ja ne znam dal sam cod4 ikad trezan igraonije interesatno
Ne znam vise ni gde igrate, BiH je postao...pa...prepun svega i svacega, nema teamplay-a skoro uopste, guzva je i svako za sebe igra, puno nebranjenih pozicija po mapama isl. Ja nisam neki extra igrac, volim da "razbijam led", ali kad vidim negde rupu pokusavam da je popunim, a kad vidim TauCetija da se infiltrirao u nasu odbranu i da se svi spawnuju okolo i ne gledaju uopste (ne primecuju ga) i ginu ko muve onda poludim majke mi :wall: A on decko snalazljiv, ide sa nozem i bode, a moji saborci bukvalno udaraju u njega ni ne kontaju da nije "nas" :wall:
ma pustaj samo airstrikove i helikoptere, to je potrebno da se malo razdrmaju igraci, ako je ekipa ok heli nece trajati duze od 10sec, ako heli pocne da pravi haos po protivnickom timu - tako i treba, zasluzuju to stekare, dok ne nauce da se heli odma skida inace ume da bolia ne da cekaju da to neko drugi uradi...
a ja skidam sa neta puno ovih dana pa ne mogu da igram nista on-linePrikucan sam za kucu i mirovanje pa moram da svlacim filmove posto mi je doasdno :S:
Ima neko od vas original igru, i na kom serveru igra? Ja dobio lvl 55 na našim serverima, međutim nakon kupovine igre preko Steam-a, i kopiranja profila, resetuje mi score svaki put. Tako da bi u principu voleo da igram sa našim ljudima![]()
Sad sam svojim ocima video neki vrstu bot-a na bih net-u, zvao se nesto kao "Lasmi", ili mozda na neki program koji cilja umesto igraca. Gledam death-cam i vidim da posle mene ubije po 4 - 5 ljudi u dve sekunde i to sve kroz zid, super brzim i preciznim pokretima, bez nepotrebnih pokreta, tacno se vidi da neki softwer to radi. Kakve sve *****izme nece da izmisle :wall:. Inace na kraju partije jedne partije imao je oko 200 ubistava :trust:, dok je nabolji imao ~60.
To se zove wall hack + aim bot. I to je ujedno jedan od razloga zbog kojeg sam kupio original igru i jedan od razloga zbog kojeg bi svi vi koji igru igrate, bez obzira da li igrate u klanu ili ovako, trebali da nabavite original. Ne govorimo o cifri od 200 eura. Igra košta 3999 din i vredi uložen novac. To je igra koja će se dosta dugo igrati u multiplayeru i mnogima će ovde pružiti stotine sati zabave.
Nije problem dati 200 eura za grafičku a kada treba dati 50 eura za original onda je to veliki problem. Te priče o nosačima aviona jednostavno ne piju vodu.
@alex303:
najsmesnije je to sto se ti hakovi placaju (clanarina na sajt) i sto PB proof, kad ih PB provali oni malo izmene kod i ajmo Jovo nanovo. Nista ih ne sprecava da igraju na regularnim serverima. Znam za sajt koji ti da novi CD key ako ti banuju postojeci zbog koriscenja njihovih hakova (39$ je clanarina), tako da ti original ne garantuje da nema cheatera, sobzirom da PB savrseno radi i na ovim BiH serverima...
PS. Meni nije frka da me vrati na level 1, i tako sam na levelu 50 poceo da koristim oruzje koje imam na samom pocetku igre lolTrebalo bi mi par sati za 10-tak nivoa i da otkljucam silencer i to je to
![]()
A i tu je i cinjenica da je Activision Americka kompanija, koja placa porez Americkoj vladi, jel tako? Taj porez placa Americku vojsku, a ona nas je bombardovala, i tu se stvara sukob interesa.
Bolji je Uzi na blizinu ako nema vise protivnika. Navatas jednog-dva, pokupis precizniju pusku i ides dalje. P90 samo sto ima vise metaka i lakse je naci municiju za njega jer ga dosta ljudi koristi, to mu je prednost i zato je moj izbor...isto to moze is a P90...
Sledeci CoD(5) se vraca korenima...WWII again!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari