Nacuh sledece:
- Telekom ce uvesti i nove pakete od 1.12 a zadrzati stare! tako sam nacuo u skorashnjem razgovoru sa ljudima i pohorske na nbgd-u!
- konstatacija: UVESCE ... 128/32 i 256/64za mejl i fejsbuk!
Nisu svi bangavi provajderi objavili. Bangavi Sezam jos nije nista objavio.
Nacuh sledece:
- Telekom ce uvesti i nove pakete od 1.12 a zadrzati stare! tako sam nacuo u skorashnjem razgovoru sa ljudima i pohorske na nbgd-u!
ili ona ko se o mleko opece taj i u jogurt duva![]()
Kad bi to uradili desilo bi im se ovo:bila bi fora da telekom ipak duplira brzinu svojim korisnicima i tako ispali provajdere![]()
U toku meseca novembra Exe Net će povećati brzine svih paketa pri čemu cene ostaju iste! Brzina paketa će biti povećavana za čak i do 100% u zavisnosti od tipa paketa.
Sta je sadKablovski operateri bas vole svoje korisnike cim povecavaju duplo brzinu
dok na adsl-u nije cak ni 50% povecanje 1536-2048
http://www.exe-net.net/novosti.html
Nisu svi bangavi provajderi objavili. Bangavi Sezam jos nije nista objavio.
А због чега су сви запели за веће брзине (односи се на кориснике ADSL-а)?
Држава пред банкротом, а ви бисте веће брзине интернета... Ццц. Па одакле да се крпи ненормална буџетска рупа (платни дефицит и спољни дуг нећу ни спомињати)? Тиме што ће вам Телеком повећати брзине, остаће им мање добити.
Држава пред банкротом, а ви бисте веће брзине интернета... Ццц. Па одакле да се крпи ненормална буџетска рупа (платни дефицит и спољни дуг нећу ни спомињати)? Тиме што ће вам Телеком повећати брзине, остаће им мање добити.
da potvrdim da mi je povecana brzina malopre,
novi sad, telekom
da potvrdim da mi je povecana brzina malopre,
novi sad, telekom
Mislim da je neko prokomentarisao SpeedUp uslugu tj. zašto ne može da se SpeedUp koristi i za 1.5 mbps paket. Zato što je to već suluda brzina.Odakle vodi poreklo ova fora sa suludim brzinama? :d Pretpostavljam iz Telekomove tehnicke podrske?
Mislim da je neko prokomentarisao SpeedUp uslugu tj. zašto ne može da se SpeedUp koristi i za 1.5 mbps paket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari