Šta je novo?

Ubrzanje ADSL-a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na ove cene koje su ponudjene na sbb sajtu morate dodati jos iznos mesecne pretplate za kablovsku.

ne znam da li je ovo novo i da li je bilo reci o ovome,ali ovo je pristupacna cena.

1.5Mbit za 1500 din

Untitled-1-11.jpg

kako volim ovako pametne korisne i dobre komentare ... ajmo de momci jos samo malo pa cete moci postovat na malim oglasima ...

nadovezao sam se na prethodni post da pretplata za kablovsku u NS košta 750din, što je najskuplje u Srbiji iako se isto dobija, a ti nemoj da spamuješ i da se praviš pametan. :mad:

ne znam da li je ovo novo i da li je bilo reci o ovome,ali ovo je pristupacna cena.

1.5Mbit za 1500 din

Untitled-1-11.jpg

Reklama ko reklama. Sto nisi kliknuo na link pa procitao tekst do kraja nego se pojavljujes ovde sa poluinformacijama.

Elem, koga mrzi da klikce u pitanju je ponuda da za 2798 dinara dobijete aDSL za PRVA dva meseca, tj. jedan mesec gratis, tj. 1399 po jednom mesecu Posle toga se plaća redovna i normalna cena od 2798 dinara mesečno.

ma ja prelazim na sbb.. ne znam ni zasto sam uzimao adsl kad sam odmah mogao sbb

Poslednja izmena:
necu.. jer se to nece nikad desiti :d

Baš lepo što će ovi izlivi ljubavi prema sbb-u ostati zapisani ovde, pa recimo koliko već sledećeg meseca možemo da ih pročitamo kad krenu jadikovke i kuknjave povodom zagušenosti linka, sporosti tehničke podrške itd. :d
Više korisnika = više problema, a jedina konstanta u celoj jednačini je broj zaposlenih u tehničkoj podršci. ;)

Baš lepo što će ovi izlivi ljubavi prema sbb-u ostati zapisani ovde, pa recimo koliko već sledećeg meseca možemo da ih pročitamo kad krenu jadikovke i kuknjave povodom zagušenosti linka, sporosti tehničke podrške itd. :d
Više korisnika = više problema, a jedina konstanta u celoj jednačini je broj zaposlenih u tehničkoj podršci. ;)

Tehnicka podrska kod sbb-a? :D:D:D

svestan sam ja toga ali znam ljude koji koriste kablovski i nemaju problema.. bilo je u pocetku ali vec dugo se niko nije zalio... a meni svakako ne treba tehnicka podrska, pogotovu njihova neznalacka...

svestan sam ja toga ali znam ljude koji koriste kablovski i nemaju problema.. bilo je u pocetku ali vec dugo se niko nije zalio...
SBB nema problema? :) ta ti valja... često ne može da se pošalje mail, jer im crkavaju SMTP serveri, česti su prekidi (kratki, ali ipak ih ima za mene suviše često)... sve u svemu, slično je to kao adsl

Meni samo nije jasno kako sad odjednom SBB postade validno resenje kad se gomila korisnika zalila da sve zavisi od infrastrukture u njihovoj zgradi i kako su razapeli kablove po krovovima da li net uopste radi a kamoli dal' radi na 3 Mbita. I sad vi fino odjavite ADSL i predjete na SBB i skontate da gubite 50% paketa i da vam je ping 2000. Uostalom koliko se secam na ovom forumu se pisalo o tome kako im je 5 Mbit paket u stvari radi kao 1Mbit paket i da brzine variraju kao da je agregacija oko 1:10000. Uostalom - niko nije prijavio da je SBB-u pusten onaj nezavisni link ka inostranstvu. Kojom tacno strukturom oni misle da pokriju to sve?

Sto se tice D3 - u decembru sam se prijavio da mi uvedu D3. U martu (!) mi se javlja smorni serviser tipa e mi bi da ti instaliramo onaj D3. Instaliraj ga sebi - necu da dajem pare kad moram da vas molim 3 meseca da bi vam dao pare.

Kad je trzisna utakmica izmedju dva kriminalca sigurno posten i normalan svet nece profitirati...

SBB nema problema? :) ta ti valja... često ne može da se pošalje mail, jer im crkavaju SMTP serveri, česti su prekidi (kratki, ali ipak ih ima za mene suviše često)... sve u svemu, slično je to kao adsl

Onom ko ozbiljno koristi takav mail (sbb mail) ne vredi ni da sve radi savrseno...

prekidi i sve ostalo zavisi iskljucivo od lokacije do lokacije. Na prethodnoj lokaciji sam imao sitne prekide, na novoj nemam uopste, sem globalnih/opstih.

ja pricam kako pricam, govorim o cinjenici kako je, npr.mom drugaru koji zivi ulaz do mene. ako njemu lepo radi, ne vidim razloga da ce meni brljaviti.. bas zbog tih prica sam ja uzeo ADSL a za kabl ne bih ni znao kako stoje stvari da je taj drugar imao tehnickih mogucnosti za ADSL.. a posto nije imao, morao je uzeti kablovski i ispostavilo se da sljaka super a sve to sto sam ja citao za SBB moze da padne u vodu.. ne kazem da ljudi nemaju problema ali kao sto GX-X rece, zavisi mnogo od lokacije.. a sto se tice mail-a (SBB mail), pa ja ne koristim ni ovaj EUnetov (a imam ih 3) i ne pada mi na pamet da koristim ni taj SBB-ov

bice dupliranja i to vrlo skoro!! zvao sam 9813 , i lik mi je potvrdio da ce duplirati sigurno uskoro. Reko sam mu da cu u suprotnom ako ne dupliraju preci kod SBB-a, lik odmah ko iz topa,"da bice povecanja vrlo uskoro"..haha ekstra

Jel naslov ove teme Telekom VS SBB.Neznam sta raspravljate na nekoliko stranica.Ovde bi trebalo da se pise jedino o novostima o ubrzanju ADSL-a.

Poslednja izmena:
bice dupliranja i to vrlo skoro!! zvao sam 9813 , i lik mi je potvrdio da ce duplirati sigurno uskoro. Reko sam mu da cu u suprotnom ako ne dupliraju preci kod SBB-a, lik odmah ko iz topa,"da bice povecanja vrlo uskoro"..haha ekstra
to uskoro su pricali od juna pa posle su dali i datum pa nije bilo...sad mozemo samo da nagadjamo kad ce biti, ni sam telekom ne zna :)

jel' ima ovde nekog pancevca koji koristi SBB net????

to uskoro su pricali od juna pa posle su dali i datum pa nije bilo...sad mozemo samo da nagadjamo kad ce biti, ni sam telekom ne zna :)

pito sam ga i dal ce biti dupliranje onda u narednih mesec dana il da prelazim na kabal, on je potvrdio da ce biti...tako da...

Kako se lako upada u marketinski zamku Sbb-a da povecaju brzine par nedelje pre nego sto ih Telekom poveca na adsl-u........

Ja bih odavno presao na SBB ali me zezaju penzosi.
Kad je zgrada gradjena u sve stanove je po defaultu uveden IKOM i sad je problem da predjem na SBB jer sam jedini u zgradi koji bi to uradio.
Penzosima kojih je puna zgrada kablovska inace nije trebala, tako da ne bi ni menjali a ja sam osudjen na IKOM, kod koga je kablovski net blagi uzas - i po onome sto nudi i po cenama.
Doduse i ponuda kanala im nije nista bolja u odnosu na SBB.

Kako se lako upada u marketinski zamku Sbb-a da povecaju brzine par nedelje pre nego sto ih Telekom poveca na adsl-u........

Ne bi se upadalo da su lepo najavili kao prosle godine da ce povecati brzine a ovako jedine informacije koje imamo su one da ce navodno povecati samo download i to za 50% pa je normalno da se ljudi interesuju za duplo vece brzine koje SBB trenutno nudi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno