Šta je novo?

Nba 2k9

Ne treba mi, imam igru već dve nedelje :). Već sam dao svoj komentar. Nego sada se diskutuje o PC verziji.

Pa ja sam link za video stavio upravo zbog toga sto je to prvi (ili drugi) video iz PC verzije , a napravio ga je neki lik danas sto je dobio igru.

Pa eto ako imas konzolnu verziju mozes pogledati izgleda li igra bolje na PC ili konzolama (premda za 100% tacnost treba probat obe verzije naravno).

:wave:

Pusti byMax-a, malo pali i tebe i sve nas, zato što mi, PC igrači, posle NBA Live i ne znamo kako izgleda dobar basket na PC-u.
Evo šta su mi rekla iskreno dva ortaka koja imaju konzole (ne volim ih zbog toga ;) ). Istina je da je NBA 2K9 u odnosu na NBA 2K8 ima poprilično poboljšanu grafiku, sličan gameplay i ispravljenih nekoliko bagova iz 2K8, kao i par novih, koji se tiču update roster-a i online igranja, ali pošto oni nisu napujdani ameri kojima je online sve što vide u igri, igra im je vrh vrhova. Naravno, probali su i NBA Live za konzole (koji je svetlosnu godinu bolji od NBA Live 08 za PC) i koji nije loš, ako ti je košarka zanimljiva samo kad zakucavaš sa vrha reketa, ali je dosta lošija od 2K9 (gledao sam video rewiev na YouTube-u i upišao sam se od smeha, kako se kreću, kao roboti, u NBA Live). Prava arkada.
A po ovome što sam video tamo na forumu NBA 2k9, verzija za PC će me, kao i tebe PIS(SED)TOL-e, neko vreme odvojiti od stvarnosti i živog sveta. :type: :D

Weekend je pred nama , sjajna sansa da 2K pusti Demo ako su imali nameru ikako da ga pustaju (a govore da jesu). :)

Na torrentima jos nista hmmm... mozda ce ima stvarno trebat mesec dva da probiju zastitu (I hopes not :test:) , a o legalnim verzija da i ne pricam (mislim na nas) tj. neki ce je i nabavit ali sigurno ne tako brzo.

Na osnovu ovoga i dalje mislim (i bunim se na 2k forumu) da je Demo ono sto cemo mi prvo zaigrati.

Inace prema mojim procenama (citao sam sta drugi kazu) moci cu je igrati na High (a ima i Ultra High) details na nekoj rezoluciji 1440*900 na ovoj mojoj starudiji. :smack:

Ostaje nada da ce se Demo pojavit do ponedeljka.

POzdrav :wave:

Poslednja izmena:
PC gameplay:

[youtube]Nqh052y66e4[/youtube][youtube]zwzICLKdhEk[/youtube][youtube]mbtbEYpieqQ[/youtube]

Poslednja izmena:
Demantovao me 2K :D Jao sto volim biti pesimista,pa se iznenada obradujem :d

btw,sutra,danas tacnije,stize PES 9,tako da ce cekanje biti mnogo lakse :)

@byMaX

Mozes li mi reci ima li onaj mod,da kao krenes kao amater,pa vodis samo svog igraca pa postanes zvezda? Kao Be A Pro u FIFA 09...

Auf, kad sam skinuo onaj fajl od 200Mb sa utakmicom Lejkersa i Bulsa na http://www.megaupload.com/de/?d=N2W2EX9X i pustio, smrzao sam se kako izgleda. Mogu samo da zamislim kakav će me šok strefiti kad se igra zavrti na mom monitoru! Da je bar ima na Steam-u, rado bih dao 20$ da mogu da je skinem...beš kutiju i DVDove, koji će mi.

Zna li ko da li do ove naše Banditije dolaze DVDovi sa SendIt-a, pošto merkam da naručim odatle, jerbo se u Games-u ili negde sličnom neće pojaviti ni do Božića? Briga me za pirate, ovaj potez 2K gamesa zaslužuje moju skromnu uplatu...

Izgleda dobro, ali ne koliko i na konzolama. U svakom slucaju definitivno bolje od NBA live.

Nadam se da ce moci u widescreen da se igra. Nikada mi nije bilo jasno zasto glupavi NBA live nije mogao. Zar je to toliko komplikovana tehnologija za ime boga.

Ma izgleda bolje nego na konzolama uzmite neki snimak vece rezolucije i uporedite:

Evo naprimer PC GamePlay:

http://www.megaupload.com/?d=4NEVPC6S

Ho Ho HO Pojavilo se na ThePirateBay :banana: ali izgleda da nema cracka jos uvek. :mad:

Ako neko moze da download-a da vidi o cemu se radi (ja nikako ne mogu,ne pitajte zasto :wall:)

Poslednja izmena:
E care ajd izbrisi taj link.

Ma znam, ne smeta to meni. Novi sam i ja (relativno). Nisam ti rekao da brises zbog mene. Ti bi nadrljao da je to ostalo.

P.S. Ja cekam da se pojavi na proverenom mestu a i ne skidam torrente. I meni treba puno da skinem 7 GB.

Ma znam, ne smeta to meni. Novi sam i ja (relativno). Nisam ti rekao da brises zbog mene. Ti bi nadrljao da je to ostalo.

P.S. Ja cekam da se pojavi na proverenom mestu a i ne skidam torrente. I meni treba puno da skinem 7 GB.

Ma znam a znaju i svi ovde o cemu se radi i gde treba da se ide.

Ali eto zaboravih na to , a imam naviku stavljat link kada o necem govorim.

POzdrav :wave:

Samo se ti ugledaj na nizerazredni pirate bay pa ces daleko dogurati. :d
Kad izadje na torrentleech ili scene access onda je vec druga stvar.

Bolje ista nego nista.

Ovako ce barem oni koji zele i znaju "sredit" narodnu verziju moci doci do materijala za to.

P.S. Je li i HL2 koristio istu aktivaciju ili je to nesto drugo :sceptic: (ako je isto onda ne bi trebalo biti problems valjda su naucili)

Čisto me zanimalo koji se fajlovi nalaze u ovom "kineskom" NBA 2k9 torrentu sa Pirate-a. U pitanju je prava igra, ima 7,3 gb i nije krakovana. Ja ipak čekam original koji sam naručio. A dobiću ga nikad, jer treba da prođe carinu...

Poslednja izmena:
Evo ja ga skidam, imaju linkovi na RS-u. :banana: Jos uvek nema cracka, ali ja cu polako da ga skinem pa kad se pojavi crack. :smoke:

Pa jos uvek skidam, znaci tek veceras. Ali tamo odakle skidam kazu da je sve OK.

Nije fake,samo nema kreka...Treba igra da se aktivira preko strima,tako da nista do 21. ...

Ma eto samo bih voleo da neko "naš" potvrdi da je sve OK.

Treba sada cekati da Rusi obave svoj dio posla :)d) i za 1-2 sedmice eto nam i cracka :banana:.

Aj' budite zlatni pa javite kad se original pojavi kod nas.

Pojaviće se original kod nas...u januaru ili februaru, a najverovatnije nikad. Koliko vidim, jedva su stigli da naštancuju za Nemačku i Francusku, dok u ostalim zemljama evrope (pa i u celoj EU, jer se Poljaci, Litvanci i Rumuni žale da toga nema kod njih) ko zna kad će stići. A pošto smo mi predzadnja rupa na svirali (koliko vidim PISTOL-u je gore nego nama) slaba vajda je od toga...bar u dogledno vreme.

Stvarno misliš da je toliko teško odštampati nekoliko desetina hiljada diskova? Mislim da je pre problem što smo zanemarljivo tržište.

Prilično je krš grafika - ubacio sam 2K8 i ako nije bolja, onda su iste, mada mi se čini da je u 2k8 bolja...

Stvarno misliš da je toliko teško odštampati nekoliko desetina hiljada diskova? Mislim da je pre problem što smo zanemarljivo tržište.

Mi jesmo, ali igre trenutno nema u Italiji, Španiji i drugim zemljama EU (Izuzev Nemačke i Francuske), u Engleskoj izlazi 24-og, a o ostalim banana zemljama da ne razmišljam. I Kinezi se žale što se kod njih pojavljuje tek u decembru...legalna verzija, naravno. :trust:

Kad ste tako ne strpljivi što ne nazovete game-s i ne raspitate se, a možete da poručite iz inostranstva, a verovatno već od utorka da uzmete i preko steam-a :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno