imas o raznim modifikcaijama u bas u ovoj temi... na pocetku... (tacnije ovde)
a za brzinu se nadam da ce Intruder_Alert da napise...
|Jel zna neko kako se krecu cene u inostranstvu mozda...Madjarskoj naprimer...?
Upravo sam dosao iz Soluna gde je ASUS EeePC 4G Surf 399 eura.
Evo odgovora...
Sufr je bez kamere, ali ima konektor za kameru na matičnoj, malo se progoogla, i može se naći na netu pinout...
RAM modul sam ubacio Transcendov od 2GB, 667 DDR2, a flash je Transcend 8GB, V10.
Kad gledaš matičnu od gore, raspored je sa leva na desno: masa, D+, D-, 5V. A flash kad rasturiš (izvadiš iz kućišta, odlemiš konektor, ja sam odlemio i malu led diodu, da mi ne svetli u mašini), zapamti koji kontakt je šta... Ima isto na netu da se nađe pinout za USB konektor, samo se treba malo potruditi...
nisam hteo da nakačim na USB port spolja, pošto instaliram aplikacije na taj flash od 8GB, i veruj mi kUdtiHaEX, svaki GB je bitan...
Przina kopiranja sa USB na SSD je 20MBps, a sa SSD na USB 10MBps...
Bas me zanima hoce li se pojaviti neki "gotovi kompleti" specijalno namenjeni budzenju Eee a koji ne zahtevaju toliko prckanja sa lemilicom...
Evo kako se malom Asusu prave deca:
http://www.dailymotion.com/search/eee/video/x4dhhl_tests-resistance-chocs-chaleur-froi_tech
![]()
Bas me zanima hoce li se pojaviti neki "gotovi kompleti" specijalno namenjeni budzenju Eee a koji ne zahtevaju toliko prckanja sa lemilicom...
Lista igara koje rade na eee-u!
http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=5576
Moze li neko da kaze vise informacija o comtrade-mts dealu ? Koji model ce biti, jel sa kamerom i boljom baterijom?
I da - tastatura me interesuje - nece valjda YU![]()
....
danas odem u njihovu radnju na stud.trgu sa vlasnikom hgspota,jedne hrvatske IT kompanije koja je radila i u bg, ...
muka mi je vise od laznih cena,obecanja,kao slucajno pogresnih podataka u specifikacijama i svih ostalih low cost tehnologija koje nasi distributeri precutkuju,kako bi iskoristili slabo finansijsko stanje nasih ljudi i prodali nesto sto nije to sto se prodaje po zapadu,iako se po oznaci vodi kao isto
mislim da ima mnogih kojima je muka od toga i bas zato cu rizikovati garanciju i bojkotovati nase radnje i za ovog malisana iscimati nekog da mi donese from germany.
pozzz i ne ljutite se ako sam smorio,razumite moj bes..![]()
Ma razumem ja tvoj bes, ali ne razumem ovo što si gore napisao. Ako već imaš prijatelja vlasnika HG Spota hrvatskog, eto ti predloga, što ne kupiš od njih, kad već bojkotuješ srpske radnje?
Meni se čini da si ti pre od onih što im ništa naše ne valja, ništa ti naše ne odgovara, sve što se prodaje kod nas je bofl i za neko bog-zna-koje-tržište itd...
Ne vredi tebe ubedjivati u suprotno, i generalno, za takve uvek imam samo jedan savet: Hrvatska, Madjarska, BUGARSKA, RUMUNIJA .. sve su to zemlje okolne, samo napred po svoju robu tamo. Ako si od onih sa više entuzijazma: USA, UK, internet je čudo!!!
I nastavi sa BOJKOTIMA NAŠIH RADNJI, vrlo pametno! HAH!
ne bojkotujem nase firme,boze sacuvaj,ali cu poceti da bojkotujem cene u srbiji,kako ne shvatas cena npr macbook air je u usa 1700 dolara,nasi ovoznici mogu samo da na razlici euro-dolar ,kad bi ovde stavili cenu 1700 eura uzmu sasvim lepu zaradu,zar ne (cak i kad se oduzme porez,takse..bla bla bla) ali naravno ne,to je nasoj gospodi malo pa odvale cenu 2100 eura ????
Cene kod nas i u SAD se ne mogu porediti. Smesno je. A posebno ne kad je u pitanju Apple, Hummer itd. Kad ce to ljudi ukapirati ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari