obi_van
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.02.2005
- Poena
- 650
Meni je GRAW serijal odlican tu nema sta, ali ipak postoje neki detalji koji bi lepo "seli" na ovo vec postojece. Ne znam sta imate protiv Vegasa, igra po meni apsolutno nema nikakvu manu, nisam igrao na konzoli pa ne mogu da uporedim, ali ova verzija za PC je po meni zaista odlicna. Sto se tice toga da saljes duhove da upokoje neki snajper i da to svaki put odrade kako treba ne znam, ja onda imam neki zaeban zaeb u mojoj verziji kada se igra na hard, mislim i na keca i dvojku. Hoce oni sve da odrade kako treba, ali cesto natrce na metak ko poslednji ******. Bilo bi bolje da ne zavise toliko od nas kao igraca. Oni u Vegasu se makar stekuju iza zida, kutije, cega vec, a ovi sto kaze gx-x kada zapucaju po njima samo sto ne vicu upomoc, isto kao decu da vodis u setnju pa vas zaspu vatrom :d.
Sve mane na stranu, a mislim pretezno na taj po meni slabiji AI, igra je odlicna i prelazim je drugi put, sada na hardcore ,)
Sve mane na stranu, a mislim pretezno na taj po meni slabiji AI, igra je odlicna i prelazim je drugi put, sada na hardcore ,)