FroGGer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.09.2007
- Poena
- 304
Sta se desilo magarcu?
Ja mislim da nije umro, ali da se posle opasno najeo zelene kvalitetne trave :d:d
Sta se desilo magarcu?
Znaci EEE PC kao glavni komp u kuci...
E ovako ja bi da pitam nekog ko je koristio EEE PC...sledece...
1.Zanima me da li je sposoban da izdrzi 13-14 sati rada na punjacu sa izvadjenom baterijom(koristio bi ga kao download masinu...znaci prikacen na USB rack sa HDD) a da se ne pregreva i slicno...
2.Ako vec dolazi do pregrevanja i to da li postoji nesto za hladjenje malenog Asusa...
3.E sad posto sam ja razmisljao o EEE PC kao o glavnom i jedinom racunaru(volim minimalizam) a snage za moje potrebe ima i previse(download,filmovi,Bench,OFFice,i tako malo rada,muzika) zanima me npr taj VGA izlaz...znaci ja bi kad gledam filmove njega pustio na 17inca LCD monitoru na 1280*1024 rezoluciji(jel moze on to da izgura...kontam da moze jer je ipak to 945 chipset sa valjda nekom 945Grafikom ili sta vec)
4.Igrice me ne zanimaju ali bi mogla Zuma,BejeW.,WarcraftIII,definitivno PSX emulacija...i tako to...
5.i ovo je zadnje...Jedino sto me odvraca od kupovine EEE pc jeste ta baterija...A sta kad ona rikne...jel ima gde da se nabavi rezerva...i koliko to kosta
Hvala ljudi na pomoci...
Znaci EEE PC kao glavni komp u kuci...
Aj aj aj aj...Onda birati malo jednostavnije stranice do nekih 300-400kb....dok trepnesh 1mb surfa i josh tako 1000puta i to je to....
Hvala ljudi...Ipak cu ja skupiti za punokrvan bez ikakvih vezivanja i tako to...270e nije strassno...HAHAHAHAHA
Moram ga imati iako nemam pojma sta ce mi
Elem, ono sto me najvise zanima je pomenuta kompatibilnost sa XP-om. Ok, moze da se stavi XP, mada je procedura instalacije istog malo odstupa od standardne, ali...koliko ce XP da bude funkcionalan na ovom malisi!?
Počelo je POČELO!
Javili sinoć u PS4U da je stigo "my precious", jutros uzeo, ubacio 2Gb rama, i zalemio 8GB flash na konektor od kamere...
Lepo sa donje strane sa duplofan (lepljiva sa obe strane) trakom zalepio pored rama, na prazno mesto od pci konektora, zalemio žičice, i odlemio malu diodicu sa flash-a, dami ne svetli...
Dobra je fora što se u bios-u flash može i isključiti, pošto prepoznaje kao kameru, pa kad ne treba-disable(da štedimo bateriju)
Sad još samo da se stavi nLite XP...
...
A evo i prvih mana koje sam ja zapazio
Plavizub ne radi out-of a box ali kapiram da moze da se namesti.
...
jel neko ima problema sa tastaturom?
konkretno "space" kod mene reaguje samo na pritisak po sredini![]()
Probaj da ga reklamiras.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari