Pa ako bude stvarno dobro platicu, jer sta je jos 1000 din na sve ostale troskove ionako placam 1400din za adsl koji koristim samo za surf i Guild Wars. Vec dve godine igram Guils Wars i igra super funkcionise bez mesecne pretplate tako da je to ocigledno modus koji moze veoma profitabilno da funkcionise tako da se nadam da ce sve vise MMORPG-ova slediti taj primer, pogotovo ako se uzme u obzir da ce i Guild Wars dva biti bez mesecne pretplate. Sto se Conan-a tice koliko sam nesto video pretplata bi trebala da bude 12$ i nadam se da ce to prevesti u evre kako treba a ne samo preslikati brojku. Iskreno se nadam da ce AoC odgovarati i casual igracima a ne samo hard core freak geak-ovima. Do sada sam igrao skoro sve vece mmorpg-ove, vecinu u beta fazi i nijedan me nije toliko zaintrigirao da nastavim kasnije sa igranjem, najinteresantniji je bio Dungeons&Dragons Online, mislim da ce AoC biti najzad nesto kvalitetno.
To je prosjechan igrachJa sam za 10 mjeseci imao 86 dana gameplay-a sa roguom, sa warrom ne smijem ni da kazem. Nisam se ugojio, zivot mi se bukvalno svodio na posao - wow - posao - wow. MMO jeste zlo, i divim se ljudima koji mogu da kontrolishu igranje wow-a na nekih 2 sata dnevno. Na kraju sam morao prodati acc da bi se skinuo. A od Age of Conan ne smijem ni da gledam shotke, navucu se opet
![]()
ala ovi developeri na trejlerima zvuce homo pa to je strassno...zvuce kao Mr. Slave iz southparka...uzas...
Dobro je sto ovakva igra ima bilo kakav SP.Da li ima naznaka za neku single player pricu?Primetio sam da se nesto malo pominje single player ali je fokus uradjen za online massive m.m.bla bla bla
The first 20 levels of the game are a single player. They are creating a full-fledged stand-alone game that gives you a story-driven role-playing experience where the focus is on you, your character, and your journey. There are four different arcs of the story - one per core class - Rogue, Mage, Priest and Warrior. It is a traditional RPG with a lot of freedom in character development and movement, but where certain events are pre-ordained.
Po nekim izjavama developera za razvoj lika do 80 max lvl-a trebace oko 210 sati ili 9 dana i navodno nece trebati grindovanje. Drug koji se upravo skinuo sa WOW-a posle tri godine igranja, i to tako sto je obrisao sve karaktere i poklonio igru nekome samo da bi je se otarasio (jadan taj ko je uzeo igru, zna sta ga ceka) kaze da je to veoma slicno WOW-u. Sve mi se vise cini da bi ovo trebalo zaobici jer nece doneti nista novo vec samo prekopirati WOW u drugi setting.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari