Šta je novo?

Age of Conan: Hyborian Adventures

Meni npc-evi i likovi uopste deluju ocajno i grozno se krecu.

Poslednja izmena:
gorane ne posustaj :)

a ako se ipak smoris preuzecu tvoje breme :)
ipak igra izlazi 20og maja.. imaju vise od dva meseca da ispeglaju.. sasvim dovoljno :)
koliko si video igraca na beti dok si se setao..

Ako je jos neko upao u betu neka javi utiske?!

Mislim da ce mnogo veci broj igraca biti pozvan u general beta test. Tecnical beta je mnogo manjeg obima po broju testera, tako da ocekujem da ce pozivi tek uslediti tokom aprila.

Evo i najave na srpskom.:)

Required
Processor: 3GHz Pentium IV
RAM: 1GB RAM
Video Card: Shader Model 2.0 and 128MB RAM: NVIDIA GeForce 5800 or ATI 9800

Recommended
Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz (E6600) or better
Vdeo Card: NVIDIA GeForce 7950GX2 or better
RAM: 2GB or moreEnhanced for: DirectX 10, 64-bit processors, multi-core
Supports Parental Controls on Windows Vista

Pa ako bude stvarno dobro platicu, jer sta je jos 1000 din na sve ostale troskove ionako placam 1400din za adsl koji koristim samo za surf i Guild Wars. Vec dve godine igram Guils Wars i igra super funkcionise bez mesecne pretplate tako da je to ocigledno modus koji moze veoma profitabilno da funkcionise tako da se nadam da ce sve vise MMORPG-ova slediti taj primer, pogotovo ako se uzme u obzir da ce i Guild Wars dva biti bez mesecne pretplate. Sto se Conan-a tice koliko sam nesto video pretplata bi trebala da bude 12$ i nadam se da ce to prevesti u evre kako treba a ne samo preslikati brojku. Iskreno se nadam da ce AoC odgovarati i casual igracima a ne samo hard core freak geak-ovima. Do sada sam igrao skoro sve vece mmorpg-ove, vecinu u beta fazi i nijedan me nije toliko zaintrigirao da nastavim kasnije sa igranjem, najinteresantniji je bio Dungeons&Dragons Online, mislim da ce AoC biti najzad nesto kvalitetno.

Respect. Uostalom, kako neko jedno prilikom rece, WoW - We Own your Wallet :d

Elem, WoW mora da se igra konstantno, meni je lepse da, kad imam vremena izblejim sa flajkom piva ispred dragstora:bottle:
GW nije jak samo zato sto se ne placa, vec i zato sto nema vremenskog opterecenja. Dobro...mozda ga i ima donekle kod onih koji igraju PvP, ali....

Ovo cudo mi deluje mnogo lepo, ali....

Deluje lepo, ali je hype prevelik pa se bojim da se ne razocaram na kraju. GW mi i najvise prija zato sto nema vremenskog opterecenja igram samo kad mi prija a ne na silu.

Poslednja izmena:
ala ovi developeri na trejlerima zvuce homo pa to je strassno...zvuce kao Mr. Slave iz southparka...uzas...

haha...pa rekao sam ja da nisu normalni :d

To je prosjechan igrach:D Ja sam za 10 mjeseci imao 86 dana gameplay-a sa roguom, sa warrom ne smijem ni da kazem. Nisam se ugojio, zivot mi se bukvalno svodio na posao - wow - posao - wow. MMO jeste zlo, i divim se ljudima koji mogu da kontrolishu igranje wow-a na nekih 2 sata dnevno. Na kraju sam morao prodati acc da bi se skinuo. A od Age of Conan ne smijem ni da gledam shotke, navucu se opet:D

Jaooo nista mi ne pominji isti slucaj. Samo sto sam se ja ugojio i igrao sam oko 1.3god. Takodje se divim ljudima koji mogu dnevno 1-2 sata da igraju to je za mene bilo ne moguce. Jednog dana mi je pukao film i sevnuo je shift+delete :mad:. Tako da o AoC ne smem ni da pomislim. Bice isto kao i sa wow-om ako ga se dovatim :smoke: Jedino sto ja nisam uspeo da prodam account. Mozes li mi reci kako si ga prodao?

ala ovi developeri na trejlerima zvuce homo pa to je strassno...zvuce kao Mr. Slave iz southparka...uzas...

A sto te to cudi, pa zar nisi primetio da su likovi koje su modelovali za igru nabildovani "gay's dream" tipovi. Nigde ni jedne ribe u ovim trejlerima do sada.

Ima riba u dungeon crawl snimcima, ima rouge, sucubus (pet) koja je maltene skroz gola isl. ali to ne znaci da nisi u pravu :d

Poslednja izmena:
naravno da ce moci...kao i svaki MMOj,ima da se prodaje i na kioscima :d

Da li ima naznaka za neku single player pricu?Primetio sam da se nesto malo pominje single player ali je fokus uradjen za online massive m.m.bla bla bla

Da li ima naznaka za neku single player pricu?Primetio sam da se nesto malo pominje single player ali je fokus uradjen za online massive m.m.bla bla bla
Dobro je sto ovakva igra ima bilo kakav SP.
The first 20 levels of the game are a single player. They are creating a full-fledged stand-alone game that gives you a story-driven role-playing experience where the focus is on you, your character, and your journey. There are four different arcs of the story - one per core class - Rogue, Mage, Priest and Warrior. It is a traditional RPG with a lot of freedom in character development and movement, but where certain events are pre-ordained.

Pih.Kad sam prvi put cuo pricu o connan igri,prvo sto mi je palo napamet "oblivion sa danasnjom grafikom".Sve sto vise citam postove sa ove teme,razocaravam se zbog nedostatka single player full price.Verujem da ce biti odlicna sto se MP-a tice ali daleko sam ja od te price.Blaaaaaaaaaaaaaa.

Pa Age Of Conan je od samog starta bio najavljivan kao MMORPG tako da je postojanje ikakve single player plice odlicna stvar, mada posle svega procitanog pomalo sam zbunjen jer ne kapiram kako ce taj single player da radi. Cas kazu jedno cas drugo, sad navodno kad je u igri noc onda je single player a kad je dan onda je multiplayer. Da li to onda znaci da neko moze da odigra celu igru kao single player ako igra samo kad je u igri noc?

Poslednja izmena:
Ako je tako,onda selim komp u shpajz jer tamo nema ni jedan prozor :D

Pa ti ces verovatno moci dobar deo igre da igras kao single player, samo nemoj da komuniciras za drugim igracima i udruzujes se sa njima ali ces sve jedno morati da platis mesecnu pretplatu. Ja sam skoro ceo Guild Wars odigrao kao single player. Na prste obe ruke mogu da nabrojim kad sam igrao sa drugim ljudima, i moram da priznam da mi je mnogo bolje bilo kad sam igrao sam, uopste se nisam nervirao.

Ma kakvi covece,nemam ja taj "luksuz"da placam igranje.Znas kakva je situacija kod 90 % ljudi koji igraju igre na PC-u.

Da, plate igru 2e i jos se zale ako nije bas zadovoljila njihov ukus.

Da a neki plate adsl 1400 din. skidaju par dana a pre toga se informisu dobro o igri kakva je i da li je vredna tolikog cekanja jer nemaju para da sebi priuste original od 30-tak evra jer su mozda nezaposljenji.

Sto se tice situacije u Srbije svi znamo da je zalosna, ali cini mi se da cak i za Srbiju mesecna pretplata od 1000din nije mnogo, jedan do dva izlaska u grad. A i ne mora bas svaki mesec da se igra. Mada, da nemam posao verovatno bi igre prve bile na udaru rebalansa budzeta.

Po nekim izjavama developera za razvoj lika do 80 max lvl-a trebace oko 210 sati ili 9 dana i navodno nece trebati grindovanje. Drug koji se upravo skinuo sa WOW-a posle tri godine igranja, i to tako sto je obrisao sve karaktere i poklonio igru nekome samo da bi je se otarasio (jadan taj ko je uzeo igru, zna sta ga ceka) kaze da je to veoma slicno WOW-u. Sve mi se vise cini da bi ovo trebalo zaobici jer nece doneti nista novo vec samo prekopirati WOW u drugi setting.

Po nekim izjavama developera za razvoj lika do 80 max lvl-a trebace oko 210 sati ili 9 dana i navodno nece trebati grindovanje. Drug koji se upravo skinuo sa WOW-a posle tri godine igranja, i to tako sto je obrisao sve karaktere i poklonio igru nekome samo da bi je se otarasio (jadan taj ko je uzeo igru, zna sta ga ceka) kaze da je to veoma slicno WOW-u. Sve mi se vise cini da bi ovo trebalo zaobici jer nece doneti nista novo vec samo prekopirati WOW u drugi setting.

100% ce biti na foru WOW-a. Zato se necu pribliziti ovoj igri ni na 200metara. Da nije sevnuo shift+delete na WOW-u ja sad ne bih imao zivot :smash::smash: ili ti u prevodu na WOW jezik: "There is on Real Life, only AFK (away from keybord)". :banana:. Savet svima - u sirokom luku zaobilazite MMORPG ako zelite da imate normalan zivot i prijatelje oko sebe!!!
Sifra: Bivsi wow narkoman :)

Poslednja izmena:
Ja sam se iskreno vise nadao da ce mozda biti vise casual kao Guild Wars, igra koje ce pomoci da se malo razonodis i ubijes vreme bez pretenzija da postane neki izopaceni smisao zivota. Ali sta je tu je ionako ce Guild Wars 2 na jesen. Inace za 3 godine koliko igram Guild Wars igrao sam ga ukupno oko 300 sati, sto je recimo manje od Baldur's Gate-a, nekada kada sam imao vise vremena.

Nazad
Vrh Dno