Svejdno,zbog love,moram da sacekam....
Mislio sam da stavim neki X3(8750 napr.,imam drugara koji hoce Ph2 X3 da stavi na GA-MA 790FX a meni da proda ovog Phenoma...) i 4850 1GB i da ne diram nista dok se ne raspadne....
Sta mislite(za po kuci,multimedia,poneka igrica itd)?
Najverovatnije da. Kod mene na Biostaru 690G (stariji čipset) takođe ne postoji opcija u BIOS-u da izaberem fleš disk kao boot device, ali ako ga ubacim u USB i tokom POST screena pritisneš taster za izbor boot device-a, fleš disk se normalno pojavi. Napominjem da ovo jeste malo stariji čipset, ali ne vidim razlog zašto ne bi radilo i kod tebe.Imam ovu ploču, bios je American Megatrends Inc. 080014 od 24.03.2008, interesuje me da li postoji mogućnost dizanja operativnog sistema sa USB?. Pod Removable device mi prikaže samo flopi, ne vidim gde bi moglo nešto da se promeni.
Najverovatnije da. Kod mene na Biostaru 690G (stariji čipset) takođe ne postoji opcija u BIOS-u da izaberem fleš disk kao boot device, ali ako ga ubacim u USB i tokom POST screena pritisneš taster za izbor boot device-a, fleš disk se normalno pojavi. Napominjem da ovo jeste malo stariji čipset, ali ne vidim razlog zašto ne bi radilo i kod tebe.
obzirom na velicinu kucista, svasta sam ja lepo spakovao sad vec unutra |))) no mislim da graficku necu skoro ni pomisljati, gde jos to da gurnem |))
Hm...ova tema je bas fino mrtva, pa da je malo dignemo.
Ljudi gde da nadjem najnoviji BIOS za Biostar 780g AM2? Na sajtu proizvodjaca kao da je u zemlju propala, tamo stoje neke revizije ploce sa 2 slota za memoriju ali nisam siguran da li je to odgovarajuci BIOS.
Evo drugar nasao sam, na zvanicnom eng sajtu je nisam nasao, ali na tajvanskom ima novi BIOS.Evo ti link sa klikni na karticu Bios i on ce ti izbaciti 2 linka(neces promasiti sve ostalo je u nekim kukicama):wave:
http://www.biostar.com.tw/app/ar/t-series/introduction.php?S_ID=344
Iskreno mislim da takva varijanta i ne postoji pa na sta bi licio taj biosHvala, nadam se da BIOS nije na Tajvanskom ili slicnom kukicavom jeziku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari