Jel ne mogu da se sachuvaju profili u smislu nema te opcije, ili ima opcija ali bug-uje?
Ima opcija, ali baguje. I kad završiš prvu četvrtinu, na tome staje. Izgleda da ponovno napunjeni nisu obavili dobar posao. Ali igra razbija kako je dobra!!!!!!! Kakav crni NBA Live...
Uf koliko pitanja. Ovaj ponovo napunjeni nije u redu, ne mogu da se podešavaju setovanja i možeš da odigraš samo prvu četvrtinu (kao da je demo). Iskreno, nisam zagledao hale i kojekakve sitnice, jer mi je to nezanimljivo, najbitnija mi je sama igra a ona otkida koliko je dobra (prokleti, srećni konzolaši :smoke: ). A na 1680x1050 (na toj rezoluciji MSAA gubi svaki smisao) na WinXP sve radi glatko kao podmazano na maksimumu. Još samo da ponovo napunjeni se dopuni i mogu mirno da sačekam proklete slepce sa SendIt-a koji su mi javili da mi pošiljka kasni.![]()
A što se Sansa tiče, igrao sam sa njima dva minuta i znam samo za Šakila i Amarea...nisam zalazio u sitnice...
Uf koliko pitanja. Ovaj ponovo napunjeni nije u redu, ne mogu da se podešavaju setovanja i možeš da odigraš samo prvu četvrtinu (kao da je demo). Iskreno, nisam zagledao hale i kojekakve sitnice, jer mi je to nezanimljivo, najbitnija mi je sama igra a ona otkida koliko je dobra (prokleti, srećni konzolaši :smoke: ). A na 1680x1050 (na toj rezoluciji MSAA gubi svaki smisao) na WinXP sve radi glatko kao podmazano na maksimumu. Još samo da ponovo napunjeni se dopuni i mogu mirno da sačekam proklete slepce sa SendIt-a koji su mi javili da mi pošiljka kasni.![]()
A što se Sansa tiče, igrao sam sa njima dva minuta i znam samo za Šakila i Amarea...nisam zalazio u sitnice...
Grrrrrr ... covek ne zna sa Nash-a MVP dva puta (joke).
Nego kakav je to problem oko podesavanja i setovanja ?
Ali evo bar jedno pitanje ako moze onako pravi odgovor:
Kako je napravljena sezona , tj. da li je moguce uzeti 3-4 tima kojima ti upravljas i da samo s njima igras sezonu bez onih kojima upravlja CPU (to je moglo u Live-u).
Pitam je zelim sa frendom da igram sezonu da on uzme 4 tima ja 4 i da se samo ti timovi takmice kroz sve utakmice sezone i playoff-a , a da ne igraju oni ostali.
Lucky bastards vec igrate NBA 2K9 , a ja ni PES 2009 nemamd)
POzdrav :wave:
To je nesto do tvog sistema meni igra radi sjajno ugrem vec 4 utakmicu u sezoni.
Znaci bice fixDobro je. Do tada cu da igram 5v5 u street modu
![]()
@King JamesTo je nesto do tvog sistema meni igra radi sjajno ugrem vec 4 utakmicu u sezoni.
Nema samo izabereš sim mod i to je to, nego moraš slajderima da podešavaš sve one stavke što si naveo?E sad ono sto je vazno je dobro podesiti slidere u zavisnosti ko sta preferira,sim ili arkadni gameplay.Iskopao sam na netu neke![]()
Ljudi sve sljaka bez problema,ali AI je brutalan od osam utakmica dve sam dobio i to sa kosom razliketreba vremena da se covek navikne,komande su poprilicno kompleksne.Ali fantasticna igra zaista nemam zamerki.
Ima li onaj mod da napravis svog igraca i da samo sa njim upravljas? Kao Become A Legend u PES-u ? I kakvih jos modova ima sem Association, Street,Season i BlackTop ?
Da dodam jos jedno pitanje.
Svi koji su instalirali, kome radi samo jedna cetvrtina, a kome sve?
Ja sam jos uvek na poslu, ne mogu da docekam da dodjem kuci i probam igru, makar igrao samo jednu cetvrtinu.
Ljudi molim vas direktan i jasan odgovor.
Da li se uvek desava da nakon 1 cetvrtine igra prekine (tj.ne moze da nastavi) ili to samo ponekad.
P.S. Iz vasih dosadasnjih prica nisam skuzio sorry
Oh evo vidi ovaj coment Dr.Hannibal-a pa ajd onaj ko se bas dobro kuzi u hardwer da mi kaze sta misli je li ova moja starudija (citaj moja masina) bolja od njegove , i ako je sta mislite koliko FPS otprilike moze vise da nacrta.
POzdrav :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari