Šta je novo?

Nba 2k9

Ih Live 09 sad si me razocarao:D,mnogo je arkadna igra u odnosu na 2K.Nego jel na tim screenovima player detail nije na ultra high ili mi se cini da su dresovi staticni?:)

Jel ne mogu da se sachuvaju profili u smislu nema te opcije, ili ima opcija ali bug-uje?

Ima opcija, ali baguje. I kad završiš prvu četvrtinu, na tome staje. Izgleda da ponovno napunjeni nisu obavili dobar posao. Ali igra razbija kako je dobra!!!!!!! Kakav crni NBA Live...

Ima opcija, ali baguje. I kad završiš prvu četvrtinu, na tome staje. Izgleda da ponovno napunjeni nisu obavili dobar posao. Ali igra razbija kako je dobra!!!!!!! Kakav crni NBA Live...

Ček, da li sam dobro razumeo. Posle 1. četvrtine, igra zakuca, jel?

Da, igrači pričaju, plesačice plešu, muzika piči, publika urla, ali se više ništa ne dešava. :)

Ne rade ni dugmići, izuzev menija. Ali ne da je igra dobra, nego otkiva!!!

Poslednja izmena:
Ajajajaj eto ga stigao je. :banana:

Molio bih nekog da ako ikako moze postavi dva screena. :)
Prvi iz igre a da igraju Sunsi , a drugi roster Sunsa da vidim kako su napravljeni.
Ja cu je zaigrat verovatno za 1-2. sedmice ali evo barem vidim da ce se i to jednom desiti.
Jos pitanje odakle ste skinuli i kako se zove crck (je li onaj Reloaded).

Jooooj imam toliko pitanja , ali evo smanjit cu zasad na nekoliko.
Koliko se razlikuju dvorane kada igras jesul sve iste a da samo promene texturu poda ili su drugacije i modelirane (vece , manje , vise svjetla itd..).
Tko igra na Ultra postavkama da napise broj FPS-a i Win. koji ima instaliran (i rezolucija naravno).

Eto to je zasad.

Uf koliko pitanja. Ovaj ponovo napunjeni nije u redu, ne mogu da se podešavaju setovanja i možeš da odigraš samo prvu četvrtinu (kao da je demo). Iskreno, nisam zagledao hale i kojekakve sitnice, jer mi je to nezanimljivo, najbitnija mi je sama igra a ona otkida koliko je dobra (prokleti, srećni konzolaši :smoke: ). A na 1680x1050 (na toj rezoluciji MSAA gubi svaki smisao) na WinXP sve radi glatko kao podmazano na maksimumu. Još samo da ponovo napunjeni se dopuni i mogu mirno da sačekam proklete slepce sa SendIt-a koji su mi javili da mi pošiljka kasni. :mad::mad:
A što se Sansa tiče, igrao sam sa njima dva minuta i znam samo za Šakila i Amarea...nisam zalazio u sitnice...

Uf koliko pitanja. Ovaj ponovo napunjeni nije u redu, ne mogu da se podešavaju setovanja i možeš da odigraš samo prvu četvrtinu (kao da je demo). Iskreno, nisam zagledao hale i kojekakve sitnice, jer mi je to nezanimljivo, najbitnija mi je sama igra a ona otkida koliko je dobra (prokleti, srećni konzolaši :smoke: ). A na 1680x1050 (na toj rezoluciji MSAA gubi svaki smisao) na WinXP sve radi glatko kao podmazano na maksimumu. Još samo da ponovo napunjeni se dopuni i mogu mirno da sačekam proklete slepce sa SendIt-a koji su mi javili da mi pošiljka kasni. :mad::mad:
A što se Sansa tiče, igrao sam sa njima dva minuta i znam samo za Šakila i Amarea...nisam zalazio u sitnice...

Grrrrrr ... covek ne zna sa Nash-a MVP dva puta (joke :D).

Nego kakav je to problem oko podesavanja i setovanja ?

Ali evo bar jedno pitanje ako moze onako pravi odgovor:

Kako je napravljena sezona , tj. da li je moguce uzeti 3-4 tima kojima ti upravljas i da samo s njima igras sezonu bez onih kojima upravlja CPU (to je moglo u Live-u).
Pitam je zelim sa frendom da igram sezonu da on uzme 4 tima ja 4 i da se samo ti timovi takmice kroz sve utakmice sezone i playoff-a , a da ne igraju oni ostali.

Lucky bastards vec igrate NBA 2K9 , a ja ni PES 2009 nemam :)d)

POzdrav :wave:

To je nesto do tvog sistema meni igra radi sjajno ugrem vec 4 utakmicu u sezoni.

E sad ono sto je vazno je dobro podesiti slidere u zavisnosti ko sta preferira,sim ili arkadni gameplay.Iskopao sam na netu neke:)

GAMEPLAY-Speed was based off of avg Team Tempo in the game under coaching sliders

Difficulty: Superstar OR All Star
Quarter Length: 10
Clutch Factor: On
Real FT%: ON- I prefer the actual players ratings to dictate this part.
GAME SPEED-55**
Free Throw Difficulty – 50

RULES-
Charging –95
Blocking –90
Reaching -50**
Shooting -50**
Loose Ball -100

SHOOTING-Shooting Success was based off of NBA League avg's doing 07-08 season.

USER/CPU
Close Shot Success – 40 / 40
Mid Range Success – 45 / 45
3PT Success – 40 or 45 / 40 or 45
Layup Success- 45 / 45
Dunk Success – 50 / 50
Dunks in Traffic –10 / 10
Screen Success--50 / 50

DEFENSE-Help Defense was avg out based on all 30 teams coaching tendencies

Steal Success – 50 / 50
Help Defense – 53 / 53

ATTRIBUTES-Player speed was tied into game play speed

ANYTHING NOT LISTED IS AT 50/50

Stealing – 50 / 50
Blocking – 0 / 0
Ball Handling – 35 / 35
Dunking Ability – 0 / 0
Off. Awareness – 43 / 43
Def. Awareness – 86 / 86
Off. Rebounding – 49 / 49
Def. Rebounding – 54 / 54
Clutch Factor – 0 / 0
SPEED- 35.5 / 35.5.........(Slider will actually read 35 and 35.5)
QUICKNESS- 0 / 0
HANDS - 25 / 25
On Ball Defense- 57 / 57

TENDENCIES-Shooting Tendencies (Close, Medium & 3PT) were avg out based on all 30 teams Coaching tendencies.

ANYTHING NOT LISTED IS AT 50/50

Take Close Shots- 50 / 45
Take Mid-Range Shots– 50 / 55
Take 3PT Shots- 50 / 46
Use Hook Shots – 10 / 10.......(Decided to drop this down because hook shots are lost skill in the NBA)
Use Fadeaway Shots - 25 / 25
Attacks The Basket - 38 / 38
Throws Flashy Passes – 0 / 0
Commit Fouls – 50 / 50
Plays Passing Lanes – 65 / 65**
Go For On Ball Steals – 65 / 65**
Contest Shots – 65 / 65**

Grrrrrr ... covek ne zna sa Nash-a MVP dva puta (joke :D).

Znam za prokletog Kanađanina, ali se nisam setio u trenutku. Čoveče, ustao sam u 6 ujutru, ne radi mi mozak najbolje :smoke: :type::smash:

Nego kakav je to problem oko podesavanja i setovanja ?

Ali evo bar jedno pitanje ako moze onako pravi odgovor:

Kako je napravljena sezona , tj. da li je moguce uzeti 3-4 tima kojima ti upravljas i da samo s njima igras sezonu bez onih kojima upravlja CPU (to je moglo u Live-u).
Pitam je zelim sa frendom da igram sezonu da on uzme 4 tima ja 4 i da se samo ti timovi takmice kroz sve utakmice sezone i playoff-a , a da ne igraju oni ostali.

Lucky bastards vec igrate NBA 2K9 , a ja ni PES 2009 nemam :)d)

Bar meni, kad uđem u igru, ponudi da upišem ime igrača i kad bilo šta ukucam, kaže da ne može da sačuva podatke na disk, tako da bilo šta posle namestim, izgubi se kad ponovo uđem. A kad igram Quick Game, posle prve četvrtine igrači krenu ka klupi, stoje tamo i pričaju sa trenerom, muzika piči, čirlidersice skaču, ali tako stoji i ne pomera se. Osim Esc za opcije i izlazak ništa se ne dešava.

To je nesto do tvog sistema meni igra radi sjajno ugrem vec 4 utakmicu u sezoni.

Jutros taze instalirao XP, na njemu nemam ništa odim drajvera i NBA 2k9.

EDIT: Ukinuli su aktivaciju preko STEAM-a, a ja, ******, obrisah sinoć "parnu" verziju, misleći da će "dopunjena" da šljaka!!! :mad::mad::mad:
Srećom, znam gde se mogu napariti...

Poslednja izmena:
Ljudi sve sljaka bez problema,ali AI je brutalan od osam utakmica dve sam dobio i to sa kosom razlike:D treba vremena da se covek navikne,komande su poprilicno kompleksne.Ali fantasticna igra zaista nemam zamerki.

Znaci bice fix :) Dobro je. Do tada cu da igram 5v5 u street modu :D

@King James
Kao što vidiš, Kjager kaze da kod njega šljaka, ja nisam probao još uvek, možda večeras.

E sad ono sto je vazno je dobro podesiti slidere u zavisnosti ko sta preferira,sim ili arkadni gameplay.Iskopao sam na netu neke:)
Nema samo izabereš sim mod i to je to, nego moraš slajderima da podešavaš sve one stavke što si naveo?

Ljudi sve sljaka bez problema,ali AI je brutalan od osam utakmica dve sam dobio i to sa kosom razlike:D treba vremena da se covek navikne,komande su poprilicno kompleksne.Ali fantasticna igra zaista nemam zamerki.

Ima li onaj mod da napravis svog igraca i da samo sa njim upravljas? Kao Become A Legend u PES-u ? I kakvih jos modova ima sem Association, Street,Season i BlackTop ?

Ima li onaj mod da napravis svog igraca i da samo sa njim upravljas? Kao Become A Legend u PES-u ? I kakvih jos modova ima sem Association, Street,Season i BlackTop ?

Iako nemam igru mislim da ovo nema jer cini mi se da sam citao da je ovo jedna od ideja za 2K10 , ali nisam 100% siguran ali mislim da to nema.

Evo ja sam probao na kratko i nisam imao tih problema sa cetvrtinama. Inace u pitanju je ponovonapunjena verzija igre.

Što se Reloaded-a tiče, ja sam jutros ponovo instalirao svež XP, instalirao najnovije drajvere, znači, samo Win i nijedan drugi program, a zatim instalirao Reloaded-a, a onda i one programčiće koji se nalaze u igri.
A onda mi je pokazao da ne može da sačuva setovanja ("cannot create save on disk") i dolazi do "zaglupljivanja". Isto mi se dešavalo i na Visti 64 (mislio sam da je zbog toga). Ne verjem da je do hardvera, ali još uvek ne kapiram šta može da bude. Nije ni čudo što je originalna instalacija 7,3 GB.
Jednom mi je coach pozvao minut odmora i kad ga je kamera zumirala, na tome je stalo. Muzika svira, iza njega se publika pomera, prolaze likovi između redova, komentatori nešto baljezgaju, a na ekranu samo coach koji se pomera levo-desno i ništa osim opcija i exit-a ne funkcioniše. Isto kao na kraju četvrtine.

A ono što sam shvatio igrajući nekoliko četvrtina je da je NBA 2K9 DEFINITIVNO NAJBOLJA SPORTSKA IGRA IKADA NAPRAVLJENA ZA PC. Volim ja i PES, ali ovde je atmosfera nestvarna, suludo uzbudljiva, grafika koja je tako dobra da štipa za oči, gameplay zarazan da prosto lepi tastaturu/gamepad za ruke i bar je mene naterala da, bar neko vreme, zaboravim na sve ostale igre.

Može li nekako da se podesi gamepad? Ne radi mi levi analogni stick u igri. Potvrđujem da je atmosfera fantastična! Voleo bih da 2K sports napravi fudbalsku igru!

meni reloaded radi. nema pucanja i zaglupljivanja, a setovanja se ne resetuju. na mojoj masini igra dosta sece (u 1680x1050 je sa nekim otprilike medium podesavanjima jedva igriva, a u 1280x960 isto pri nekim otprilike medium setovanjima (sve medium sem player detail koji su na high i refleskije ukljucene) isto prilicno sece). sto se tice atmosfere, fenomenalna je, malte ne kao da ste na utakmici (cak se kako utakmica odmice primecuje znoj na telu igraca). dresovi su staticni, a primetio sam da ne tako retko pucaju teksture istih pa se vidi koza igraca. ono sto me malo nervira je sto kursor misa ne nestaje kada pocne utakmica vec mora da se nabije u neki cosak da ne smara. inace, reloaded je sa steama pa sve sto je potrebno je da se pokrene setup i kada se instalacija zavrsi da se igra. sve u svemu, nba 2k9 je svetlosnu godinu ispred dosadasnjih nba liveova, a meni preostaje stekanje para za neku grafu da bih mogao da igram kao covek.

Ljudi molim vas direktan i jasan odgovor.

Da li se uvek desava da nakon 1 cetvrtine igra prekine (tj.ne moze da nastavi) ili to samo ponekad.

P.S. Iz vasih dosadasnjih prica nisam skuzio sorry :(

Oh evo vidi ovaj coment Dr.Hannibal-a pa ajd onaj ko se bas dobro kuzi u hardwer da mi kaze sta misli je li ova moja starudija (citaj moja masina) bolja od njegove , i ako je sta mislite koliko FPS otprilike moze vise da nacrta.

Poslednja izmena:
Pa mislim da je moglo da se skonta da igra uvek radi kako valja, ili uvek puca nakon prve četvrtine, nema između :)

Uspeo sam da podesim gamepad. Ništa lakše, prevideo sam opciju.

Meni ne cuva podesavanja. Ali nije reloaded verzija.

Ali ono sto mene zanima je sledece. Igra mi radi na nekih 35 fps-a, i radi mnogo brzo. Igraci lete po terenu. Vrlo iritirajuce je da vam igra radi na 35 fps, a da svi lete okolo. Mozete da zamislite kako je to. A kada je neko slobodno bacanje ili neki takav deo (timeout i slicno) fps je zakucan na 30. Kako da resim ovo?

Ljudi molim vas direktan i jasan odgovor.

Da li se uvek desava da nakon 1 cetvrtine igra prekine (tj.ne moze da nastavi) ili to samo ponekad.

P.S. Iz vasih dosadasnjih prica nisam skuzio sorry :(

Oh evo vidi ovaj coment Dr.Hannibal-a pa ajd onaj ko se bas dobro kuzi u hardwer da mi kaze sta misli je li ova moja starudija (citaj moja masina) bolja od njegove , i ako je sta mislite koliko FPS otprilike moze vise da nacrta.

Koliko sam ja video na par sajtova, pojavile su se sinoć dve Reloaded verzije u razmaku od sat vremena. Prva (ona koja ne radi najbolje) je meni, baksuzu, zapala, dok oni koji su skinuli kasniju verziju nemaju tih problema. Sad sam bio kod ortaka koji ima skoro istu mašinu i kod njega sve radi savršeno, iako su fajlovi isti. Nažalost, nisam poneo ono što ja imam pa da probam, niti uzeo njegovo...

Poslednja izmena:
I meni sve radi ok,za sad nema problema.Inace grafika je odlicna,atmosvera u publici takodje,malo mi se cini da je gameplay drugaciji od onog sa you tube(koji nas je sve odusevio),no sve u svemu dosta dobro.

Vrh Dno