Šta je novo?

Bioshock (PC)

Hahaha, kako mi demo ide na masini iz potpisa skroz sam zadovoljan, stvarno su dobro odradili optimizaciju, vidi se da igra nije obicni konzolni port.
Inace, kada se ocekuje pojava full igre u "prodavnicama":D ?

У ала ме обрадова... Још ће вјероватно пуна игра бити и боље оптимизована тако да :banana:

У ала ме обрадова... Још ће вјероватно пуна игра бити и боље оптимизована тако да :banana:

SumLJam, demo je najverovatnije final release verzija... Mislim, bilo bi lepo, ali ko nas sta pita. Kad su pustili da im se provuce tako glup bug oko widescreena, (bolje bug nego design overlook)...

^Kakav bug sa widescreenom?
Reci mi da su traljavo odradili podrshku za wide rezolucije, pa da se ubijem.

U kojoj rezoluciji igras i sa kojim detaljima :)

800x600, default High podesavanja demoa, ali iskljucene Shadow mape i Hi Quality Post Processing, stim da mi je graficka OC-vana, sa default 400/333MHz (core/mem.) na 500/333.
FPS na onoj krajnjoj sceni kad reprogramiram security boota i borim se sa njih 3-4 opadne na 14-15, no obzirom kolko mi je stara masina, ovo je odlicno (opet, postoji stvar ukusa, ja ovako mogu da igram dok neki ne mogu...). U svakom slucaju treba eksperimentisati, na primer kad se teksture i character detail stavi na max i samo se ukljuci hi quality shaders igra izgleda lepo a ubrzanje je evidentno, pa se tada moze povecati rezolucija za stepenicu vise. Kod mene je graficka (najslabiji izdanak 7600GS serije) zagusena zaista slabim CPU-om, kontam da bi sa jacim procesorom imao veci minimalni FPS...

Poslednja izmena:
Hahaha, kako mi demo ide na masini iz potpisa skroz sam zadovoljan, stvarno su dobro odradili optimizaciju, vidi se da igra nije obicni konzolni port.
Inace, kada se ocekuje pojava full igre u "prodavnicama":D ?
konacno dobre vijesti! Da i ja malo uposlim ovu AGP zverku, dosta sakuplja prasinu. Isto pitanje: kako ti radi?
PS Sad vidim da si vec odgovorio u medjuvremenu! :) Ma, na 7800gs ima da radi u 960x600 garant! :d

Poslednja izmena:
Koja sajko igra :d, ovo ce stvarno da bude hit, konacno da izadje nesto normalno i za pc.
Optimizovanost je pohvalna, mada u poslednjem delu kod napucavanja poprilicno opadne fps

Evo kako igra radi na masini kao sto je ova azdaja:
http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=2384414&postcount=30

xPliziT je napisao(la):
Hello everybody.

took some FRAPS numbers on my rig with the final game. This should be comparable to the poster on page 1 of this thread.
On windows XP Sp2, DX9.

DFI LanParty NF590
AMD X2 64 5600+ @ 3.3GHz
ATI HD2900XT 1 Gig DDR4 @ 828/1000
2 Gig Mushkin 8500
Catalyst 7.8 Hotfix driver used.

Game Settings:
Resolution 1650x1050
Graphic Details max
V-Sync Off

the pictures are compressed to save space...

Covek ima konstantno 50+ fps,cesto i dosta vise :).Ispade Radeon dobar za Unreal 3 engine :)

Poslednja izmena:
Ne bih da kvarim, ali nijedan shot nije iz borbi :whip:. A i dobro je odvrnuo tog XTa :D. Onaj lik nekoliko postova iznad kaze da mu je SLI doneo poboljsanje od 6 fpsa :crash:. Zakljucak - uvek uzeti najjacu single kartu i izmusti i zadnji MHz iz nje kako god znate i umete :smoke::D

Poslednja izmena:
Ne bih da kvarim, ali nijedan shot nije iz borbi :whip:. A i dobro je odvrnuo tog XTa :D. Onaj lik nekoliko postova iznad kaze da mu je SLI doneo poboljsanje od 6 fpsa :crash:. Zakljucak - uvek uzeti najjacu single kartu i izmusti i zadnji MHz iz nje kako god znate i umete :smoke::D

Uporedi prvi post is navedene teme sa XS-a(thread starter je postovao screen-ove sa svoje masine,C2D e6600,Rade 2900XT 512MB,2GB rama).Ovaj lik je duplirao sve kao i thread starter i ima 2x veci fps od njega u svim scenama koje je postovao thread starter(in game grafika je isto podesena).Ubacene su sada i slike iz borbi,ostala razlika 2x.

BTW kazu da DX9 i DX10 skoro pa imaju istu sliku i fps(samo se voda i dim navodno "razlikuju")

Poslednja izmena:
Na mojoj mašini sa high setovima u najvećoj rez. igra leti sa nekih 40-60 fps-ova.(doduše demo)
S obzirom na grafiku rekao bih da je sjajno optimizovana:wave:

Poslednja izmena:
hahaha koji shit od igre ahh... napucavanje, grafika, ma sve bre, prica, likovi, neznam sta ne, sve je takvo sra*e... i onaj ut je tako bedno iskoriscen da je to sramota, marketing je cudo...
koji HL bre, sa cim ga porede nisu normalni... nisam ni zavrsio demo a vec mislim kad da ugasim ovaj smor...

hahaha koji shit od igre ahh... napucavanje, grafika, ma sve bre, prica, likovi, neznam sta ne, sve je takvo sra*e... i onaj ut je tako bedno iskoriscen da je to sramota, marketing je cudo...
koji HL bre, sa cim ga porede nisu normalni... nisam ni zavrsio demo a vec mislim kad da ugasim ovaj smor...

Ajd sad lepo idi u neki ćošak i pokrij se ušima. :mad:

a sta ti je ut?:eyebrows::hump:

Pojavila se igra u radnjama tek da znate, velicine 6.04Gb :):):)

Potvrdjujem :) nije neki brz izvor....

Poslednja izmena:
Jeste, pojavila se u radnjama ali još uvek se nije pojavio patch za bug koji ima, a koji se javlja posle instalacije.:d

Pozdrav,

Skinuo sam demo preko torrenta, ali sam nazalost naisao na verziju sa trojancem koji je uglavljen u setup.exe (AV ga obrise). Da li mozda neko moze da mi posalje njegov setup.exe (ako je potrebno neka ga zapakuje u zip i promeni extenziju), ako ce mi to uopste i pomoci.

Zeleo bih da probam demo, ponajvise zbog performansi kada sam ga vec skidao.

Hvala!

Meni izbaci gresku i kod tvog fajla, i AVG prijavi da je to trojanac :(

Cudno mi je jako sto taj setup.exe nema ikonu, vec je ona default ikonica.

Poslednja izmena:
Iskljucio sam, ali izbacuje mi istu gresku: "Windows cannot access specified device, path or file. You may not have appropriate permissions to access the item".

Da li je potrebno da uradim jos nesto? To se dakle desi odmah nakon sto 2x kliknem na setup.exe

Poslednja izmena:
Iskljucio sam, ali izbacuje mi istu gresku: "Windows cannot access specified device, path or file. You may not have appropriate permissions to access the item".

Da li je potrebno da uradim jos nesto? To se dakle desi odmah nakon sto 2x kliknem na setup.exe
Vista ili XP?
Ako je vista probaj desni klik i run as administrator.Ako je XP (mada je vrlo moguće da i na visti imaš isti problem) vrlo verovatno AVG i dalje ne dozvoljava pristup fajlu.

Ako je neko od kolega sa brzim netom raspolozen da mi omoguci igranje full verzije ove sjajne igre moze da cimne na PM, placam i pivo (a). cheers
Unapred zahvalan :p

Igra se u našim 'prodavnicama' još uvek nije pojavila.Neki je imaju ali nisu dobili od pravog izdavača i sad ne mogu da igraju.:)Tek kad bude zvanična potvrda kupuj.;)

Vista ili XP?
Ako je vista probaj desni klik i run as administrator.Ako je XP (mada je vrlo moguće da i na visti imaš isti problem) vrlo verovatno AVG i dalje ne dozvoljava pristup fajlu.

Nazalost nista :( jako cudno, vidim da se i drugima ovo desava po netu. Nije hteo da ga otvori ni iz WinZip-a, kada sam otvorio arhivu prvi put.

Koristim WinXP i pogasio sam sve servise od AVG-a.

Evo iskustvar drugih: http://thepiratebay.org/tor/3778797/BioShock_PC_Demo

Poslednja izmena:
I ja koristim AVG ali za "ispravljanje" fajlova moram da odem u safe mode gde AVG ne kontroliše fajlove.U tvom slučaju to baš i nije moguće.Trebao si da skineš verziju sa download sajtova koji nemaju veze sa torrentima, pošto pojedini uploaderi imaju običaj da nakrkaju svoje fajlove virusima.AVG je verovatno fajl označio kao zaražen i bez obzira što si ga zamenio, pristup nije dozvoljen.

Da, ali uzeo sam novi setup.exe od WildBoy-a i ponovo ga pokrenuo sa ugasen AVG-om :(

Jako je cudno sto ljudi koji downloadovali isti torrent, nemaju te probleme. Zanima me da li se i vama prikazuje setup.exe bez ikonice (samo ona default ikonica za exe fajlova).

Nazalost nista :( jako cudno, vidim da se i drugima ovo desava po netu. Nije hteo da ga otvori ni iz WinZip-a, kada sam otvorio arhivu prvi put.

Koristim WinXP i pogasio sam sve servise od AVG-a.

Evo iskustvar drugih: http://thepiratebay.org/tor/3778797/BioShock_PC_Demo

desni klik na AVG ikonu u tray-u pa na Launch AVG Control Centar.
desni klik na Resident Shield pa properties
tu odcekiraj Turn On AVG Resident Shield protection

i nece ti izbacivati vise nista, ali si time AVG "uspavao".

A setup.exe ti pokazuje bey ikone upravo zato sto ga je AVG "zakljucao" posto je zarazen.
Kad ugasis AVG ne gasi se i Resident Shield, pa ti je zato isto.

Poslednja izmena:
Ako nemaš drugo rešenje skini ga sa gamespot.com -a, sigurnije i skida mnogo brže nego sa torrenta .

Nazad
Vrh Dno