@ Everybody
Pošto sam ostao u manjini i neshvaćen (šmrc) ov je ukratko moj stav:
1. Za nekoga ko je u teškoj stisci sa novcem, apsolutno ga ne interesuje OC, a ipak bi da bilo kako pokerne poneku stariju igricu ovo je jedino rešenje.
Za sve ostale koji mogu da se isprse za još koji evrić (ne mnogo više), postoje dosta bolja rešenja.
2. Mislim da je insistiranje na nekoliko W uštede snage ili značaj dobrog HD playbacka preterivanje i stvar mode. Razloge sam već objasnio.
3. Džabe AMD-u ultra moderan čipset ako ubrzo ne uspeju da pristignu Core 2 procesore po performansama.
@ dag
Pozdravljam dežurnog lektora daga i pitam u kom je književnom rečniku srpskog jezika našao izraz Intel flajmovanje?
Preporučujem da malo bolje pogleda rezultate uticaja savremenih procesora na igrice, jer su je mnogo više od "totalno nebitno i neprimetno par frejmova više".
1. Koja bolja resenja za "koji evric vise"?
NGF Bogdo, ali ti ne shvatas da se kod nas najvise prodjau upravo integruse, a od grafika najvise idu Radeoni 1050, 1550, odnosno GF-ovi 7100, 7200! Ljudi se igraju na tome!! Sa 780G koji je alfa i omega za sve te kartice, dobijaju em bolju plocu (jer oni kupuju te kartice kupuju krs ne integruse), em bolju grafiku! Sve 780G ploce od "prvoligasa" ce moci i fino da se overklokuju, a mogucnost overklokovanja IGP-a ce dati potpuno novi pojam overklokovanju.
2. to je samo tvoje misljenje. Ovo za struju je delimicno tacno, ali samo zbog nesvest ovdasnjeg trzista o ceni iste, ali to ce brze nego sto mislimo postati bitno. Sto se tice HD-a, on je itekako relevantan onima koji bi da na svoje sveze kupljene HD televizore (koji se sve bolje i bolje prodaju u Srbijici) da bace HD signal sa satelita, a da ne kupe HD risiver! SkyStar i 780G masinica su najbolje resenje za to.
3.Svakako da je korisno, ali ne i od zivotne vaznosti imati najbrzi procesor na svetu... drugim recima, ako uporedis AMD-ovu seriju X2 4000 u odnosu na Pentiume E, i X2 5000 i 6000 seriju u odnosu na E4000, AMD je apsolutno konkurentan... a kombinacija bilo koje X2-ke 4000 i 780G je apsolutno bolji izbor u odnosu na P-E i G35...
Moderni procesori i moderne igrice... pa 100x je prezvakana tema i dobro je poznato da je bolja grafika uvek vaznija od brzeg procesora!