Šta je novo?

Age of Conan: Hyborian Adventures

Hehe naravno da je covek mislio dnevno.
Kad bih sabrao koliko sam sati proveo uz Fallout franshizu mogao bih reci bezmalo 300+ sati :D

Koja je razlika onda u odnosu na one što igraju MMORPG?:)

Da ne bude zabune ja sam još više uz Gothic serijal...

Nadam se da ce biti dobra igra,jer po ovim slikama mnogo obecava :banana:.
Smorila me ova cartoon-candy wow grafika do zla boga...

Bogami bice ovde epskih bitaka,pogotovu na konjima...

-moracemo da napravimo benchklan :d...(svi cemo biti konani:smoke:)

Poslednja izmena:
Da li neko zna da li je pocela open beta, najavljuju je vec duze vremena ali kako mi se cini za sada nista.

I ja jos poodavno kao i 500000 drugih ali cekamo pa cemo videti

Konacno pogledah filmice iz igre i moram priznati da mi se "eksterno" jako svidja :D
Mozda cemo se cak presaltati sa WoW-a na ovo. Grafika je fantasticna za MMORPG, pokreti mi se extra svidjaju, onako malo smoothed, i borba me je prijatno iznenadila, pogotovo na mountu.

Sta bre 12 sati imam drugara kome je rekord 17 sati ima 3 ili 4 lika na 70 nivou i jos dvadestak od kojih ni jedan nije ispod 30-tog. Ugojio se nevidjeno za to vreme. Lik drzi teretanu soba u kojoj zivi odma pored pa ne mora ni da ustaje nesto mnogo. Em se razbija od pare em igra ceo dan. MMORPG-ovi stvarno mogu da budu zlo al ko sto on kaze kad vec mora da se navuce bolje na WOW nego na drogu.

To je prosjechan igrach:D Ja sam za 10 mjeseci imao 86 dana gameplay-a sa roguom, sa warrom ne smijem ni da kazem. Nisam se ugojio, zivot mi se bukvalno svodio na posao - wow - posao - wow. MMO jeste zlo, i divim se ljudima koji mogu da kontrolishu igranje wow-a na nekih 2 sata dnevno. Na kraju sam morao prodati acc da bi se skinuo. A od Age of Conan ne smijem ni da gledam shotke, navucu se opet:D

Poslednja izmena:
-kako je lepo kad neko drugi umesto tebe trazi klipove :D.
Samo se nadam da ce biti dobra igra,kao sto mi se cini :smoke:

Ja sam upao u beta testing (technical), i upravo instaliram. Ono sto za pocetak mogu reci jeste da sam neko ko nema nekog iskustva u igranju MMO naslova, ali me tematika izuzetno zaintrigirala. Sam beta client tezak je oko 11GB, dok je za instalaciju potrebno preko 21GB. Na to treba dodati i patch od 2.4GB, sto cini impozantnu instalaciju od preko 24GB!

Pokusacu sutra da dam vise informacija, a sada pravac spavanje :)

Hehe tako sam ja pocheo wow, pa izgubi 2.5 godine zivota:)

Ja sam upao u beta testing (technical), i upravo instaliram. Ono sto za pocetak mogu reci jeste da sam neko ko nema nekog iskustva u igranju MMO naslova, ali me tematika izuzetno zaintrigirala. Sam beta client tezak je oko 11GB, dok je za instalaciju potrebno preko 21GB. Na to treba dodati i patch od 2.4GB, sto cini impozantnu instalaciju od preko 24GB!

Pokusacu sutra da dam vise informacija, a sada pravac spavanje

-samo napred :D,zeljno ocekujemo utiske :banana:.
-24gb+ instal...hellyeah :smoke:

Pokusacu sutra da dam vise informacija, a sada pravac spavanje :)

Vreme je za BR diskove.:)

ma nema potrebe :).Treba nam 16mbit up/down,pa cemo da mail-ujemo jedni drugima :d.

Nazalost, jos uvek nisam probao, jer Technical Beta Testeri imaju zakazane termine, odnosno ne mogu da testiraju kada zele, vec kada je predvidjen beta testing... Poslednja informacija jeste da je TechnicalBetaTesting zakazan za 2.3., tj. danas, ali jos uvek nemam pristup, verovatno zbog vremenske razlike :)....

Pa da...Oni rekose da ce neko upasti u teh a neko u normal...
Ja barem cekam do nekih 7h utiske :smoke:...

sta cu,zivo me interesuje kakva je igra...:type:

Hi everyone,

We just sent out a letter to you all with information regarding the upcoming Technical Test. Our goal is to launch the test this coming Sunday, 2nd of March at 18:00 GMT.

In order to improve the distribution of the client/install we decided to release a torrent. You will find it on our beta registration pages which is located here;

......................................

Important, IF you participated in our last Technical Beta you do not need to download the new install, you only need to patch up your client. However, if you are new to this Technical Test you'll need to get the install.

We also recommend you to download the install if you were not able to participate due to technical issues.

Znaci do sutra uvece nista, odnosno danas :p :S: :(

Poslednja izmena:
:D:D:D znao sam

P.S.
-imao sam insajderske informacije ;)

Ne verujem da ce igra kad bude izasla biti toliko teska, verovatno ce se sve to srediti, ipak je 24GB malo preveliko za mreznu igru tj. preveliko je za bilo koju igru...

Inace koliko sam video postoji na njihovom forumu thread u kome trebas da se pomolis Cromu da te primi u betu jer ima previse ljudi prijavljeno pa ce kao dozvoliti da Crom odluci ko ce biti u beti.

Da :D,najoriginalnija,najsmesnija molba...
Ko je iole pazljivije gledao gameplay snimke,video je da su ti likovi totalni ludaci :D,sto garantuje dobru igru :smoke:

Gorane, kad ce ti utisci?!:cigar::)

Znaci, ovo su vise muke nego igranje i zabava. Beta je puna bagova, prvo sam se kao Isus mucio (da mi nije Mel Gibson pokazao kako je to izgledalo, ne bih znao :D) da uopste udjem u igru, a onda me docekao BugFest, zaglupljuje se, ne mozes da nastavis jer trigger ne funnkcionise i onda mora restart igre, pvp puca i veceras je van funkcije. Prosetao sam malo po ostrvu, pobio sve na sta sam naisao, i nemam ama bas nikakvo misljenje jer na osnovu par sati mucenja, a jedva 40 minuta aktivnog igranja ne mogu da dam nikakav sud o ovom MMO naslovu ... Sve u svemu, bolje da sam ljustio krompire nego sto sam se maltretirao sa ovom Bug Of Conan betom (ili bolje Age Of Bug :D )...

Prilozi

• AgeOfConan 2008-03-02 21-59-20-62.JPG
    AgeOfConan 2008-03-02 21-59-20-62.JPG
    382.1 KB · Pregleda: 106
  • AgeOfConan 2008-03-02 22-07-57-09.JPG
    AgeOfConan 2008-03-02 22-07-57-09.JPG
    418.9 KB · Pregleda: 111
  • AgeOfConan 2008-03-02 22-11-53-01.JPG
    AgeOfConan 2008-03-02 22-11-53-01.JPG
    345.2 KB · Pregleda: 102
  • AgeOfConan 2008-03-02 22-12-46-78.JPG
    AgeOfConan 2008-03-02 22-12-46-78.JPG
    354.4 KB · Pregleda: 91
  • AgeOfConan 2008-03-02 21-29-33-69.JPG
    AgeOfConan 2008-03-02 21-29-33-69.JPG
    306.8 KB · Pregleda: 146
Poslednja izmena:
Age of bug :D:D:D.
Ma ispravice oni sve to za par meseci...:D

Ne sekiraj se uvek je tako kad se pocinje sa betom. Kad sam prvi put pokusao da se ulogujem u LOTRO pucalo je ko ludo, trebalo mu je vise od sata da se konektuje na server, uzas... Ali posle par dana sve je pocelo da biva bolje. Nemoj da ocekujes mnogo od bete, to je mnogo vise mucenje nego uzivanje. Pogotovo sto ce oni da resetuju servere na par dana tako da ces verovatno morati stalno da pocinjes od pocetka. Barem je tako bilo u skoro svim betama koje sam igrao do sada. Nego ove teksture mi ne deluju bas "najmodernije".

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno