Svakako je rev1 chipset ...tako da BLAH....
Ljudi ajde ako moze jedna iskustvena pomoc.
Kupio sam ovu plocu i zadovoljan sam s njom.Ali jedini problem (AMD-om) je to sto smrdljivi chipset pogresno ocitava memoriju
Prosurfuj malo po forumu i pogledaj teme o AM2 platformi i obrazuj se malo. Memorija može da radi samo sa CELOBROJNIM deliocem, dakle:
(takt CPU)/(ceo broj) = (takt memorije)
Jel mozes da mi odgovoris na pitanje?
A CPU će da ti crkne 100%
Sada ozbiljno :
Slobodno ostavi tako na 2.4GHz - nije to ništa za taj procesor. Nećeš mu smanjiti dužinu života ama baš ni malo. Ako radi stabilno i hladno - radiće tako narednih 10 godina. Verovatno nisi dizao napon procesoru - tako da neće patiti od pregrevanja. Čak imaš i 10% veći brzinu.
Izvinjavam se zbog loženja.
jole, jesi pribao mozhda tu integrushu u 3D Mark 06 ili u igrama![]()
Nvidia спрема MCP7A, требало би да се појави током априла.Vidim ja da se ništa nismo razumeli.
Treba mi mašina jeftina, relativno brza, tehnološki aktuelna, sa prihvatljivim video performansama (ja lično na njoj ne bi igrao FPS-ove novije od 2005-2006.), uzuzetno mali potrošač za to što pruža (sve može da radi sa firmiranim napajanjem od 3000din, stabilno i 'ladno i da se nikada ne gasi mašina), hoću da gledam HD filmove (bez da se muči mašina), slušam muziku, da koristim sve blagodeti neta, obavim neke svoje poslove u Office-u, baratam sa fajlovima i multimedijalnim kolekcijama svega i svačega i sve to za recimo 130e = ploča + cpu + grafa! Pa saberi krš ploču za Intel i E2140 i recimo HD2400pro (pošto, je li, nema takve integruše za Intel) da vidimo koliko će to da ispadne i koliko će to bolje da radi pa sve nek taj E2140 radi i na 4GHz i to na box-u![]()
Nvidia спрема MCP7A, требало би да се појави током априла.
Nisam probao.Sada imam ovu 8400gs Gainward i ona mi sluzi praktcno samo zbog tv-outa jer ja i devojka cesto gledamo filmove.Cekam da se negde pojavi HD 3470 pa da nakarikam Hybrid,jer je catalyst 8.3 izasao a on ga podrzava.E onda ti javljam rezultate.Inace imas na http://www.tomshardware.com/2008/03/04/amd_780g_chipset/ jako lep review.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari