Šta je novo?

Ghost Recon Advanced Warfighter 2

naruci ga sa sendit.com ako ti se ne ceka sledeca godina.

prvi deo je morao da se patchuje da bi radio normalno.
jos nisam nabavio drugi da probam dal moze ikako da radi kod mene.

Run! Run! 'StEin:. Is Back!

Hahah... vidim da se neko žestoko primio na igru :D
ako ako ;)

p.s. Hej, pa ovo i nije skupo preko sendit.com - oko 35€. Mogu da se kladim da bi kod nas bilo oko 50.

Poslednja izmena:
Stigla mi je igra!!

Idem da instaliram pa da probam, prvi deo mi se svideo, a ako nista nisu unazadili imam osecaj da ce mi se i ovaj deo svideti

Momci iz Grin-a je odlicno uradla posao sto se optimizacije enginea tice, iako mi procesor ne zadovoljava min. zahtevnost, igra ide zadovoljavajuce na oko 25FPS, na medium high podesavanjima.

Stvarno izgleda mega fantastično! Odlični screenshotovi. Ovako, samo grafički, daleko ispred Xbox verzije, koja takođe izgleda do jaja!

po vasim pisanjima ovo radi bolje od prvog dela? :trust:

Uhh,ovo je mnogo dobro:type: .Prava stvar.Treba igrati na hard,inače gubi smisao.Pa onda planirati akcije,upadati,pucati....:p Na samom startu me je više privukla od keca zbog okruženja u kome se dešava.

edit:za procesor sam u početku dobio crveni krstić:d ,ne dozvoljava mi da stavim teksture na high ni na 1024 rezoluciji:d

Poslednja izmena:
Pa jeste naručivali odande? Kako se plaća, posle koliko stiže i sl?

Pa jeste naručivali odande? Kako se plaća, posle koliko stiže i sl?

Naručivali su mnogi.Kasnije su valjda tražili još neki dodatan broj prilikom narudžbe koji je bunio nove registrovane.Sad ne znam kako ide.

Meni je to jako sumnjivo, jer da je zaista tako, pa svi bi vec na taj nacin dobavljali ovde i rasturali dalje ... Ko zna kakve su to ture, jednom u 100 godina, ili tako nesto. Ja sam jednom prilikom od tako nekog lika trazio SC Chaos Theory, i kao nije mogao da nabavi. Do jaja. Ima, a nema!

Ja i dan-danas imam SC: Chaos Theory original kod kuće... :guitar:

Nabavio sam ga od lika iz Niša, koji je pak originale nabavljao sa tih tajlandskih sajtova. Posle je zatvorio radnju zato što su ga ovdašnji distributeri pojurili i pretili mu sudovima...

Mislim da sam taj original platio 12 ojra + PTT.

a, pa to je ovaj lik radio ako se dobro sećam :) Kupidisk :D Bilo mi je teško da poverujem u sve to jer je tamošnja piraterija na super visokom nivou, a ne kao ovde kod nas da se svodi na copy/paste.

Poslednja izmena:
Odigrao prve 4 misije,prilicno lagano ih presao na normal.Moracu ispocetka na hard setovanjima,ovako mi prakticno i ne treba squad,suvise je lako.
Igra izgleda OK,ali ni ovaj GRAW kao ni onaj prvi nema onaj smek od prvog Ghost Recon-a.

Gura i na 1280 ova moja konfa bez ikakvih problema,doduše sve je na medium ali i tako jaaako dobro izgleda.Uživam:type: .Polako sam odigrao prvu misiju,na hard.Razmišljam da igram na very hard,nema puno ovakvih igara pa šta ću posle:d

Igra izuzetno voli puno VRAM-a, 128MB za LOW, 256MB za Medium i verovatno 512 za High, mada ne znam kako se snalazi 8800GTS 320MB kada se texture se texture odvrnu na High.

Inace kvalitet tekstura se moze odvrnuti navise iako to igra ne dozvoli u ingame meniju. Otvori se uz pomocu Notepada renderer_settings.xml koji se nalazi u X:\GRAW 2 Install Dir\...\Data\settings\,

Kod stringove tipa: <variable name="texture_quality_XYZ" value="low"/> (XYZ je umesto buildings, characters...) ono "low" (moze biti i "medium") treba promeniti na "medium" ili "high". Texture izgledaju vidno bolje ali zato igra non stop secka kada se prebace optimalna podesavanja.

Poslednja izmena:
Evo i prvog update-a:

Release notes

**** v1.01 ****

-Speedhacking antimeasure added.
-Fixed bugs and occasional crashes.
-Added server sorting to the server tab.
-Added favorites to the server tab.
-Fixed coop order commands if the server died and client became leader.
-Fixed "Unnamed" Loyalists for clients in coop.
-Fixed friendly markers for clients in coop
-Fixed some gui alignment bugs
-Fix for crouch leaning.
-Fixed some Saving / Loading bugs.
-Fixed some scoring issues in Multiplayer.
-Interface fixes.

Download

Neverovatno koliko je igra dobra :smash: tek poceo prvu misiju i rado bih uzivao par casova, treba se mal privici na komande i mislim da svaku misiju treba odigrati do savrsenstva :,,:

Meni su komande savršene i stvarno mi ne ide u glavu kako neko ovo može da igra na konzoli sa joypadom.Igra je vrh!

Ma OK,sve ja to razumem .Ali ovo se nišani precizno,mišem.Ne može ništa da ti zameni taj osećaj.

Da li je mozda neko imao problema da posle 2. misije igra nece da startuje 3. nego ponovo 2.

Nazad
Vrh Dno