e tu drugu misiju gde pomeras tenk sam restartovo jedno 10 puta, i napokon je predjem da mi svi prezive (ona urbana misija gde dobijes i drone i tenk i artiljeriju, onaj baja pred kraj bezi helikopterom, ti ga skines, brdo terorista navaljuje sa svih strana itd itd), sleti helikopter u drop zone, udjemo u njega, kad ono - fali jedan ghost. Izdjem iz helisa, pogledam na mapu, on stoji tamo gde si preuzeo tenk pod komandu, zaglavljen iza nekog zidica i repuje. Nema sanse da ga pomerim, sam nece nikako. Mucio sam se 10 minuta i onda igrao ponovo celu misiju...Uzas. Inace u misiji sam uspeo da mi prezive svi tako sto ih nisam nigde ni slao vec ih samo vuko za sobom posle ciscenja sekcije...I to vazi maltene za sve misije. Jedina koju se secam da su solidno "igrali" je bila ona "Dam" (brana). Mada i tamo je jedino snajperista nesto radio :wall:
@goran.a:
ne znam na koju tacno mislis, ali ti je jedan od ghostova verovatno po default-u opremljen sa "bazukom"
izaberes njega, nanisanis na helikopter i das "attack". Na svu srecu pa su to makar uradili kako treba posto ce doticni izvaditi odgovarajucu alatku i uz komentar "ooo yeaah, your going down" ce da ga otrese
Ovo ti ne bih preporucio da primenjujes na tenkovima posto on izadje pred tenk, namesta dupe levo-desno i naravno pogine pre nego sto stigne bilo sta da uradi. Takodje, na predzadnjoj misiji ce ti trebati jedan preziveli ghost sa "bazukom", a ako je ti ne nosis, onda dvojica koja nose 
@goran.a:
ne znam na koju tacno mislis, ali ti je jedan od ghostova verovatno po default-u opremljen sa "bazukom"
Poslednja izmena: