Recenica po kojoj mozes da prepoznas nekog ko se ne razume u materiju.
Već negde napisah: sutra idem da uzmem ASUS MW221U, mislim da je za 22 000 verovatno najbolja kupovina, tim pre što nađoh da ima podršku za HDCP (i čudo nekih naprednih fora za kvalitet prikaza). Inače, od marta je u Pakomu akcija na kojoj je VIEWSONIC VA2216w 16 000, a VIEWSONIC VG 2230WM (DVI) 23 000 (izgleda sjajno spolja)
Dodatni ***** je što ne mora svaki DVI da ima podršku za HDCP.
I ja već neko vreme želim da uzmem 22" i u istoj sam dilemi kao i svi ostali. Izgleda da će to biti model sa DVI i tu mi se najviše sviđa
ASUS MW 221U
Ima li neko iskustva sa njim?
SyncMaster 2243NW ?
Korektna cena od 200e. Analog, ali to je zbog fore sa porezom.
Mislim da smo to ustanovili već. Porez na monitore sa D-SUB i DVI priključkom je identičan.
Pozdrav. :wave:
A da li ste ustanovili kakav je monitor ?
Imate Samsung 223bw u Gi*****nu za 20.600 din
Sve je to lepo brate ali mi u Srbiji imamo mnogo manji izbor, tacnije tog tvog proizvodjaca nema ni od korova.Sta da ti kazem kada ni 223bw nema da se nadje bez bad pixela i to je samo u nekim levim prodavnicama ostalo jos od pitaj boga kada.
Zasto ne Asus VW222u, identicni monitori, razlika je samo sto 222 model ima kontrast 2000:1 a 221 700:1? Imam 222u model i za sada samo reci hvale, cak ima i garanciju na 0 mrtvih piksela a kosta 238e...
najbolja kupovina je dell ili viewsonic,
imaju najrealnije boje
sto se tice kvaliteta prikaza ne moze da se porede sa njim lg,samsung ili slicnih kojima u retko kojoj verziji monitori imaju blizu realnih boja.
Pa za te pare nemas bolji lcd od samsunga 2232bw.I naravno ima DVI prikljucak.Dakle... Koji 22" TFT uzeti do 250e? Mora da ima DVI...
Ne postoji generalna relacija izmedju brenda i kvaliteta prikaza tim pre sto na svetu postoji 3-4 proizvodjaca panela.
Svaki TN je bulja ma ko ga potpisao. Uglovi ocaj, crna guta sve detalje a boje neprecizne. Sad kad su jos poceli da koriste glare premaze to je potpuna katastrofa. Ko ne veruje neka proba da odigra neku mracnu igru, recimo Splinter Cell na TN monitoru![]()
........
Ne mogu da ga nadjem na netu kod nas nigde... Ima li josh neka preporuka? (Za 22"...)
Odoh danas u banju, vracam se tamo oko 25-og, pa cu onda videti shta i kako...
Pozz svima... :wave:
Dakle... Koji 22" TFT uzeti do 250e? Mora da ima DVI...
Ne mozes da ga nadjes jer sam ja zaboravio da napomenem ono sto mi je prijatelj rekao-ima drugaciju oznaku kod nas nego u usa. Ne mogu da se setim oznake :smash: Ako neko prepoznaje monitor neka podeli sa nama oznaku. Hvala
Inace ja nikako ne preporucujem 22". Ili 20" ili 24". Na 22" se najvishe fusherishe...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari