Ako je na 12 meseci onda je 2020 din..
kako volim ovako pametne korisne i dobre komentare ... ajmo de momci jos samo malo pa cete moci postovat na malim oglasima ...
ne znam da li je ovo novo i da li je bilo reci o ovome,ali ovo je pristupacna cena.
1.5Mbit za 1500 din
![]()
ne znam da li je ovo novo i da li je bilo reci o ovome,ali ovo je pristupacna cena.
1.5Mbit za 1500 din
![]()
Baš lepo što će ovi izlivi ljubavi prema sbb-u ostati zapisani ovde, pa recimo koliko već sledećeg meseca možemo da ih pročitamo kad krenu jadikovke i kuknjave povodom zagušenosti linka, sporosti tehničke podrške itd. :d
Više korisnika = više problema, a jedina konstanta u celoj jednačini je broj zaposlenih u tehničkoj podršci.![]()
SBB nema problema?svestan sam ja toga ali znam ljude koji koriste kablovski i nemaju problema.. bilo je u pocetku ali vec dugo se niko nije zalio...
SBB nema problema?ta ti valja... često ne može da se pošalje mail, jer im crkavaju SMTP serveri, česti su prekidi (kratki, ali ipak ih ima za mene suviše često)... sve u svemu, slično je to kao adsl
to uskoro su pricali od juna pa posle su dali i datum pa nije bilo...sad mozemo samo da nagadjamo kad ce biti, ni sam telekom ne znabice dupliranja i to vrlo skoro!! zvao sam 9813 , i lik mi je potvrdio da ce duplirati sigurno uskoro. Reko sam mu da cu u suprotnom ako ne dupliraju preci kod SBB-a, lik odmah ko iz topa,"da bice povecanja vrlo uskoro"..haha ekstra
Kad je trzisna utakmica izmedju dva kriminalca sigurno posten i normalan svet nece profitirati...
to uskoro su pricali od juna pa posle su dali i datum pa nije bilo...sad mozemo samo da nagadjamo kad ce biti, ni sam telekom ne zna![]()
Kako se lako upada u marketinski zamku Sbb-a da povecaju brzine par nedelje pre nego sto ih Telekom poveca na adsl-u........
1.5Mbit za 1500 din
![]()
Provajder nasiroko poznat kao Beoshity. Mislim da ti to sve govori.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari