Jako je kratko, s obzirom na velicinu demoa. U sustini, za tih 800 metara pesacenja ne moze da se stekne neki utisak, ulazis u selo, eliminises ih u selu, dolazis do mosta, skidas sa osmatracnice lika, i te sto su uz most, odlazis malo vise u brda, miniras im neke tenkove, vracas se ka mostu, izrokas njih nekolicinu koji su na drugoj strani mosta, miniras most i kraj
Postoji autosave koji se desava nakon svakog obavljenog objective-a u okviru misije, sto je sjajno, jer mogu da se ponove neke deonice misije, a ne cela misija ispocetka. Komandovanje likovima je odradjeno bolje nego u proslom delu, kastomizacija lika je lepsa

. Naravno, oruzje je moguce pokupiti, kao sto sam rekao i dok sam igrao mp demo. Grafika je lepsa nego u prethodniku, pogotovo je odlican hdr, koji je bas kako treba.
Naravno, zvuk vrhunski.
Prebacivanje iz ghosta u ghost izgleda da ipak nije implementirano, ili ja to nisam uspeo da provalim (oprosticete mi, igrao sam demo polumrtav, i pospan)
A kako radi? Pa ok radi, pri maximalnim setovanjima u 1680x1050, framerate je gotovo uvek tu nekgde oko 70-80.