Šta je novo?

Ghost Recon Advanced Warfighter 2

heh, ovo nisam susreo u demou, ali mi se desilo da vrata od kola lete kao u filmovima emira kusturice
Hehe, i ta scena mi se desila, ali najjaca je bila(sunce ti kolko sam se prepao:S: ) kada su kola iz cista mira(ispred mene) pocela da se prevrcu kao iz onih filmova o tornadu. Koji crni FEAR-a, ovo mi je bre zesca hororcina :d

Poslednja izmena:
Sve u svemu za sada se po slikama vidi samo da je na nivou prvog dela, bar sto se tice grafike...kakva je igrivost, jel se ostali iz ekipe opet onako zaglupe pa hoce da trce kroz banderu i tu ostanu pola sata, ili odu sasvim drugim putem skroz okolo pravac kroz pedeset do zuba naoruzanih meksikanaca :D

Sve u svemu za sada se po slikama vidi samo da je na nivou prvog dela, bar sto se tice grafike...kakva je igrivost, jel se ostali iz ekipe opet onako zaglupe pa hoce da trce kroz banderu i tu ostanu pola sata, ili odu sasvim drugim putem skroz okolo pravac kroz pedeset do zuba naoruzanih meksikanaca :D

Ovo je multiplayer demo ...

Moja greska...a grafika, bolja, losija...sta
?

Samo graficke kartice koje imaju 512MB memorije, ili vise .... :D
Osim da babras po configu ... ali ce ti performanse drasticno dole ...

A ne, mislim ... koji kur. jel ovo neki softverski propust ili shta ? U material detection za 8800 320Mb ga detektuje kao 512 Mb a ne dozvoljava textures na high. :D
Blah, i shta bre oce za ovaj driver ... imam te preporucene 158.22
Koji trip ... :D :D

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    140.7 KB · Pregleda: 86
Jel ti overklokovana graficka? Ja sam morao bas dobro da spustim overclock zbog GRAW2... Nazalost, ne mogu da uporedim ovaj public demo sa closed beta, jer su bila razlicita godisnja doba, odnosno razlicite sobne temperature ...

Nije mi overklokovana grafička. Sređeno sa novim drajverima za Vistu, radi kao podmazano u 1280x1024. Isključio sam sve one efekte jer mi kvare ugođaj ;)

Šteta što nisu ubacili onaj mod za zauzimanjem delova teritorije kao što je bilo u prvom delu. TDM i ovaj drugi mod su mi skroz bez veze, nekako ili previše besciljni (TDM) ili previše kanteraški (ovaj drugi mod igre).

p.s. Šta bi Kalimero rekao? ;)

Poslednja izmena:
Upravo sam skinuo demo da probam, ovo prosto boli da 7800 GTX ne moze da gura ovu igru na minimum, naci FPS mi ide najvise do 15.

Strasno!!

Imam slabiji komp od tebe, a igra "klizi" na min podešavanjima u 1280x1024 bez ikakvih problema.

daces 300e za tvoj omiljeni naslov ? Daj uozbilji se :)

A zato nesto nema Goranstajna :p ...sad ce da bane sa slidzama

Extra izgleda:p .Ajmo malo utisaka,kakva je zahtevnost?Znam kakvu mašinu imaš ali opet?Igrivost?Vredi li da je nestrpljivo očekujem:D ?

Jako je kratko, s obzirom na velicinu demoa. U sustini, za tih 800 metara pesacenja ne moze da se stekne neki utisak, ulazis u selo, eliminises ih u selu, dolazis do mosta, skidas sa osmatracnice lika, i te sto su uz most, odlazis malo vise u brda, miniras im neke tenkove, vracas se ka mostu, izrokas njih nekolicinu koji su na drugoj strani mosta, miniras most i kraj :)

Postoji autosave koji se desava nakon svakog obavljenog objective-a u okviru misije, sto je sjajno, jer mogu da se ponove neke deonice misije, a ne cela misija ispocetka. Komandovanje likovima je odradjeno bolje nego u proslom delu, kastomizacija lika je lepsa :). Naravno, oruzje je moguce pokupiti, kao sto sam rekao i dok sam igrao mp demo. Grafika je lepsa nego u prethodniku, pogotovo je odlican hdr, koji je bas kako treba.

Naravno, zvuk vrhunski.

Prebacivanje iz ghosta u ghost izgleda da ipak nije implementirano, ili ja to nisam uspeo da provalim (oprosticete mi, igrao sam demo polumrtav, i pospan)

A kako radi? Pa ok radi, pri maximalnim setovanjima u 1680x1050, framerate je gotovo uvek tu nekgde oko 70-80.

Poslednja izmena:
koliko je odokativno zahtevniji od prvog dela?

Ne znam zasto boje deluju ovakve, trava i drvece nisu zeleni nego sivi, opste sve boje su takve, isprane, valjda je zbog pustinjskog okruzenja, al meni se to bas ne svidja, vise volim da se sareni, osim toga izgleda lepo.

Ne znam zasto boje deluju ovakve, trava i drvece nisu zeleni nego sivi, opste sve boje su takve, isprane, valjda je zbog pustinjskog okruzenja, al meni se to bas ne svidja, vise volim da se sareni, osim toga izgleda lepo.

***, ja sam jedva cekao da se pojavi igra koja ne lici na Diznijev crtani. Meni je ovo x puta realnije. Btw, pogledaj bilo koji ratni film (Black Hawk Down, Saving Private Ryan, Band Of Brothers) i kazi mi da li u njima prsti od boja, i da li ti je ikad zasmetalo sto im je produkcija slike ispranih boja?

meni smeta sto mi graw 1 radi ocajno na medium setovanjima, tako da cu i ovaj sigurno propustiti...Probali smo graw 1 na opteronu 170 @ 2.6ghz, 2gb ram, 8800gts klokovan, 1280x1024, sve max, bez AA i radi kao *****, 25-40 fps, najcesce tih 25fps...strasno...Mogu misliti kako tek ovo radi. Ako nemas masinu graficku od 500e (od 300e nije dovoljna) i procesor od 250e (180e nije ni blizu dovoljan) onda ne mozes da igras igru u kojoj se smaras komandujuci glupave saborce kako da postave minu na tenk. Danke, but no Danke :)

PS. Sto je najsmenije ovo je igra od prosle godine sa xbox360 koji skupa nema tranzistora kolko jedna 8800gts 320mb...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno