Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

A ne znam dal ste culi ali na leto stize patch COD 4 Serbia -radnja na Kosovu :banana:

ajoj... JEDVA CHEKAM!!! ko pravi, domaci ili neko veci?!
btw to za chitere da vidite danas, ja na NoMercy HardCore ona mapa Strike, pochinjem na onoj strani na mapi dole desno (ne znam kako da objasnim drugachije :d) i krenem ja u onu zgradu shto gleda na onaj spomenik i na glavni deo mape i taman ushao ja unutra kad du du du kroz zidove rokaju metci i ubiju me, a nisam ni izlazio napolje, tek ushao :trust: i to sa RPD-om

Je l' zeza jos nekog punkbuster danas, stalno me kikuje sa nekom porukom restriction: corrupted file/memory bla bla, update je uradjen.

Poslednja izmena:
ajoj... JEDVA CHEKAM!!! ko pravi, domaci ili neko veci?!
btw to za chitere da vidite danas, ja na NoMercy HardCore ona mapa Strike, pochinjem na onoj strani na mapi dole desno (ne znam kako da objasnim drugachije :d) i krenem ja u onu zgradu shto gleda na onaj spomenik i na glavni deo mape i taman ushao ja unutra kad du du du kroz zidove rokaju metci i ubiju me, a nisam ni izlazio napolje, tek ushao :trust: i to sa RPD-om

Pa prave nasi,ne znam dal smem da dam link za vise info...,dacu nadam se da nece niko izbrisati:D:http://www.cod4-serbia.co.nr/

Sto se tice tog za RPD,zanimljiivo je kako neki likovi s njiim znaju da te nadju tamo gde i sam ne znas gde si,pogotovo jos kad padne HS preko cele mape,sto mi se desavalo u ambush-u kad snajperisem,niko me ne izvaljuje osim uvek istih likova s rpd-em sa mesta odakle ne bi mogao niako metak da dodje do menee a kamoli da me ubije s HS-om....

Je l' zeza jos nekog punkbuster danas, stalno me kikuje sa nekom porukom restriction: corrupted file/memory bla bla, update je uradjen.

Mene jutros nije zezao,ali XF jeste:S:,izbacio me iz igre jerr navodno nije mogao nesto da updatuje-*****:mad:

Poslednja izmena:
Znaci ovaj problem niko nije imao?????

Jel neko zna kako da resim ovaj problem sa slike.
U pocetku nije pravilo nikakvih problema sad od jednom krenulo.

banoz3.jpg

To sam i ja dobijao na nekim serverima a onda sam zamenio cd key i dobio ovo :mad:

Pretpostavljam da se stari profil ne moze povratiti :S: ?? Mada sam bio level 54 odnos kills / deaths mi je bio 1:1 tako da bash i nije veliki problem....

To sam i ja dobijao na nekim serverima a onda sam zamenio cd key i dobio ovo :mad:

Pretpostavljam da se stari profil ne moze povratiti :S: ?? Mada sam bio level 54 odnos kills / deaths mi je bio 1:1 tako da bash i nije veliki problem....

Prethodni rank je moguće vratiti, pisali smo o tome u nekim od prethodnih postova.

meni se sad desava neka glupost odkad sam apdejto na 1.5. kaze da me PB kikako na 0 minuta, razlog corrupted file/memory (83....). Jos nekom, i ima li resenja za ovo?
Poslao sam ti resenje na PM;)

I ja bih molio ovo resenje posto imam isti problem....

unapred hvala

Poslednja izmena:
meni se sad desava neka glupost odkad sam apdejto na 1.5. kaze da me PB kikako na 0 minuta, razlog corrupted file/memory (83....). Jos nekom, i ima li resenja za ovo?

I ja bih molio ovo resenje posto imam isti problem....

unapred hvala

Poslato rešenje.

Poslednja izmena:
pa napishi ovde choveche
i meni to, ali ponekad :(

Iako se slažem da je nezaobilazni deo balkanskog folklora ekspoloatacija isključivo igara koje su namenski prilagođene trenutnim ekonmonskim trendovima u zemlji, rešenja su deo "narodne mudrosti" koje nisu dozvoljene (nepravedno) na forumu.;)

Poslednja izmena:
OMG... urekao sam sad se i meni to pojavljuje igram malo pa puf ovo:

pomoc :(

Ma nista ne moras da podesavas. Samo ubacis original disk u svoj legalan komp sa originalnim windowsom i vozis... :p

Јој боже ала ме нервира punkbuster јер пријављује да користим aimbot што везе с мозгом нема. Све ме кикује по 2 минута а никада ни у google нисам куцао aimbot, а камоли инсталирао или сл. Излуђује ме. Можда помогне реинсталација али сам чуо да је могуће да punkbuster врши погрешну детекцији ако постоји неки spyware и сл. Јел има неко искуства са лажном детекцијом и везама са другим програмима.

E Strajo, sto ne pita ljude dal znaju gde ima da se hostuje server za CoD za klan?

Naime, Straja i ja (i ko god ima vremena i dobr volje) smo admini na nasem FSK klan serveru koji hostujemo kod jedne male internet provajder firme iz Pozarevca. Do sada nismo imali problema sa serijskim brojevima a i ping nije los (standardno los znaci oko 60-100 sto i nije strasno). Medjutim, nesto je skuplji nego recimo americki serveri a opet nije znacajano skuplji od evropskih servera... ali svejedno, svaki dinar se gleda pa ako neko ima ideju gde moze da se hostuje server, nek napise...

Inace ovaj u Pozarevcu je 40 evra mesecno sto i nije mnogo... samo kad bi svi placali redovno svoj deo a ne da moram da :smack: dok ne uplate svi :) - salim se, naravno.

Poslednja izmena:
PLIZ uputstvo i meni !!!!!
nedelju dana me je** nekako ga namestim odigram jedno vece i sutra ponovo nece....
a ne znam sta sam uradio i po kom redosledu !!!

Radio sam update pb-a al' nista, i dalje izbacuje.
Jos uvijek niko da posalje upustvo ?

Radio sam update pb-a al' nista, i dalje izbacuje.
Jos uvijek niko da posalje upustvo ?

Rešenje sam poslao abyss1405, drumcode-u i studioplus-u. Ako još neko bude imao ovakav problem, potražite pomoć kod njih.

Poslednja izmena:
chekaj, a shto inache ljudi premazuju svoje igre ako rade?! :p
ja sam ovo morap zbog pravljenja servera, pa da ne razlikuje ulaznice ;)

Pojavio se novi problem sa PunkBusterom. Sa novim update-om za PB, Evabalance su počeli da ban-uju krekovane servere.

Poruke koje igrač dobija su sledeće:

" *WARNING* This server is BANNED by PunkBuster "

Zatim, imaćete u igri puno lag-a (igra počinje jako da trza).

Nazad
Vrh Dno