..ma, to su resili patchom, sa 1.20 (a ima i 1.35 ali mi nije padalo na pamet da skidam 250mb zbog MP zakrpa) im treba minut da predju 10 metara jer idu napred-nazad, zveraju okolo, pa se vrte oko svoje ose, pa zapisava svaki zbun i cosak isl. ali i pored toga se desi da umrem od smeha, gledam ga kako sve to radi i samo odjednom fljasss, pukne mu vugla. Fora je u tome sto ako vec igram takticki, onda nek mi daju da igram takticki. Ocu da uletim na perimetar, da izbacim dvojicu kod nekog zaklona da skautuju jer je oko njih bezbedno, da zatim zadam snajperu da se popne u srusenu zgradu da izvidi veci deo teritorije i eventualne snajpere i stekove po prozorima i terasa i da to poskida, pa d azatim ovu dvojicu saljem u engage modu (koji ne postiji jer je jednak sa move modom, a tu nisu dovoljno pazljivi po meni) da ociste ispred i ispod snajpera posto je ovom tu bio mrtav ugao, kad to odradimo onda idemo dalje. Mislim, mi tu glumimo neke 'ghost gerilce' a taktika mi je svedena na ground nivo. Dalje, "enemy spoted, engaging enemy" - GDE MAJKU MU !?

Taguj ga, daj da vidim gde je da znam sta da radim. "enemy spoted" je najveca misterija u celoj igri, nit znam ko je to rekao (dok ja pogledam u listu vec je prestalo da svetli), nit znam gde ga je video, nit znam sta je video :wall: OndaK,

imam mitraljesko gnezdo, ocu da ga flank-ujem, ukoliko nemam sugavi drone probe ne mogu da tagujem neprijatelja, samim tim ne mogu da izdam attack order na mapi. Ako dam moronima da idu po putanji sa strane i gde da gledaju, niko mi ne garantuje da ce on u momentu kad izviri iza tarabe gledati u pravcu u kom sam mu rekao da gleda, posto uglavnom to poslednje uradi kad je prvo "checked his 6" , a ovaj ga sasekao. KAKO da da se ne nerviram u takvim situacijama ? I sta onda ? nista, odem sam pa odradim posao, bacim bombu i probudim celo selo

Da mogu da uradim ono sto sam na pocetku opisao, tj. da popnem snajpera negde gore, snajp bi ga skino i ne bih uopste imao takav problem. Medjutim, ako ja krenem da se pentram, pa da snajperu dajem move ispod svojih nogu, dok se on popne (ako u medjuvremenu ne odluci da donde dodje tako sto ce otici sa suprotne strane zgrade i izaci direkt ispred lika na mashine gun-u i poginuti), pa dok skonta gde je, ovaj za mashinom je vec skontao da ima neka zurka u blizini i da verovatno nije rave party u pitanju iako tako izgleda, i ospe paljbu po nama... Dakle, recite mi, da li je u GRAW2 makar malo bolje ovo sve reseno ?!
@Nex999:
Kad poredimo kretanje saboraca u GRAW-u i kretanje saboraca u bilo kom R6 (sem mozda u vegasu koji je klasa za sebe), onda dolazimo do "problema u kretanju saboraca u GRAW-u"

ako nisi (a verovatno jesi) igrao R6 kec ili neki drugi, probaj. Manje je dinamicno i lakse se gine (sporija je igra), ali brate, nema sanse da Chavez Ding ne bi stigao da skine lika na machine gun-u pre nego sto ovaj zarotira mitraljez i pocne da puca

Tamo nema cile-mile, u engage modu nema enmey spotted, vec samo bam-bam - "clear"

ako je u spotting modu onda ako snimi neprijatelja - stane lepo , obelezi ga i kaze "spotted". Ovo u GRAW-u mi je malo... - puno pricaju, malo rade, ne taguju neprijatelje, ne gledaju gde treba. Ja stojim iza njega, dvojica su u cover fire modu, on je poslat napred do coska da izvidi niz ulicu, dolazi do coska okrece se ka meni i izlazi ledjima na ulicu...dalje sledi: "moving to posi...enemy spo...I am hit, I am hit, get us out of heerrrr-kr--rr..."