Šta je novo?

Mejl iz tehnicke podrske :) [ADSL nove brzine]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Konstantno mi danas puca veza na eunetovom adsl-u... sta bi dao da mogu imati sbb kablovsku (a ne ovu ikomovu ) i sbb net :/ ...

Svi bangavi provajderi su okacili cenovnik/brzine ... samo lelekom nije nista apdejtovao na sajtu niti je pustio neki mejl sa obavestenjem. Mislim da je ovo neka teorija zavere :wc: lol

Nacuh sledece:
- Telekom ce uvesti i nove pakete od 1.12 a zadrzati stare! tako sam nacuo u skorashnjem razgovoru sa ljudima i pohorske na nbgd-u!
- konstatacija: UVESCE ... 128/32 i 256/64 :) za mejl i fejsbuk!

Nacuh sledece:
- Telekom ce uvesti i nove pakete od 1.12 a zadrzati stare! tako sam nacuo u skorashnjem razgovoru sa ljudima i pohorske na nbgd-u!
- konstatacija: UVESCE ... 128/32 i 256/64 :) za mejl i fejsbuk!

Mozda da uvedu 56Kbps al da bude na ADSL-u. I to bi na ADSL-u sigurno bilo jeftinije nego dial-up sa novim cenam impulsa.:D

Nisu svi bangavi provajderi objavili. Bangavi Sezam jos nije nista objavio.

koga guja ujede i gustera se plasi :p

ili ona ko se o mleko opece taj i u jogurt duva :D

Evo i meni danas stigao mail sa računom od Verata i u prilogu sljedeće:

Postovani,

u prilogu Vam dostavljamo racun za ADSL uslugu za mesec novembar.

Napominjemo da ce od 01. novembra svim korisnicima biti povecane download brzine na
sledeci nacin:
- 512/64 Kbit/s na 768/64 Kbit/s
- 1024/128 Kbit/s na 1536/128 Kbit/s
- 1536/192 Kbit/s na 2048/192 Kbit/s
Cene paketa ostace nepromenjene.

S postovanjem,

VeratNet
Sektor za privatne korisnike
Sluzba za direktnu i indirektnu prodaju

Nacuh sledece:

a ne
svi koji su vec potpisali zakletvu telekomu ostaju na 512/64, 1024/128, 1536/192
samo novi korisnici dobijaju 768/64, 1536/128 i 2048/192 po povecanim cenama :d
jer to su brzine koje koriste samo okoreli profesionalci :smoke:

Poslednja izmena:
ili ona ko se o mleko opece taj i u jogurt duva :D

ahaha, dobra :), "tri puta meri, telekom seci " :D, stigao i meni mail iz Verata...raspad...ok bi bilo kada bi paket 512 digli do Nove godine na 1024/128(da bude u dve etape) sve ostalo nije humano cak i za okorele Facebookere mail-ase :) , no videcemo sta ce se dogadjati...:smoke:

bila bi fora da telekom ipak duplira brzinu svojim korisnicima i tako ispali provajdere :D

bila bi fora da telekom ipak duplira brzinu svojim korisnicima i tako ispali provajdere :D
Kad bi to uradili desilo bi im se ovo:

nuclear_explosion.jpg

Poslednja izmena:
Sta je sad :D Kablovski operateri bas vole svoje korisnike cim povecavaju duplo brzinu
dok na adsl-u nije cak ni 50% povecanje 1536-2048 :(

http://www.exe-net.net/novosti.html

U toku meseca novembra Exe Net će povećati brzine svih paketa pri čemu cene ostaju iste! Brzina paketa će biti povećavana za čak i do 100% u zavisnosti od tipa paketa.

I ako dupliraju brzinu, a uload ostave na staro mi (a vecina nas je) koji koristimo torrente skoro da nista nismo dobili...

Stigo mail i od Bitsy net-a:
"Obavestavamo Vas da ce pocev od 01.11.2008. godine doci do povecanja brzine prenosa ADSL paketa (download).

Korisnici postojeceg ADSL paketa 512/64 kbps automatski ce biti prebaceni na novi paket 768/64 kbps, paket 1024/128 kbps postace 1536/128 kbps a paket 1536/192 kbps postace 2048/192 kbps.

Svim postojecim korisnicima brzina prenosa ce biti automatski promenjena uz zadrzavanje iste mesecne pretplate.

Za detalje pogledajte http://adsl.beograd.com"
Izem ti ADSL.

sbb here i cum :p

nikada nisam ovo pomislio, ali eto za 2k din na sbbu 3 mbit, a za istu cenu na telekomu duplo sporije?

pa nisam toliko lud da to trpim... hvala dovidjenja

А због чега су сви запели за веће брзине (односи се на кориснике ADSL-а) :)?
Држава пред банкротом, а ви бисте веће брзине интернета... Ццц. Па одакле да се крпи ненормална буџетска рупа (платни дефицит и спољни дуг нећу ни спомињати) :)? Тиме што ће вам Телеком повећати брзине, остаће им мање добити.

Poslednja izmena:
Држава пред банкротом, а ви бисте веће брзине интернета... Ццц. Па одакле да се крпи ненормална буџетска рупа (платни дефицит и спољни дуг нећу ни спомињати) :)? Тиме што ће вам Телеком повећати брзине, остаће им мање добити.

Nadam se da se salis?!?!?!?

Ako je cena ista, onda nije bitno da li je brzina 1 ili 10 megabita. Cak ce vise ljudi da koristi ako je brzina veca.

Poslednja izmena:

ma daj bre...

Mislim da je bio ironican. Samo se zeza.

Odakle vodi poreklo ova fora sa suludim brzinama? :d Pretpostavljam iz Telekomove tehnicke podrske?

Mislim da je neko prokomentarisao SpeedUp uslugu tj. zašto ne može da se SpeedUp koristi i za 1.5 mbps paket.

Moze da se koristi na 1.5 ali moras da se prijavis za IPTV :smoke:
tako da onda 'suludom brzinom' mozes da skines extra 2.5gb dnevno :trust:

Prošlo povećanje sa 768 na 1536 je bilo zakazano za 1.09.2007, ali mnogima je krenulo nekoliko dana ranije. Meni personalno je povećano 30. avgusta, odnosno 2 dana pre roka.
Stoga, možda treba da gajimo nadu da će već sad u četvrtak 30.10. da počnu da nas "zapljuskuju suludošću"? Evo forumaš J___ kaže da je već krenulo.
Javite mi se ako vam je uvećan!
icon_lol.gif

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno