...nema account sharing-a kod Xennews ...predji na xlned http://www.xlned.com/bestellen/ oni dopustaju account sharingJel se zna da li XNEWS ima account sharing?
Moj drug i ja smo probali da skidamo u isto vreme sa XENNEWS i radilo je bez problema i gresaka. Da li to znaci da ako budemo nastavili da radimo tako da cemo dobiti ban slicno?
a do kog datuma ti vazi nalog na hitnews-u ?
LINKlike Hitnews, Xennews allows account sharing (however they define that) so users wanting to share their account with friends to save money have few other options than to join Xennews.
pošto je sada Rapidshare Free sasvim ok (nema čekanja između dva downloada, nema unošenja kodova, a brzina je obično sasvim pristojna), onda se generalno ne isplati koristiti ništa drugo! :smoke: Možda jedino za neke baš specifične potrebe, ali ovo što sam rekao odnosi se na ogromnu većinu "skidača"Da li se isplati pretplatiti se i za koji se odluciti s' obzirom na cenu/uslugu?
Vazi mi do 3. decembra, sto pitas?
rapidshare free je ok ako imas 256 ili 512 netpošto je sada Rapidshare Free sasvim ok (nema čekanja između dva downloada, nema unošenja kodova, a brzina je obično sasvim pristojna), onda se generalno ne isplati koristiti ništa drugo! :smoke: Možda jedino za neke baš specifične potrebe, ali ovo što sam rekao odnosi se na ogromnu većinu "skidača"![]()
Za srpske uslove lite paket od 25-26e za godinu dana (za 2.5mbps) je majka.. ko ima uslova i bas zeli moze da uzme i skuplje pakete, ja i ovaj od 2.5mbps ne mogu da iskoristim ni 50% (moj net je 1mbps).... a i briga me.. skidam sve sto mi treba...
Nije malo,dovoljna je samo jedna po svakom korisniku...naravno,ako se uklapate u 2.5mbitJel nije malo 2 konekcije samo? Pogotovo ako dvojica dele account?
to znaci da mozes preko njihovih servera da pristupis na preko 120.000 news grupa.Imas ovde spisak http://www.news.astraweb.com/active.html kod svih je to vrlo slicno,najbitnije grupe imaju svi.Sta znaci ovo "120.000+ groups" ?
Jel imas ti odakle da povuces 20+Mbit :dI jos nesto. Za paket XL Gold, pise da je brzina 20+ Mbit. E sad, koliko je to preko 20 ?
![]()
Mene zanima kada odredjeni broj konekcija postaje nedovoljan uz odredjenu brzinu neta? Kod mene na 1Mbit/s 1 konekcija iskoristava 90% linije (crveni bar u DU Metru je poprilicno nazubljen), 2 konekcije skoro 100% (pojavi se po koji zubac kad tada) dok sa 3 ili vise konekcija veza je 100% iskoristena. Sta ce biti kada poduplaju brzinu interneta? Kako ce se 2 konekcije nositi sa 2Mbit/s vezom? Da li ce morati da se stavi tri konekcije? Bili bi lepo kada bi neki user sa netom od 2Mbit ili jace napravio neki mali test sa recimo NewsLeecher-om + DUMeter i da okaci ovde.
Izvini, ali sta tebe briga odakle ja ili bilo ko drugi dl-ujem?
Naravno da ti to ne bi radio kad bi imao priliku. How yes, no...
I ako sam pitao nesto ne znam, to je odma 'pogresno... Naravno, ovde svi sve znaju pa nemaju potrebe da postavljaju pitanja...
ovde se radi o tome da li ti koristis net koji si platio svojim parama, ili zloupotrebljavas javne/drzavne resurse "zato sto mozes".. koristiti box u ministarstvu/fakultetu za warez te vrste je problem o kome pricam kad se pozivam na moral, a ne da li skidas freeware ili warez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari