Ovog malisu moze svako da pazari i to je ono sto je toliko dobro u vezi njega.
Ja bih rado mjenjao svoju krntiju od PC-ja (Athlon 2 GHz, 6600GT, 256MB DDR) za Eee PC jer je tisi, manji, ljepsi a vjerovatno i brzi.
Mislim mozes ga svuda ponijeti i jedino za sta se trebas bojati je da ti se ne zgnjeci u torbi.![]()
Kutija ti je dobro rekaoOvog malisu moze svako da pazari i to je ono sto je toliko dobro u vezi njega.
Ja bih rado mjenjao svoju krntiju od PC-ja (Athlon 2 GHz, 6600GT, 256MB DDR) za Eee PC jer je tisi, manji, ljepsi a vjerovatno i brzi.
Mislim mozes ga svuda ponijeti i jedino za sta se trebas bojati je da ti se ne zgnjeci u torbi.![]()
Bolje ti ponovo pogledaj www.benchmark.co.yu i uoci linkove u gornjem desnom uglu koji ne staju na ovaj tvoj screenshot koji, da bi ga uopste napravio, morao da skrolujes do sredine ekrana. Da li se na svakom sajtu u tom prostoru nalaze reklame?
Mislim da je PJ uglavnom pogodio sustinu u svojoj poruci, s tim da 512 MB jeste dovoljno za XP, ali ne i za svaki program (ne, ne mislim na igre, postoje i drugi tipovi softvera, gle cuda). Secam se njegovog Vaia. ..
Slazem se za PJa, a to sto nije zeleo da iskoristi VAIO to je vec njegova licna stvar.
"Ubo" si samu sushtinu...Sa EEE te savrsheno bili uvo shta ce se desiti u rancu ili akt tashni i sl...ne morash da planirash noshenje laptopa jer uvek moesh da ga i nosish sa sobom u sluchaju EEE PC-aPJ je napisao(la):Sada koristim Notebook sa 15.4 ekranom i nije baš da je za trčanje za busom....nije da sam probao, ali... Mada, opet, to zavisi od torbe u kakvoj nosiš notebook...
Znas i sam da bi ti d*pe otpalo od verbalne trpangije kad bi se pojavio se necim jacim od 6233 :d Mada, tada smo bili cesci u vidjanju... s Lupa na Pumu period.Razbojnick je, predpostavljam bez loše namere, prevideo činjenicu da se nas dvojica poslednjih godina svre ređe viđamo i to po rasporedu: dan - vožnja bajsa, veče - sve počinje sa "Jelen", "Isto"...ili "Guinness", "Isto"....retko nešto treće :d....a moraš priznati da ni jedno ni drugo nije situacija gde bi Vaio bio preterano koristan![]()
meni nije jasno zasto nesto sto staje 199 dolara mi moramo da placamo duplo skuplje 300e, zar toliko moraju da zaradjuju nasi "zvanicni" predstavnici?
@Darko: a sto nosis komp svaki dan na fax?
@Razbojnik: a kako ces da gledas 1080p filmove u punom kvalitetu na tvom laptopu od 1280x800.. mislim stvarno nikako
Cena za eee laptop je previsoka sa obzirom na to sta nudi
pa mobilni drze cenu bas zbog toga sto ljudi zele da budu skupi... elektronika unutra je smesna.. ekran recimo ne kosta ni 20$ i to extra kvalitetan
pa mobilni drze cenu bas zbog toga sto ljudi zele da budu skupi... elektronika unutra je smesna.. ekran recimo ne kosta ni 20$ i to extra kvalitetan
OMG OMG OMG
Danas sam bio u Comtradu i evo infa
Tamo će koštati 150 €!!!! + pretplata
Pretplata je 1000 din mesečno a za nju dobijete telekom 3g spravicu sa kojom možete da downloadujete 1 GB
Ovo tako cool ponuda da odma u ponedeljak kupujem.
... To znaci da vuglim mnogo kila u torbi i najobicniji 15" bi sve to dodatno zakomplikovao jer bi morao da nosim foto opremu u ruksaku a ruksak jednostavno ne volim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari