Super je sto je lagan i vrlo prenosan, ali veliko je pitanje koliko to ljudima treba. Vec se ovde spominjalo da ce to biti drugi ili teci komp nekome... Nekome ce naravno trebati zbog posla, ali dati 250 evra i vise cisto da bi se nesto imalo?
Definitivno to nije zamena za neki desktop ili laptop. Po meni je ovo samo dodatak poslovnim ljudima ( spakujes ga u dzep, odrzis negde prezentaciju, eventualno negde kada sednes u nekom kaficu na kafu proveris mail i eto ). Mada se mora priznati da je jako jeftino, jos kada se uzme u obzir i garancija od dve godine, odlicno. Samo problem je sto, u sustini, nema nikakvog budzenja. To ti je sto ti je. Na ostalim laptopovima mozes da zamenis hard, dodas memoriju... Ok, moze da se budzi, ali mora da se koristi lemilica - znaci na divljaka.
Mogli su da stave vise od 4 illi 8GB, ne znam koliko ce biti ovaj kod nas, valjda 8GB, ali ipak je moglo malo vise. Ovako je definitivno dopadljiv na oko. I ovih 7" su malo mali, ali ne treba terati mak na konac - hoces malo, lagano, lako prenosno - mora nesto da se zrtvuje.
Mislim da je ovo odlican potez Asusa, kada se sve sumira, jer ce ovaj uredjaj biti omiljen kod poslovnih korisnika, dok ce ga ostali kupovati zato sto je pristupacan, a kada je pristupacan a zasto onda da se nema? Sad kada pogledam, pa sam sam sebi odgovorio na pitanje. E kakvo smo mi potrosacko drustvo postali 🙂 ...