Ne znam sta da ti kazem, 223BW je (meni) sjajan ali i skuplji od ova 2 modela. Iskreno, nisam video ni jedan ni drugi u 22" varijanti. Jesi li gledao LG?
Jel može neko da me uputi u razlike između ova tri modela?
LG L222WS-SN 5ms Wide
LG L222WS-BN 5ms Wide
LG L225WS-SF 5ms Wide
Takođe bi mi dobro došla preporuka za 22" wide monitor do nekih 220€, prvenstveno za gaming.
Već negde napisah: sutra idem da uzmem ASUS MW221U, mislim da je za 22 000 verovatno najbolja kupovina, tim pre što nađoh da ima podršku za HDCP (i čudo nekih naprednih fora za kvalitet prikaza). Inače, od marta je u Pakomu akcija na kojoj je VIEWSONIC VA2216w 16 000, a VIEWSONIC VG 2230WM (DVI) 23 000 (izgleda sjajno spolja)
Već negde napisah: sutra idem da uzmem ASUS MW221U, mislim da je za 22 000 verovatno najbolja kupovina, tim pre što nađoh da ima podršku za HDCP (i čudo nekih naprednih fora za kvalitet prikaza). Inače, od marta je u Pakomu akcija na kojoj je VIEWSONIC VA2216w 16 000, a VIEWSONIC VG 2230WM (DVI) 23 000 (izgleda sjajno spolja)
U potrazi za 22-ojkom naisao sam u Nisu na Viewsonic GX2240w za 20500 dinara (u pitanju je model sa DVI prikljuckom). Da li monitor vredi tih para i da li za iste novce moze da se uzme nesto bolje ili da kupujem ovo ?
Odakle ti info za Pakom? Ja bi ga narucio po toj ceni samo ga nema na sajtu???
Odakle ti info za Pakom? Ja bi ga narucio po toj ceni samo ga nema na sajtu???
Greskom sam upisao GX, u pitanju je VX model. Da li neko ima iskustva sa njim. 250e za VS sa DVI prikljuckom i 2ms matricom mi se cini extra cena. Kakva je politika po pitanju losih piksela za ovu seriju monitora.
Svi su 21.6, tj 55cm
Ipak svet ne razmislja u incima...
55cm = ~21.6 = ~22"
51com = ~20.1 = ~20"
Za Samsung je poznato da je ERC uvoznik i serviser i gar. 3.god..
A ko uvozi VIEWSONIC ?
Kolika je garancija i kakva je u opste servisna mreza?
Hvala
Dajte savet (mrtvi pikseli ...)
Koji od sledecih 22" monitora mi preporucujete:
1. Philips 220WS (za njega imam najbolju cenu)
2. LG L226WTQ (drugari mi ovaj najvise preporucuju)
3. Samsung 226BW (lutrija je naci s panel, a u lutrijama uglavnom gubim
4. Acer x223W
Hvala, hvala, hvala
Čitaj i dalje ...:dE citao sam i citao i sada sam samo zbunjen i ne znam sta da radim ??? Uzeo bih monitor 22 wide od 200 evra plus minus 20,30 evra , ali ne znam sad koji i da li je stvarno neka razlika u slici ako monitor ima dvi ili ne ...STA DA RADIIIM ...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari