Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

mozda je neko sa takvim nickom banovan pa se filteruje sve sa "srb".

Jao kakvi shabani kad su to zabranili. Uvek me je nervirao taj glupi nacionalizam u video igrama. Sa druge strane, mozda su i nasi sa tim nickovima bili bandoglavci, pa su vredjali njih... sto opet nije razlog da se zabrani isticanje SRB u imenu.

Oseca ce "miris" nacionalizma na bih net serverima. Doduse banovli su i nekog Hamzu 505 sa BF2 servera, koliko znam to je neka bosnjacka jedinica. Pa u izazvali talas negodovanja kako to moze da se zabranjuje. U svakom slucaju pokazali su sta misle sa zabranom SRB kombinacije.

Ma da, a druga strana je nevina.
Aj ko da od juce igrate MP online pa sad svi u chudu.
Nista cod4 nije drugachiji od ostalih online igara, sve uglavnom prvo probude najgore u svima.

I drugo, sto vam je toliko prokleto tesko da se pridrzavate pravila o pirateriji na forumu, je l' to namerno radite, ne kapiram. Dogovor je takav da se to ne radi, ali uvek se neko pojavi ko misli da je najpametniji i moze mimo pravila. Aj nekako i razumem newcomer-e, ali nekog ko je od ranije na forumu...

Poslednja izmena:
ja ne znam dal sam cod4 ikad trezan igrao :D nije interesatno :)

Ne znam vise ni gde igrate, BiH je postao...pa...prepun svega i svacega, nema teamplay-a skoro uopste, guzva je i svako za sebe igra, puno nebranjenih pozicija po mapama isl. Ja nisam neki extra igrac, volim da "razbijam led", ali kad vidim negde rupu pokusavam da je popunim, a kad vidim TauCetija da se infiltrirao u nasu odbranu i da se svi spawnuju okolo i ne gledaju uopste (ne primecuju ga) i ginu ko muve onda poludim majke mi :wall: A on decko snalazljiv, ide sa nozem i bode, a moji saborci bukvalno udaraju u njega ni ne kontaju da nije "nas" :wall:

ma pustaj samo airstrikove i helikoptere, to je potrebno da se malo razdrmaju igraci, ako je ekipa ok heli nece trajati duze od 10sec, ako heli pocne da pravi haos po protivnickom timu - tako i treba, zasluzuju to stekare, dok ne nauce da se heli odma skida inace ume da boli :D a ne da cekaju da to neko drugi uradi...

a ja skidam sa neta puno ovih dana pa ne mogu da igram nista on-line :) Prikucan sam za kucu i mirovanje pa moram da svlacim filmove posto mi je doasdno :S:

dead|Ludace ozdravi brzo, skini sve sa neta sto vec skidas pa nam se pridruzi u mecevima.

Ima neko od vas original igru, i na kom serveru igra? Ja dobio lvl 55 na našim serverima, međutim nakon kupovine igre preko Steam-a, i kopiranja profila, resetuje mi score svaki put. Tako da bi u principu voleo da igram sa našim ljudima :)

Tvoj rang pamti fajl koji se zove MPDATA i vezan je za serijski broj igre. Serijski broj igre koju si kupio razlikuje se od serijskog broja prethodno instalirane igre, tako da ti je stari profil neupotrebljiv.:wall: Mada, postoji nacin ali...

Poslednja izmena:
Ljudi, ako vec igrate COD4 toliko koliko igrate i nameravate i dalje da igrate, zar ne mislite da ste dosli do granice kada vam je original ok investicija?

Poslednja izmena:
koji ce mi ? Na stranim serverima je ping velik (za moj ukus), a na domacim ne treba original. A i dosde mape (bar meni) posle nekog vremena. Ako pocnu da prave nove mape i novi content mozda i kupim. Ove vec znam napamet i sve su mi manje interesatne :(

Pričam za ove što hoće da igraju klanski na neki duži vremenski period. Neozbiljno je imati kao COD4 klan, a niko neće da nabavi original, već se svi oslanjaju na taj bihnet.

Meni je isto igrao na Bihnetu, igrao na Nemačkim serverima. Ping mi je oko 50-60 što je super za online pucanje.

Igra je extra popularna sudeći po tome koliko je igrača igra i koliko servera ima, tako da će sigurno biti i novih mapa. Evo, već su ubacili jednu ;)

znam ja na sta si ti mislio, ali ja u listi svojoj imam preko 20 privatnih servera, nemackih, rumunskih, nasih...clanbase igranje moze da se organizuje i na tim serverima. Ozbiljan klan moze i da skupi ~200e za godinu dana low ping servera sa ~95% uptime-a i 16 slotova...Ja se vec nekako suvise matoro osecam za te klanove i to :D

Meni je zanimljivo samo protiv nasih :D, inace oreginal cu da kupim kad Srbija nabavi nosace aviona :D.

Sad sam svojim ocima video neki vrstu bot-a na bih net-u, zvao se nesto kao "Lasmi", ili mozda na neki program koji cilja umesto igraca. Gledam death-cam i vidim da posle mene ubije po 4 - 5 ljudi u dve sekunde i to sve kroz zid, super brzim i preciznim pokretima, bez nepotrebnih pokreta, tacno se vidi da neki softwer to radi. Kakve sve *****izme nece da izmisle :wall:. Inace na kraju partije jedne partije imao je oko 200 ubistava :trust:, dok je nabolji imao ~60.

Viđao sam i ja te sa aim-botovima u raznim igrama. Što je popularnija igra, to će biti više cheatera, pogotovo na privatnim serverima poput bihneta. Meni su lično cheateri uvek bili extremni kompleksaši koji nemaju pojma da igraju, pa im je to jedini način da se nađu prvi na listi. Sa druge strane, postoji i promil igrača koji zaista mnogo dobro igraju.

GX - apsolutno te razumem ;)

Što se tiče originalnih igara, nemate pojma koliko ne znate šta gubite igranjem isključivo na krekovanim serverima. Igranje na bihnetu i tim piratskim serverima je uvek bilo 50x gore nego na najgorem originalnom serveru. Neko moje shvatanje je da ako nemaš original, možeš bez problema da cheatuješ, ubijaš svoje, možeš da budeš najgori lejmer i da te baš briga ako te banuju sa servera, preko PB-a sa svih servera ili ako ne postižeš ništa u igri. Tada samo promeniš serijski i radiš sve te smor stvari opet bez bilo kakvog straha od nekakvih posledica. Vrlo lako može da se desi i da vam ceo trud oko poena i unlockova padne u vodu i da morate sve iz početka. Ako imaš original, odmah drugačije počneš da svataš igru, nije ti do eksperimentisanja sa cheatovima, trudiš se da igraš ozbiljnije jer na kraju krajeva ceniš svoj uloženi novac.

Poslednja izmena:
Sad sam svojim ocima video neki vrstu bot-a na bih net-u, zvao se nesto kao "Lasmi", ili mozda na neki program koji cilja umesto igraca. Gledam death-cam i vidim da posle mene ubije po 4 - 5 ljudi u dve sekunde i to sve kroz zid, super brzim i preciznim pokretima, bez nepotrebnih pokreta, tacno se vidi da neki softwer to radi. Kakve sve *****izme nece da izmisle :wall:. Inace na kraju partije jedne partije imao je oko 200 ubistava :trust:, dok je nabolji imao ~60.

To se zove wall hack + aim bot. I to je ujedno jedan od razloga zbog kojeg sam kupio original igru i jedan od razloga zbog kojeg bi svi vi koji igru igrate, bez obzira da li igrate u klanu ili ovako, trebali da nabavite original. Ne govorimo o cifri od 200 eura. Igra košta 3999 din i vredi uložen novac. To je igra koja će se dosta dugo igrati u multiplayeru i mnogima će ovde pružiti stotine sati zabave.

Nije problem dati 200 eura za grafičku a kada treba dati 50 eura za original onda je to veliki problem. Te priče o nosačima aviona jednostavno ne piju vodu.

Prvi put sam to video na bih-net-u ali nije dugo to radio, kikovan je posle dve partije, jer su svi poceli da cupaju kosu :D.

Oreginal necu da kupim jer postoji daleko pametniji nacin da potrosim te pare :beer::bottle::smoke:. Pucnjava na bih-net-u je sasvim ok, admini prate situaciju redovno, clanstvo u klanu mi nije cilj (ustvari ni ne znam bash cemu sluzi klan :d, takmicenje valjda?). A i verovatno intersovanje nece dugo trajati.

A i tu je i cinjenica da je Activision Americka kompanija, koja placa porez Americkoj vladi, jel tako? Taj porez placa Americku vojsku, a ona nas je bombardovala, i tu se stvara sukob interesa :D.

imam cod 2 original vise od godinu dana, a oko mesec cod 4, bas zbog citera i pomalo klanskog igranja:p

To se zove wall hack + aim bot. I to je ujedno jedan od razloga zbog kojeg sam kupio original igru i jedan od razloga zbog kojeg bi svi vi koji igru igrate, bez obzira da li igrate u klanu ili ovako, trebali da nabavite original. Ne govorimo o cifri od 200 eura. Igra košta 3999 din i vredi uložen novac. To je igra koja će se dosta dugo igrati u multiplayeru i mnogima će ovde pružiti stotine sati zabave.

Nije problem dati 200 eura za grafičku a kada treba dati 50 eura za original onda je to veliki problem. Te priče o nosačima aviona jednostavno ne piju vodu.

au brate mili... ne smem previse da komentarisem ovo :d ali bih te samo pitao da mi navedes (moze i na pm) koliko imas programa u kompu i koliko je od njih original.....
kladim se da sem par igara i eventualno xp/viste (tesko) nemas nista vise...

@alex303:

najsmesnije je to sto se ti hakovi placaju (clanarina na sajt) i sto PB proof, kad ih PB provali oni malo izmene kod i ajmo Jovo nanovo. Nista ih ne sprecava da igraju na regularnim serverima. Znam za sajt koji ti da novi CD key ako ti banuju postojeci zbog koriscenja njihovih hakova (39$ je clanarina), tako da ti original ne garantuje da nema cheatera, sobzirom da PB savrseno radi i na ovim BiH serverima...

PS. Meni nije frka da me vrati na level 1, i tako sam na levelu 50 poceo da koristim oruzje koje imam na samom pocetku igre lol :) Trebalo bi mi par sati za 10-tak nivoa i da otkljucam silencer i to je to :)

@alex303:

najsmesnije je to sto se ti hakovi placaju (clanarina na sajt) i sto PB proof, kad ih PB provali oni malo izmene kod i ajmo Jovo nanovo. Nista ih ne sprecava da igraju na regularnim serverima. Znam za sajt koji ti da novi CD key ako ti banuju postojeci zbog koriscenja njihovih hakova (39$ je clanarina), tako da ti original ne garantuje da nema cheatera, sobzirom da PB savrseno radi i na ovim BiH serverima...

PS. Meni nije frka da me vrati na level 1, i tako sam na levelu 50 poceo da koristim oruzje koje imam na samom pocetku igre lol :) Trebalo bi mi par sati za 10-tak nivoa i da otkljucam silencer i to je to :)

pa dobro od tih sto kupju citeve nema zastite (al koji su to bolidi sto daju pare na igru pa na cheat) , ali zato stiti od onih koji bi citovali da nema PB-a a ne bi davali pare na cheat, a ne bi ni kupovali igru svaki put kada im kljuc banije pb.

A i tu je i cinjenica da je Activision Americka kompanija, koja placa porez Americkoj vladi, jel tako? Taj porez placa Americku vojsku, a ona nas je bombardovala, i tu se stvara sukob interesa :D.

mislim potpuno se slazem :laugh:
(dok ne naplatim stetu od bombardovanja od 3.6 mil e necu se smirim :D)

@gx-x

ju ju ju di da vrati na lvl1, ja tek na oko 60% odradjenih challenge, jos 15% i meni dosta :D (mene svojevremeno kad je restartovo sa lvl37 na lvl1 oso i precenat misija na lvl1 :D)

i dalje nisam naucio da pucam, evo sad sa uzi nema sanse nikog ukokam ako nisam na 2m od njega :D

@postoji razlog zasto ne vidjas unaokolo ljude koji pucaju Uzi-jem :D

Odlican je uzi sa dobrom taktikom na vecini mapa ;). Tipa kruzis stalno po mapi i izbjegavas otvoreni prostor, moze sa njim da se navata mnogo killova :smash:. Ajd ostani nekom sa uzijem+double tap 1 na 1

Poslednja izmena:
...isto to moze is a P90...
Bolji je Uzi na blizinu ako nema vise protivnika. Navatas jednog-dva, pokupis precizniju pusku i ides dalje. P90 samo sto ima vise metaka i lakse je naci municiju za njega jer ga dosta ljudi koristi, to mu je prednost i zato je moj izbor ;)

Sledeci CoD(5) se vraca korenima...WWII again!

Poslednja izmena:
Svim clanovima foruma i COD4 igracima u novoj godini zelim sto duzi health, puno kill-ova, dobar ping i kratak respond time:banana:

Poslednja izmena:
Hvala :) Vishe healtha, duzi noz i kraci reload :d

Jedno pitanje...imam "narodnu" verziju COD4 planiram da uzmem original COD4 da li ce mi nakon instalacije original igre ostati sve statistike u multyplayeru ili cu morati sve ponovo da otvaram i otkljuchavam?

Nazad
Vrh Dno