nije mi iPhone tu ali za dinare je CSD medjunarodna oznaka...
u svakom slucaju google ce konvertovati u dinare pravilno www.google.com "800 euro in csd"
SMS deliveri report
Da bi ste bili sigurni da je osoba kojoj ste posali SMS dobila poruku, dovoljno je da pre texta poruke stavite ! (uzvičnik). Dobićete nazad poruku "message (text poruke) to xxxxxxx succeeded" ili "not succeeded", zavisno od rezulatata.
Senheiser su najbolje za njihovu cenu, mada mozes da pogledas i skullcandy koje su strasne.
P.S.:super rade sa ipod i iphone![]()
Da li je iko probao Sennheiser CX300 slushke na njemu?? Nameravam da ih porucim iz svajcarske, ali sam cuo da pojedini modeli slushki imaju problema, te da mora da im se malo gume kako bi mogle da udju??
Hvala unapred![]()
za Sennheiser CX300 i mnoge druge ce wam trebati adapter da bi ih koristili jer ne mogu da udju...
![]()
a ako imate 100$ potrsiti na sluske za iphone razmislite o ovome,... ja planiram da narucim uskoro.. ps. imaju i mikrofon za razliku od ostalih...
V-MODA VIBE DUO
![]()
Samo da javim da je sada SVE iphoneove moguce softverski unlockovati za 2 minuta. http://www.modmyifone.com/forums/showthread.php?t=30346 Cak i sa 4.6 BL-om tj. 1.1.2 i 1.1.3 OTB i oni koji su slucajno updateovali na 1.1.3 i updateovali baseband. Dakle, najbolja kupovina za 290 evra. Samo sta cemo svi sa 75 evra vrednim ultrasimovima?
hint: iClarified
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari