Opa-DX 10,pristojna rezolucija,radi sa 60 frejmova,grafika do jaja.Znači može se kad se hoće
.
Sto se same igre tice, nisam uspeo ni da omirisem na sta bi to moglo da lici u globalu. Malo su dali da se vidi u sustini od svega onoga sto nas ocekuje.
Radi ok u 1680x1050 u DX10 modu, s tim da otprilike gde ima usporenja u onim trailerima, tu zaista postoji pad frameratea sa nekih prosecnih recimo 50-60 na 30ak.
Ova igra mnogo bolje izgleda od RS Vegas, a u sustini bolje i radi.
Resto shotki ovde : http://www.pcigre.com/component/option,com_gallery2/Itemid,61/?g2_itemId=30593
Malo ti fali AA i AF ovdemnogo su nazubljene ivice.
Igra je stvarno ludnica. Čini mi se da je extra optimizovana za to što nudi. U poslednje vreme, koja je to igra imala bolju grafiku (više efekata) a da je radila bolje...?
Evo, odmah, beta drajveri, fali AA, igra je ludnica jer nudi fantastičnu grafiku, AA i AF trebaju donekle itd...
Recite makar da li je demo u stvari početak igre ili se odnosi na nešto kasniji period. I da neko ko je igrao System Shock 2 uporedi sisteme igranja sa naglaskom na psi-sposobnosti...
Recite makar da li je demo u stvari početak igre ili se odnosi na nešto kasniji period. I da neko ko je igrao System Shock 2 uporedi sisteme igranja sa naglaskom na psi-sposobnosti...
Standardna prica, a sve kao prekaljeni igraci![]()
Filipenko uopste ne smara, covek lepo pita kakva je igra sto i nas ostale sa slabijim masinama zanima![]()
Bice uskoro u bioskopu Bioshock Walkthrough, strpi se ...
Ma odigracu ga cim izadje i na 800*600, opusteno, nije mi frka - samo nema logike da skidam 2gb sa 128k, dok svucem izaci ce full :d
PS znam o cemu se radi u igri (otprilike), zanima me kakav je feel pri napucavanju i sl. ne znam zasto je problem u par recenica preneti utiske ako vec pisete brdo postova o zahtevnosti i sl. :wave:
najjednsotavnije moguce poredjenje
ss2 vs bioshock
ima li ikakve veze?
Shodan je napisao(la):Look at you hacker, a pathetic creature of flesh and bone, panting and sweating as you run trough my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine such as myself.
Zašto ih smarate? Zar ne vidite da se diskutuje o aophodnosti™ AA i AF?
(zahvaljujem onima koji su ipak odgovorili na pitanja o gejmpleju...)
Dži, pa ti bar čitaš kodex. Ništa od RPGa, možda je dobra igra. I daleko je "streamlineovano" u odnosu na SS2.
Dajte ljudi, nije to hejt. Jel se svi slazemo da je SS2 jedna od najboljih igara ikada? Zar je lose da ocekujem da nova igra bude bar blizu tome?
Hahaha, kako mi demo ide na masini iz potpisa skroz sam zadovoljan, stvarno su dobro odradili optimizaciju, vidi se da igra nije obicni konzolni port.
Inace, kada se ocekuje pojava full igre u "prodavnicama"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari