekih manjih. Ja inace to svakodnevno radim. Evo dacu vam nekoliko brojeva telefona pa da svi zovemo danonocno. Naravno moram da napomenem da ne smete nikoga vredjati na neki primitivan nacin, ali ih zovite i pritiskajte non stop. Mislim da bi bilo dobro i da im zapretimo da ukoliko ne bude najmanje dupliranja i to tipa 1024/128, 2048/256 i 4096/512, da u tom slucaju idemo ispred ministarstva svaki dan i da im blokiramo kancelarije i sve ostalo.
Morao bi da napomenem da mene licno bas briga za cenu, jedino mi je vazna brzina, kada bi bio paket od 10 megabita za 10 000 dinara ja bi ga uzeo, ali razumem da mnogima i cena predstavlja problem. U trenutku kada telekom kasni mesec i po dana i vise za Sbb-om u povecanju brzina i jos namerava da ih poveca za 50 odnosno bednih 30 posto u slucaju najbrzeg paketa ovo prevazilazi svaku razumnu meru i granicu! Bezobrazluk koji je na ovaj nacin izrazen ravna se sa nepostovanjem i vredjanjem svih koji koriste net u Srbiji preko 10 godina!
Osim toga iskreno se nadam mnogo boljem trzistu od 2009 kako vec svi najavljuju ali do tada se moramo muciti sa ovima...
Jedna molba za moderatora, hajde da napravimo nesto slicno kao sto je
www.mobilnisvet.com i
www.pcberza.rs i
www.itsvet.com ali za pristup internetu... ???? Naravno ja ne bi voleo da to bude deo na forumu vec da to bude jedan poseban odeljak sajta na kome ce biti uporedjenje sve brzine wireless-a, adsl-a, kablovske i slicno ali na jednom mestu??? Neka neki moderator odgovori...
Posebno bi napomenuo pojedine provajdere koji deru za ADSL i kojih se treba kloniti! Od velikih to je pre svega EUNET sa svojim gold paketom od 6700 dinara. Ima jos pacijenata tipa SCNET i slicno.
Telefoni koje mozete zvati, a koji nisu 9813 i slicne gluposti(napominjem moderatorima da mi ni slucajno ne brisu post, jel su ovo sve telefoni koji su javni i nalaze se na sajtovima ministarstva i telekoma):
Kabinet ministarke 011/2020057
[email protected]
Mr Slobodan Laketa, pomoćnik ministra za telekomunikacije - 011/2020058
[email protected]
U Telekomu imate dve gospodje:
2244012 Natalija
3341058 Maja cini mi se, u svakom slucaju trazite nekoga za ADSL nadleznog
2078811 ovo bi trebalo da je telefon ili direktora ili njegovog kabineta
Sta mislite o tome da naprimer nas 200 dnevno zove, a zatim da nas 1000 ili vise ode tamo i ceka ministarku ispred kabineta. Ja mislim da bi posteno ubrzanje adsla tada bilo veoma prosto. Znaci 4 megabita ili smrt!

))