treba dati igri sansu
ne vredi je ocenjivati na osnovu bete
ono sto mene licno privlaci ovde je akcenat na pvp
i to sto ce, nadam se, probati da budu anti wow nastrojeni
kao i glavna stvar da nece biti decija igra u kojoj ce decica sa 10 godina da imaju epic iteme
Koliko sam vidio barbarian se krece kao i rogue. U steltu sa velikim dps-om i lakim armorom. Ispravi me ako grijesim ali to sam vidio na filmovima, a posto sam rogua igrao 2.5 godine, uzasno me podsjeca na njega. Nisam ni rekao da je bliz izmislio rogua (znam da nije ali nisam bash fan tog fantazi svijeta, pa se u doticni bas puno ne razumijem) ali na osnovu onoga sto sam vidio AoC mi je zbog mnogo stvari slican wow-u (citaj neoriginalan). Ne znam ko bi prestao igrati Wow da bi poceo igrati njegovu kopiju?
Druze sposobnost farminga itema je obrnuto srazmerna godinama igraca tako da ce u svakoj igri gde se sakupljanje opreme bazira na mukotrpnom ubijanju karakondzula mladji uvek biti u prednosti. Prosto je nepojmljivo da se napravi MMORPG u kojem ce svi itemi da se dobiju nakon odradjenih "pravih" questova gde ce i casual i hardcore igraci biti jednaki nego se sve simplifikuje i svodi na tamanjenje sto veceg broja likova
Mada razumno je da postoji razlika izmedju casual i hardcore playera.
Kad malo bolje razmislim jako mi se svidja 18+ rejting![]()
Ima li ovde neko ko je igrao conana beta i lineage II , hteo bih da popricam o klasama pa da zakljucim sta bi mi najvise odgovaralo .
A sto se plcacanja tice to i
nije neki problem ako se uzme u obzir dabilo kojepiratsko izdanje kosta 4000 din odnosno 250 ako je na jednom DvDu . Posto za full gaming trebaju jedno tri takva pirata ero nama pretplate za konana .
Koliko mi se cini, neko je bio napomenuo da nece biti kao u WOW-u da oruzje dobijes ubijanjem karakondzula, tj da nema leba od farmovanja za oruzjem, mozda ako ubijes nekog bosa pa ti ispadne oruzje koje nosi.
Opet to sto se godina tice moze da bude ne mora da znachi. Znam brdo likova koji imaju 30+ godina zene decu a koji su svojevremeno igrali 10+ sati wow dnevno![]()
Pa i u wow-u najbolja oruzja dobijash od boss-ova ili arene, od "karakondzula" tesko da ce sta valjano dropat.
Malo sam se pogresno izrazio, developeri su najavili da nece biti potrebe za farmovanjem za oruzjem jer ono nece biti presudno. Kako se meni cini nece biti kao u ostalim MMORPG-ovima da se oruzje razlikuje da li je zuto ,zeleno, plavo ili ljubicasto ili sta vec, vec su sva manje vise slicna, normalno da postoji razlika izmedju oruzja od razlicitog materjala ali nece biti uber oruzja ili oklopa.
Igra li neko open betu, ako igra neka da par utisaka?
Ja sam igrao lineage II batali dosadan je a sto se ostalog recenog tice... A?:zgran:
Ma nemoj , bas mi treba neko da mi objasni da je l2 dosadan . Dosadan je ako nisi skapirao ekonomiju i sustinu balansa klasa.
Hvala na slicacama, a sad kakvi su kvestovi jel ima mnogo grindovanja?
Nisam ni pokusao da skapiram ekonomiju odustao sam veoma rano na pocetku kada su mi je vecina kvestova bila da skupim 10 vicjih skin-ova, 20-es nekih kamenova od golema i 40 nekog otrova od pauka, a od njih svaki treci izbaci ono sto ti treba. Cim vidim takve misije odmah deinstaliram igru i ne zelim ni da joj pruzim sansu jer nemam puno vremena za igranje i ne zelim da gubim na takve gluposti. Guild Wars recimo nikada nije imao takve questove zbog toga sam i odigrao sve delove. Zato sam i ovoliko dosadan sa pitanjima o kvestovima u AoC da znam da li da kupujem ili ne.
@killbane
Prvih 6 nivoa igras kao neku vrstu "single playera" gde se ne respawnuju protivnici. Kad se dodje do Tortuge sve dalje ide kao i u svakom drugom MMORPG. Smesno mi je bilo - grindao sam 45 minuta neke zivotinje na nekom instanciranom ostrvu dok mi nisu izbacile 15 quest itema. Meh, nista novo na kuli zemaljskoj.
Ne razumem na koju foru si mislio da u igri za koju je najavljeno da svako svakog može da napadne akcenat bace na kvestovanje!?
...prefinjeni ste ko da birate nesto od zivotnog znacaja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari