Koju memoriju koristi i gde je naći? Jel se ne gubi garancija pri toj operaciji?![]()
cini mi se da se guli lako....ima li gde neka podesna futrola - torbica za ovo cudo?
znaci ne znam koliko sam vec foruma i revizija i youtube filmova pogledao u vezi sa asus eee u nadi da cu biti siguran da je kupovina ovog uredaja pametna stvar.
I sto vise gledam to se vise premisljam pa reko da pitam vas
glupo mi je ovo sto kod nas nema da se nabavi bolja verzija 4g sa kamerom
Druga stvar je ta sto neznam da li da se strpim i da cekam da izadje neka novija verzija ili asusa ili nekog drugog proizvodjaca
Inace sve ostalo mi sasvim odgovora kad je u pitanju ovaj uredjaj
P.S. da li moze da se nabavi kod nas neki GPS uredjaj koji moze da nakaci na eee a da nemora da se lemi
Znam da smaram ali **** ga
Naravno. Dobijes torbicu uz njega gratis... Sve lepo upakovano picikato ;-)
Da li je pametno kupiti sad asus ili cekati nesto da bolje izadje ako ce to da bude u skorije vreme?
Gledao sam likovi na youtube sta su sve igrali na njemu i mogu reci da sam odusevljen da li je to stvarnost ili su oni nesto silno zbudzivali na njemu. Nisam bas ljubitelj lemnjenja i tako tih stvari
Yap taj SSD ima ogranicen broj upisa ali to te pogadja samo ako planiras da koristis ovaj asus sledecih 10 dina![]()
U stonom računaru Gigabyte-ov wifi PCI adapter na kojem je napravljena ad-hoc veza (koja provereno radi). Međutim, eee nikako neće da se nakači na tu ad-hoc vezuIsprobavao sam razne kombinacije podešavanja, ali neće.
Pokuša da se poveže, ali ne dobije adresu od DHCP-a i pređe u pending režim
Ad-hoc veza zaštićena je WEP enkripcijom.
Ima li neko ideju?
Hvala!
iface lo inet loopback
auto lo
iface wlan1 inet static
address 192.168.0.33
netmask 255.255.255.0
gateway 192.168.0.1
wireless-essid tvoj_ssid
wireless-mode ad-hoc
wireless-key s:sifra
auto wlan1
E to je i mene interesovalo, pazi koliko ja znam za sada nemam ali je u planu da nabae to je info iz PC4U
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari