Šta je novo?

E3 2008 (konzole)

NIsam tinejdzer al ok!Kako se pravi tema napravicu ja temu za Killzone 2 ako ja to uopste mogu da radim?Pravim!

Ste vi coravi, vec ste uspeli da napravite 2 KZ2 teme u isto vreme. Ajmo i trecu pa da mirno spavam.

Ste vi coravi, vec ste uspeli da napravite 2 KZ2 teme u isto vreme. Ajmo i trecu pa da mirno spavam.

Ne pricaj svasta, napravljena je jedna nova tema, a Somilic je probudio staru temu jer smo zaboravili da ta postoji..

Ne postoji zvanichni datum za GOW3, prodavci mogu da stave shta hoce i loze neobaveshten narod..

..2 do 5, a poshto vec ima gomila igara kao GOW i boljih, zashto bi iko chekao :d

Poslednja izmena:
Mislis 2011.?!
Pa nema ni jedan ingame video,sto ce reci da cemo je cekati bar jos 2 godine!

Da li lud si ti :) Izjavili su developer-i, da ce izaci "sooner then you think" ali to je opet najranije bozicna sezona 2009-e, ne zelim da brzaju sa igrom UOPSTE, nije problem cekati na ovakve igre..

Poslednja izmena:
Pa pazite, za sada je svaki GOW izashao u martu....takodje svaki je najavljen istog meseca u godini pa tom logikom, dosta ljudi pretpostavlja da ce izaci u martu 2009. Videcemo.

Pa pazite, za sada je svaki GOW izashao u martu....takodje svaki je najavljen istog meseca u godini pa tom logikom, dosta ljudi pretpostavlja da ce izaci u martu 2009. Videcemo.

Buahahaha!
2011. Mark maj vrrdss!
Da je neko 2005.-te posle E3 rekao da ce K2 da izadje 2009.,mislim da bi ga kamenovali,ali dobro,mozda su ovi GOW3 superfast developeri, pa izadje za samo 2-3 godine!
*** neko lupi 3 meseca ja lupim 3 godine,pa se mozda nadjemo na sredini!:p

Neznam za vas ali ja nemogu da docekam treci deo:(.Zasto sam i uzeo ps3 kad moram da cekam 2011 godinu za igricu zbog koje sam samo i kupio ps3 dodjavola:(

11 nenajavljenih PS3 naslova na Tokyo Game Show-u :)

11 unannounced PS3 titles in TGS line-up

According to Famitsu magazine, the Tokyo Game Show will exhibit over 40 unreleased titles for PlayStation 3 and PlayStation Portable, including a total of 14 previously unannounced projects.

Unannounced PS3 titles:
- one unannounced by IREM
- one unannounced by Konami
- nine unannounced by SCEJ

Unannounced PSP titles:
- three unannounced by SCEJ

Other games that will be showcased on the TGS floor include Resistance 2, PlayStation Home Japan, Way of the Samurai 3, Street Fighter IV, and Resident Evil 5.

The Tokyo Game Show runs through October 9 – 12. Stay tuned for more information.

Vrh Dno