Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

Zabo je module DDR2 800 umesto DDR keceva??Tesko...mozda uz pomoc cekica...ali mozda :p

Hocu da napravim server za prijatelje - pokrenem start new server, namestim sve... pokrene mi igru ali mi prijatelji ne vide server kada im dam moj IP... Da li im dajem losu IP adresu? Kako mogu da saznam koja je IP adresa mog serveru u konzoli? Ili u cemu je problem?

Resio sam, router mi je blokirao port pa sam napravio virtual server na routeru. Sad radi.

Eto, mozda nekom pomogne...

Poslednja izmena:
Ne salim se. Prijatelj mi je imao isti problem i tako ga je resio.

Tvoj prijatelj je verovatno menjao celu masinu ili barem ono najosnovnije, posle toga je verovatno digao i nov sistem...Uostalom problem je nastao posle instaliranja MOHPA tako da problem nije do hardvera vec se izgleda po*ebao Win, znajuci isti najbolji lek je format :mad:

Da, u pravu ste, menjao je i plocu, to se podrazumeva. Kod njega je problem bio hardverske prirode.

I ja sam imao slican problem sa Company of Heroes: Opposite Fronts. Sve mi je radilo, osim te igre. Posle tri meseca pretabavanja windows-a i mnogo testova nasao sam da mi ovaj problem pravi ono sto nikada ne bih ocekivao- graficka kartica Gainward 6600GT.

Poslednja izmena:
Ako moze mala pomoc vezana za MP,da ne citam preko 30 strana.

jel postoji neka sansa da se igra MP na netu,jer stalno javlja da serijski broj vec neko koristi,ili moram da kupim original?

Koristi Xfire program. Pronaci ces dosta privatnih servera.

Aargh, nisi u opisu racunara stavio koja ti je memorija i na koliko MHz radi.

Ako je DDR1 i ispod 800MHz onda je to moguci problem. Savetujem ti da memoriju zamenis sa najmanje jednim cipom od 1GB DDR2 koji radi na 800 MHz.

izvinjavam se, evo ispravio sam stavku za mem. u opisu. Jos da dodam da mi memorija radi u DC modu. Pa ovde su se javljali ljudi koji tvrde da im i COD4 i bioshock i kriza rade na medium, a mashine su im malo starije i imaju DDR1 memoriju i AGP graficku, tako da mislim da to nije od crucijalne vaznosti za rad igrice, sa slabijom memorijom, odnosno, slabijom mashinom igricu moras podesiti na low, da bi imao prihvatljiv brooj frejmova da ti ne secka mnoogoo, ali to nije to.

sta je danas opet sa MP serverima, punkbuster opet luduje, kaze lost key packets ili nesto tako i kikuje sve redom....?

Pa ovde su se javljali ljudi koji tvrde da im i COD4 i bioshock i kriza rade na medium, a mashine su im malo starije i imaju DDR1 memoriju i AGP graficku,

Zaista je zabrinjavajuce sta se sve izjavljuje na forumu povodom performansi novih igara... Ja takve izjave ne uzimam za ozbiljno, isto preporucujem i tebi ;)

Kao stu su ukusi razliciti, tako su i (ocigledno) kriterijumi za kvalitet igranja razliciti :D

15 FPS je dovoljno za sve! :D :D :d

sta je danas opet sa MP serverima, punkbuster opet luduje, kaze lost key packets ili nesto tako i kikuje sve redom....?

I meni se dva puta desila ista stvar.

Medjutim, mnogo vise zabrinjava sve cesca pojava chiter-a koji unistavaju atmosferu na serveru.

Iako admini odrade dobar posao i banuju ih brzo, stalno se neko novi pojavi.

Sto li im to treba...:mad:

http://www.fpscheats.com/portal.htm

izvor vecine hakova :S: Ne bi bio toliki problem (posto nisu jeftini) da se nisu masovno pojavili na svim javnim trekerima itd. Kad sam video sta su napravili od battlefield-a mal nisam peglu bacio...mislim, u cemu je zadovoljstvo ? Samo jos autogame da ukljucis i ne moras ni da igras...

edit: http://bf2142leet.blogspot.com/ <-- uzas. Ubije zelju za igrom. Dok sam gledao neke klipove doslo mi da prebijem lika majke mi.

cod4 aimbot:

FEATURES:
Aimbot
MultiKill: Kill up to 10 people in 10 seconds! It's that fast!
Autoshoot: Locks on and fires for you
Prediction: Helps you when your ping goes up.
Vecz Asjust: Adjust various settings on the aimbot
Crosshair: Solid crosshair in the middle of the screen
Aimthruwalls: This allows you to see the enemy behind a wall and kill him
Aim Human: Helps you to be more human like
NOTE: This aimbot is so fast and so good you can sit in the middle of a map, hold down the aimbot button and it will kill enemy after enemy after enemy for you.FEATURES:
Aimbot
MultiKill: Kill up to 10 people in 10 seconds! It's that fast!
Autoshoot: Locks on and fires for you
Prediction: Helps you when your ping goes up.
Vecz Asjust: Adjust various settings on the aimbot
Crosshair: Solid crosshair in the middle of the screen
Aimthruwalls: This allows you to see the enemy behind a wall and kill him
Aim Human: Helps you to be more human like
NOTE: This aimbot is so fast and so good you can sit in the middle of a map, hold down the aimbot button and it will kill enemy after enemy after enemy for you.

Poslednja izmena:
Uopste mi nisu jasni ti likovi koji tako igraju... Gledao sam dosta killcamova i dosta njih cheatuje.

Ubili su mi zelju za igrom na vecim serverima - sad samo igram na svom serveru sa drugarima.

Za sve koji jos nisu videli kako funkcionisu hack-ovi i chit-ovi u COD4 (ali i kako da ih prepoznaju u igri), evo par snimaka:

Jump hack: http://ie.youtube.com/watch?v=gLzr0lriue8
Aimbot: http://www.youtube.com/watch?v=j0iAb81h1bM
Multikill Aimbot: http://www.youtube.com/watch?v=PogL5F5pZZY&feature=related
Aimbot and Wallhack (killcam):http://www.youtube.com/watch?v=iDbQ_mfFggc&feature=related
Unlimited airstrike: http://www.youtube.com/watch?v=sa2CntJG1aw&feature=related

Video sam jedno tele ( sa nikom "Lasmi" ) na Bihnet serveru, koje je koristilo ovaj multikill aimbot. Ajde on se i provali ali ovi ostali su tezi za detekciju :mad:.

ma dovoljan je wallhack i da ti pokvari igru, mislim, pravi budalu od tebi i drugih igraca koji kao imate neki skill "ha-ha ja imam wallhack ha-ha, aj me sad silujte..." :wall:

Ps. Ovaj TauCeti je meni ranije upadao u oko, majke mi mislio sam da ima aimbot :D kome treba aimbot bolje da da Cetiju pare da igra sa njegovim nickom, pare ce sigurno biti bolje iskoriscene, a nema cheatova :D

Poslednja izmena:
ma dovoljan je wallhack i da ti pokvari igru, mislim, pravi budalu od tebi i drugih igraca koji kao imate neki skill "ha-ha ja imam wallhack ha-ha, aj me sad silujte..." :wall:

Ps. Ovaj TauCeti je meni ranije upadao u oko, majke mi mislio sam da ima aimbot :D kome treba aimbot bolje da da Cetiju pare da igra sa njegovim nickom, pare ce sigurno biti bolje iskoriscene, a nema cheatova :D

:d

Sreca pa ima po neki admin na serveru, a imaju koliko vidim i tred za prijave na forumu.

Dobro je pa ima deathcam pa se sve vidi, inace uklapa se medju aimbot korisnike po ucinku :).

ma nije cheater, nego cuti stalno, nista ne kuca u chat, a igra ko popi.d.o :) Ko bot :)

jel vi samo na bihnet sd igrate ili jos negde?

i ovde Metrohive SD CoD4 Server IP 80.74.160.101:28960 , RABBITS CLAN <3 CoD4 Server IP 85.114.38.26:28960 , verovatno vec ima al ko ce da lista 40 strana , mada ja sharam i po original serverima :D

Poslednja izmena:
pa i ja imam orig daj i neke dobre orig servere ako naletis ;)

pa i ja imam orig daj i neke dobre orig servere ako naletis ;)

Sve odgovor na tvoja pitanja pruzice ti program Xfire. Koristi ga nemilosrdno.

Haha, nije ti ovo lose. Dobar nacin da se zaradi koji dinar u ovim teskim vremenima.

Nego, nema te nesto na serverima. Ako si jos u formi, poslacu ti na PM gde ratujemo.

ma ne znam, nesto me mrzi da igram MP u poslednje vreme. Igraom Titan Quest lol :D Nisam ni probao 1.4 patch hehe :) Mada, mogao bi malo. Moj problem je to sto mi je ping na SBB uzasan sve do posle ponoci, zapravo tek oko 2 ujutro se stabilizuje i prestane da ima izgubljene pakete i ludacke skokove, a u poslednje vreme spavam tada...

Jel neko zna kako da resim ovaj problem sa slike.
U pocetku nije pravilo nikakvih problema sad od jednom krenulo.

banoz3.jpg

@luka-d

jedan originalan key bi to rijesio, nadam se da ti je jasno;)

Eh sto me danas krenulo nesto :smoke:

jos ping ovako jadan

Dal neko zna gde ima da se nabace kod nas samo ti cdkey-evi i po kojoj ceni.

@milanv

Pa covece pocistio si ih. :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno