Pocecu da placem nad sudbinom Sonija-opet...kao veliki fan Sonija tek sad vidim da je prava konkurencija ipak ono najbolje sto je izvikana next-gen donela.
Ko umije njemu dvije...to kazem za onog ko prodaje vise konzola,i ko ce na kraju trijumfovati..ako je to ikome normalnom bitno.
O kvalitetu hardvera,diskutabilno je ipak to...znam ja za taj RROD,nezgodan je ali ipak moze da se nanovo zalemi,ali ide ta prica...( uzgred koliko se samo PS2 kvario u prvim serijama,a i ipak se prodavao i prodaje,valjda zbog orginala ili zbog MARSA ili MESIE).
Ja naravno ne placam softver,kao sto nisam ni za PS1,PS2,i PSP...i mislim da je to glavna stvar na svim njegovim platformama koju je poprilicno proslavilo Soni,i nije propao zbog toga-naprotiv PRODAVAO se u milionskim tirazaima...ali sad kad nema piraterije zivjeli devolperi i njihova podrska-citaj zarada,na to nedam ni boba...nek ih Soni sponzorise,a prodaje konzole-nama.
Kad samo pomislim kako su me kvarno nalozili na one CGI animacije koje su prikazali u pocetku...verovatno su mislili na PS4 i 2010-2012 god,a na kraju ispade sve je isto na obje...e to je konkurencija,malo kvarna za Soni,ali u krajnjem meni korisna...kao i svakom realnom.
Dok se iskoristi BR,posrani M$ ce vec izdati novu next-gen masinu verovatno bez ikakve grize savjesti upravo sa BR...a onda ode voz jos dalje i brze,pa nek se Soni malo smara oko toga i pokusa u svim pravcima da presisa konkurenciju-sto mu ruku na srce bas i ne ide,naravno i na moju zalost...jer kao sto neko iskreno rece-ko bi kupovao M$ da ima pirata za PS3 !!!
A tu ponovo dolazimo na pocetak,KONKURENCIJA nije vise unistena SEGA i potpuno lost in spice NINTENDO koji se prodaje lijepo vjerovatno zbog orginala-mislim ...,naravno cipovan je ali pametnom poslovnom politikom se vade na igrice sa dodacima...konkurencija je crni djavo-M$,a on je *******...
Zato gospodo M$ i Sony izvolite borite se za svaku musteriju...do poslednjeg chipa.