kakve veze ima p2p i agregacija? mozes ti da skidas nesto sa recimo rapida i onda ti p2p i ne treba, ali ti treba 1:1 agregacija
:wave:
BeocityNet ADSL servisi koncipirani su za potrebe pojedinaca za upotrebu na personalnom racunaru ili preduzeca sa racunarima povezanim u lokalnu mrezu (LAN). Kod svih ADSL servisa protok se ne naplacuje a maksimalna brzina obezbedjena je izborom tipa paketa za koji se korisnik odluci. Izborom paketa korisnik takodje bira grupu servisa za koje ima potrebe garancija brzine sa agregacijom 1:1:
GOLD servis za fizicka lica garantuje:
- Web browsing, FTP, Gaming, e-banking, VoIP i Instant Messaging, Audio/Video & Flash streaming, eMail (POP3, SMTP, IMAP i secure eMail)...
GOLD+ servis za pravna lica garantuje:
- kao za fizicka lica + VPN, neswgroups, sistemske aplikacije i opciono: izbor bilo koje iz palete od preko 600 podrzanih aplikacija i protokola (Cisco SCE*)...
P2P za fizicka i pravna lica garantuje:
- kao za GOLD pakete + AntsP2P, BaiBao, Bittorent, Commercial http FileSharing (download/upload), Dijjer, DirectConnect, eDonkey/eMule, EmuleEncryped, Entropy, Exosee, FastTrack, Filetopisa, Freenet, further, Gnutella, guruguru, Hotline, Kazaa, Konspire2b, Kontiki, kuro, Manolito, Mute, NeoNet, nntpP2P, NodeZilla, PeerEnabler, POCO, PPLive, PPStream, Rodi, Share, soribada, Soulseek, Thunder, v-share, Waste, WinMX/OpenNap, Winny i drugi...
A sta ako za taj paket koji podrzava rapidshare moras da doplatis? Nema veze sto je to http, mogu lako da ga blokiraju.
WTF
*** to je IO sindikata a ne telekoma.:wave:Ako na sutrasnjoj sednici IO ( http://www.sindikat-telekoma.co.yu/ ) ne bude reci o novim ADSL paketima, onda mozemo da se pozdravimo sa ubrzanjem ADSL-a u skorije vreme.![]()
isti andrak..:-devil-:*** to je IO sindikata a ne telekoma.:wave:
Ugovor na godinu dana je kad objedinis internet i kablovsku TV.. tada imas dodatni popust.. i to nije obavezno..ono što Telekom svakako razlikuje od SBB-a je potpisivanje ugovora na godinu dana... mislim da zbog toga Telekom može opušteno da prati ovo povećanje brzine SBB-a
^ Pa neće niko platiti raskid ugovora da bi prešao na SBB, to je hteo pisac da kaže.
Ajmo ljudi, masovni prelazak na SBB pa ce se valjda jednog lepog dana dovesti u red i ove bitange iz lelekoma.
Ako budu povecali samo download brzinu za 50% a upload ostane isti, onda ce SBB za iste pare nuditi duplo brzi upload uz 256, 512 i 1024kbit (po paketima) brzi download pa ne vidim zdravu logiku po kojoj ce bilo ko ostati na lelekomu pod uslovom da ima mogucnosti za SBB. Ajmo ljudi, masovni prelazak na SBB pa ce se valjda jednog lepog dana dovesti u red i ove bitange iz lelekoma.
Ja imam mogućnosti za SBB Internet i 99% da ću uskoro i preći na SBB.Ako budu povecali samo download brzinu za 50% a upload ostane isti, onda ce SBB za iste pare nuditi duplo brzi upload uz 256, 512 i 1024kbit (po paketima) brzi download pa ne vidim zdravu logiku po kojoj ce bilo ko ostati na lelekomu pod uslovom da ima mogucnosti za SBB.
Ja stvarno ne znam, kako je neko i do sada ko ima mogucnost za kablovski preko SBB-a, uopste bio na ADSL-u....
Ja sam uzeo ADSL baš zato što sam mislio da će to biti pouzdanije. Ali, kad se sve sabere, bez Interneta sam bio više od dva meseca (možda i čitava tri), bez telefona (zbog ADSL-a!) skoro četiri meseca (u dva navrata)... Da ne pričam kad je mesecima bila ona situacija da sam morao neprekidno da držim download, jer bi u protivnom veza pucala.Ja sam novopočeni korisnik ADSLa. 4 godine sam koristio SBB i non stop imao probleme. Preporodio sam se prelaskom na ADSL.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari