pomislio sam da ces mi reci da pristojan zvuk imaju neke bang & olufsen sluske ...
Aaaa - tako reci - ondak je ok

..
Mislim ja sam razocaran zvukom tih sluski. Jedina dobra stvar je sto ti skroz izoluju spoljasne zvukove. Pre davanja para za te sluske, svakome bih posavetovao da ih prvo poslusa, pa nek sam proceni..
Najveci problem tih sluski je sto daju spaljen zvuk, pogotovo u visokom spektru, kao kad prekompresujesh snimak. Vrlo neprijatni spaljeni visoki. Ne daj boze da se zaboravish i odvrnesh iphone jace, poispadashe ti sve plombe + mozak spaljen trenutno :d.. Mnogo se one nabijaju do mozga - nezdravo totalno za ushi. Uvek bi pre ishao na gore pomenutu back street varijantu..
Inace apple je satro konkurenciju kakav je proizvod izbacio, za prvo pojavljivanje na potpuno novom trzistu. Dizajnom, izradom, zaokruzenoscu koncepcije, ekranom, - za sve je kao sa druge planete. Kad se nesretna nokia n95 koja je po ceni tu negde sa iphonom, n95 sa onim joystickom iz 1982 deluje ko da su ga rumuni smozgali. Strasno koliko nokia fura isti prevazidjeni koncept i nema viziju sta dalje. Apple je dao domaci svima. Mislim da ce apple sazuti sve u kategoriji multimedijalnih telefona (HTC touch - zalosno i smeshno). I to je to. Ali porediti apple recimo sa win-mobile uredjajima od 1000e pa navishe, koji imaju tastaturu, i namnjeni su prevashodno poslovnom segmentu - mislim da ce winmobile tu i dalje biti najbolji izbor.. Meni nedostatak dve funkcije uzasno smeta. nakon igranja sa iphonom nisam provalio, mozda ima reshenje? Nema mogucnost snimanja telefonskog razgovora!? Recimo, meni je ta funkcija od zivotnog znacaja

. Covek mi diktira preko telefona, kupi ovo, kupi ono, presek ovaj, presek onaj, je samo kliknem u toku tog dela razgovora, gde diktira podatke, snimim u "notes", odem na stovarishte i pustim prodavcu na spikerfon. Onda mi treba olovcica ko leba da nacrtam ponekad majstorima sta hocu. Ja uglavnom sve i zapisujem olovkom po ekranu. Samo dok sam ubacivao karticu u iphone, stiglo mi 17 poruka, sistem brisanja je sumanut za vece kolicine poruka!? I winmobile je tek u win06 verziji to smozgao kako treba. Morace i apple da se josh popegla - al za prvenac - svaka cast.. Samo ipak to nije poslovni telefon, ali multimedijalni - najbolji..