Šta je novo?

Mejl iz tehnicke podrske :) [ADSL nove brzine]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Javite mi se ako vam je uvećan!
icon_lol.gif

i prilozite sliku, da se i mi uverimo da vam uvećan....:D:d:smoke:

Poslednja izmena:
:banana::banana::banana:

Povecali brzinu!!!

Paket 512kb/s na 756kb/s

Evo sad sam video i na sajtu beotela na banneru kaze od 1. novembra.

Samo da se ne desi nightmare scenario, pa da i svi provajderi podignu brzine od 1. novembra, a mi kod Telekoma da ostanemo na čekanju do daljneg. :S:
Ali dobro, budimo optimisti... :,,:

Zarkovo jos stara brzina... a provali UPPP :( , DRAMA:mad: :wall:

"Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane ..." Na zalost izgleda da kod nas ne moze drugojacije :wall:

Zanima me dokle vise da budemo taoci?

Koliko im je dosta ?

I kao u onoj pesmi "Ima li nade za nas"

Ja sam iz Jagodine, i pisao sam SBB sa pitanjem,

da li ce doci kod nas (vec godinama su kod Kragujevca)

Odgovor do sada nije dosao, izgleda da je sve ovo "Only fools and horses"

Mislim da ti imas alternativu. Kao sto rekoh Kopernikus bi trebalo da je pustio kablovski kod vas. Doduse moj buraz iz JA ih ceka vec preko mesec dana da dodju i uvedu, ali ...

Meni ko da se muci da predje na 1.5, pa zamuckuje, download mi ode na 140-150 na 10ak sekundi, pa se vrati na 110. A na ruteru pise 1024/125 (da 125, ne 128 :D)

Obavezno proverite u ruteru ili na speed testu, posto drugacije necete moci da provalite ubrzanje.

"Stanje bez promene, uglavnom lose" ... Kakav je vizionar taj covek (Riblja Corba) :d

1535/190 (iz modema)
Cuprija, tele... lelekom, na poslu

Poslednja izmena:
Poz,moj prvi post.

jel može neko da mi ukratko objasni strah establishmenta(ratel,telekom) od povećanja uploada?

ima li neko detaljnije informacije osim uobičajnih monopol,voip...itd?

Poslednja izmena:
Samo da se ne desi nightmare scenario, pa da i svi provajderi podignu brzine od 1. novembra, a mi kod Telekoma da ostanemo na čekanju do daljneg. :S:
Ali dobro, budimo optimisti... :,,:

Pa s obzirom da gazda nista nije jos stavio na sajt mozda i nebude ubrzanje za Telekomove korisnike.Valda bi oni trebalo da se najpre hvale kako daju vise...Malo mi ovo sve sumnjivo! :trust:

Malopre stiglo

Novosti iz BeotelNeta, novembar 2008.
================================================

Povecanje brzina ADSL paketa
---------------------------------------------

Postovani korisnici,

Imamo zadovoljstvo da Vas obavestimo da ce brzine svih ADSL paketa
od 1. novembra biti povecane.

Pregled novih brzina ADSL paketa:

ADSL paket - brzina
mini - 768/64 kb/s
midi - 1536/128 kb/s
maxi - 2048/192 kb/s

Promena brzina nece uticati na cenu paketa. Ostaju da vaze i svi popusti,
koji se odnose na verne korisnike i studente.

Sve o ADSL paketima BeotelNeta mozete da procitate na nasem sajtu
www.beotel.net.

BeotelNet
To je Internet!

Ružno li je

:banana::banana::banana:

Povecali brzinu!!!

Paket 512kb/s na 756kb/s

Kako ružno deluju ove mini brzine uploada.

Izgleda da se mnogima smeši SBB kablovski internet ili nešto slično. Mislim da ću se ja verovatno oko Nove godine vratiti na SBB konekciju, posle godinu dana na PTT ADSL-u, naravno ukoliko ne usledi neki konkretan pomak na bolje (povećanje brzine i/ili pojeftinjenje).

Sa tehničke strane nemam primedbi do sada (u smislu funkcionisanja konekcije), ali, ova neadekvatna i zakasnela reakcija na potez SBB-a prosto tera na korisnike od Telekoma i ADSL-a uopšte.

Evo, sad sam pogledao i kod mene u ruteru stoji 512/64 ali u praksi je i dalje sve po starom. :trust:

:mad::mad::wall::wall::wall:

Sad se probudih, i vidim da su vratili brzinu na staro....

I još jedan info....izgleda da je ono povećanje bilo samo prividno, jer dl sa Rapidshare-a, Download.com-a, i još nekih sajtova nije prelazio 54 Kb/s, mada je veza bila brža (Youtube se brže otvarao)....

Kakva moša:zgran:

Ima li reci kad ce Sezam da povecava brzine?

Odakle vodi poreklo ova fora sa suludim brzinama? :d Pretpostavljam iz Telekomove tehnicke podrske?

To je izjavio ili ministar, ili direktor Telekoma (ne secam se tacno, ali postoji ceo intervju negde na forumu) kada je rekao nesto u fazonu da nikom ne treba brzi internet od 768 kbit/s jer su to vec sulude brzine :)

Mislim da od ubrzanja kod telekoma nema nista sve dok dele ove pakete od 1 din.Ako se ne varam ponuda vazi do 30.11.Dok se drugi provajderi hvale ubrzanjem oni kazu : pa evo mi dajemo za dzabe sta cete vise od toga,drugi naplacuju mi ne......:wall:

Ja sad zvao 0800100100 i operater mi rekao da jos nemaju informaciju da ce se povecati brzine za Telekom!Kaze kao plan je do kraja godine ali ni to nemoze da mi potvrdi...Ostao sam sokiran!Ne mogu da verujem da Telekom jos nema informaciju o tome a za 2 dana je 1.novembar kad svi provajderi zvanicno povecavaju...E sad stvarno mislim da ce Telekom ostaviti ove brzine iako svi povecavaju samo mi nije jasno zasto... :mad:

znaci stvarno lol za telekom,ali ja mislim da je tako i proslog puta bilo,nigde niko nishta nije znao i ono se povecalo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno