Šta je novo?

Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Meni je GRAW serijal odlican tu nema sta, ali ipak postoje neki detalji koji bi lepo "seli" na ovo vec postojece. Ne znam sta imate protiv Vegasa, igra po meni apsolutno nema nikakvu manu, nisam igrao na konzoli pa ne mogu da uporedim, ali ova verzija za PC je po meni zaista odlicna. Sto se tice toga da saljes duhove da upokoje neki snajper i da to svaki put odrade kako treba ne znam, ja onda imam neki zaeban zaeb u mojoj verziji kada se igra na hard, mislim i na keca i dvojku. Hoce oni sve da odrade kako treba, ali cesto natrce na metak ko poslednji ******. Bilo bi bolje da ne zavise toliko od nas kao igraca. Oni u Vegasu se makar stekuju iza zida, kutije, cega vec, a ovi sto kaze gx-x kada zapucaju po njima samo sto ne vicu upomoc, isto kao decu da vodis u setnju pa vas zaspu vatrom :d.

Sve mane na stranu, a mislim pretezno na taj po meni slabiji AI, igra je odlicna i prelazim je drugi put, sada na hardcore ,)

^^Ma jasno, ne tvrdim da su ghostovi svaki put odradjivali posao kako treba, al nisu bas ni ****** kako ih opisujete :) samo ka'em da treba malo da se potegne, a ne k'o u Vegasu da se ceka iza coska dok drugari rasciste sa bandom :p i ondak hebote al sam zayeban :p :p a ovi u krvi do kolena...zezam se naravno.
-hej to me podseti! KRV! To je veliki plus za R6.Stvarno retkost u poslednje vreme....

bez da se nesto posebno raspravljamo, ali evo da se vidi sta se zove ta cuvena optimizacija GRAW-a koju svi pominjete, 200e graficka, 140e 2gb rama, 2700mhz CPU, i grafika boli glava, ja davno ovako napucanu grafiku nisam video, pogotovo ovi detalji, lepe teksture i to :) A framerate razbija :)

Inace, ovo je sa poslednje misije, ajde da vidim od vas "takticara" kako cete sa ghostovima da odvalite onaj machinegun nest koji se vidi na jednom od shotova (drugi po redu) ;) Zapravo, 10 puta sam pocinjao malopre misiju samo da bi ih uspeo postaviti iza autobusa onog desno. Odu oni desno (prebacim ih u recon) ali onda jedan pocne da izviruje i da se setka okolo, a hold position komande ni od korova :wall: Sve sam morao sam da ocistim posto oni poginu u roku od odma...Inace, na prvom screenshotu sam im naredio obojici (po ko zna koji put posle restarta misije) da stanu jedan do drugog iza autobusa, recon mode, rezultat se vidi...on je stao gde sam mu rekao pomerio se na mesto gde ga vidite i naravno nikoga nije ubio vec je tu nesto gleduckao okolo i umro za 5-6 sekundi...zatim restart...

Poslednja izmena:
izvinjavam se...poredjenja radi, ovo je R6: LockDown iz 2005-te...

925341_20060216_screen004.jpg

to mi je 5900xt gurao kako treba (skoro)

jel treba da sad kazim i poredim grafiku i framerate sa splinter cell-om iz 2005-te ? :D

Ma daj bre, GX, kako očekuješ da te iko više svati ozbiljno posle tvojih lupetanja u iPhone temi!?

Ma daj bre, GX, kako očekuješ da te iko više svati ozbiljno posle tvojih lupetanja u iPhone temi!?

Znaci moje misljenje i stav o Mac userima je po tebi direktno vezano za sve sto ja inace mislim/radim, verovatno i za tvoj lag u vegasu...ok ;) Imao si i ti bisera pa te i dalje shvatamo ozbiljno (barem ja) :smash::type::wave:

Igra je prepuna bagova, cak i najnoviji patch ne resava probleme koji imaju veze za AI, ovo kvari utisak, igre vise nisu zabavne kao ranije, preteruju, ja hocu da igram igru, da se opustim, ne zelim da se mucim da je predjem kao ovo:wc:

Sabornici jesu glupi ali srednje.U globalu gledano igra je skroz ok i odlicno optimizovana.

Stavio sam najnovije drivere 162.18 whql i patch 1.2 i nemam sjene. Šta treba uraditi da ih ima.

Znaci moje misljenje i stav o Mac userima je po tebi direktno vezano za sve sto ja inace mislim/radim, verovatno i za tvoj lag u vegasu...ok ;) Imao si i ti bisera pa te i dalje shvatamo ozbiljno (barem ja) :smash::type::wave:

Za lag u vegasu konsultuj starije threadove na bilo kom gaming forumu (najbolje upravo DemonWare-ov). Videćeš kilometarske teme na tu temu :D
A ono što si napisao za Mekove (ja ih više ne koristim, tj. jako slabo, praktično sam se vratio na PC), ne želim da verujem... da si bio pri čistoj svesti i da stvarno veruješ u to. Odbijam da poverujem :D

Za lag u vegasu konsultuj starije threadove na bilo kom gaming forumu (najbolje upravo DemonWare-ov). Videćeš kilometarske teme na tu temu :D
A ono što si napisao za Mekove (ja ih više ne koristim, tj. jako slabo, praktično sam se vratio na PC), ne želim da verujem... da si bio pri čistoj svesti i da stvarno veruješ u to. Odbijam da poverujem :D

Lag u Vegasu direktno je povezan sa framerateom, znaci, sve sto je ispod 60 prouzrokuje lag (to moze biti problem i sa samim endzinom igre, desavalo se x puta da neke igre i pri 30fps ne prouzrokuju lag), a pogotovo tih 30 koji su tebi ok, a pri 1900x1200 framerate bude i gori.

misliš li da nisam spuštao u 800 x 600. Reci da sa 8800 GTX-om i tada imam 30 fps. pa da te ubijem odmah. Radilo je sa 100 fps. Ali je bilo laga. Kraj priče za mene!

naravno da verujem, dr*am se sa jednim iMac-m 24" vec 5 dana i ne mogu da verujem koliko je to *ovno od sprave. Jednostavnor receno - gej !. (verova ili ne - bole me bas, nas 10 se smejemo svaki dan koliki je to uzas od platforme i OS-a)

Sto se laga tice, kao sto rekoh, ja ga nisam imao. Verovatno imam srece sto nemam plocu od 300e, proc od 400 i graficku od 600...

edit: a te k da vidis power book LOL, nepodrazava "tap" po podlozi vec imas jedno ogromno dugme ispod nje po kome pikas umesto da samo prstima uradis "doubble tap", na stranu sto je ruzan i sto mu fali lapo stvari za 1500e kolko kosta...uzas jedan. iz tvoje perspektive, PC je konzola za ono...

Poslednja izmena:
Makso, shvati, imaš bežični laserski miš koji možda počinje da otkazuje kao i svi Microsoft miševi nakon par meseci, zbog toga imaš lag :)

misliš li da nisam spuštao u 800 x 600. Reci da sa 8800 GTX-om i tada imam 30 fps. pa da te ubijem odmah. Radilo je sa 100 fps. Ali je bilo laga. Kraj priče za mene!

Ubij prvo sebe. Igrao sam RS Vegas online, i apsolutno nikakvih problema nisam imao. Dakle, imam vise radnih sati u ovoj igri od tebe, pogotovo sto se to ogleda u online igranju kada bi se itekako osetio problem laga.

Ispada da igras igre kvalitetnije i bolje sa masinom od 300-400e nego sa ovim u kojima samo graficka kosta vise od toga...

@byMax:

samo da kazem, nisam mislio nista uvredljivo prethodnim postom, vise je bilo u ironija fazonu :) toliko, samo da me ne shvatis pogresno ;) :wave:

Ma daj, ne ljutim se ja tako lako. A za powerbook, tj. macbook pro si se istripovao. Podržava tap, samo treba uključiti u opcijama. Ima i left click tako što klikneš sa dva prsta, a dva prsta kada vučeš su ti skrol. iMac jeste malo gej, ali macbook pro nema mana!

Ubij prvo sebe. Igrao sam RS Vegas online, i apsolutno nikakvih problema nisam imao. Dakle, imam vise radnih sati u ovoj igri od tebe, pogotovo sto se to ogleda u online igranju kada bi se itekako osetio problem laga.

Nas dvojica bi se do jaja skapirali samo kada bi seli zajedno i pričali. Ovako ti meni ne veruješ na reč, pa ne znam zašto diskutujemo. Lepo ti kažem da sam imao lag. Ne kažem da je to aksioma i da ga moraš imati i ti. Pogotovo što si ti mod/patch/config/ini-master. Ja jednostavno volim instant zabavu.

@ByMax:

:D Nek ostali procene:

macbook
00001492.gif

PS. Necu vise Off-ovati :wave:

Prilozi

• 25072007.jpg
    25072007.jpg
    117 KB · Pregleda: 76
Poslednja izmena:
Grrrr...
Zadnja misija na granici.I igra puca konstantno kada na takctical mapi mrdnem marince!I ostavi ovaj prozor:
----------------------------------------
Crash in application version: 30292.2673

data\lib\units\extensions\animatedjet.dsf(-1): cant find member: front in type <void>

Renderer: normal
Physics : threaded
----------------------------------------
Ukucam ja to u google, kad ono...tuce zalbi na koje Ubisoft ne odgovara, ili u fazonu "reinstaliraj video drajver"...
Steta za ovako dobru igru.AI neprijatelja je prilicno gluplji (a igram na hard, kao i prvi graw), a igra je i bagovita za razliku od prve.Ovde mi se skoro u svakoj misiji desilo da jedan od ghostova ostane zaglavljen u jednoj tacki nisaneci u nebesa...al bar su ubacili quicksave/load pa to donekle ispravlja stetu...
Igra sljaka sjajno i besno izgleda...al eto ostavlja mi gorak ukus sa ovim bagovima i pucanjem na desktop (a inace sam patchovao na 1.2)...
Al ne predajem se...ima da je predjem pa makar poludeo skroz.
Update: igra sad puca i kad mrdam svoje ghostove...ne iz prve (kao marinci) nego negde na sredini mosta...
A bas sam se uziveo u akciju...za razliku od Gx-a :p ja cuvam svoje vojnike i ne dozvoljavam da mi ijednog ogrebu...ako se to desi, odma load...zato mi je toliko vazna tactical mapa...hehe nisam imao nikakvih problema da ocistim americki granicni prelaz :D al mi igra pucaaaaa :wall: :wall:

Poslednja izmena:
:zgran: Lazes da ima quick save !!! :wall: koji sam ja *****, ja to nisam skontao, igrao sam klasicno ko prvi graw :wall: jooooj....uzas... :p

Inteligencija saboraca je na nivou retardiranih majmuna sto mnooogo kvari opsti utisak. Totalno su beskorisni za celu misiju ne ubiju nijednog neprijatelja a samo se nesto deru i kukaju.

:zgran: Lazes da ima quick save !!! :wall: koji sam ja *****, ja to nisam skontao, igrao sam klasicno ko prvi graw :wall: jooooj....uzas... :p
:D :D Veruj mi nisam ni ja znao, dok nisam slucajno trazio po spisku komandi kako da iskoristim onaj Mule...bolje je igrati kao prvi Graw, izazovnije je, ali mi igra puca kao sto rekoh i ghostovi se povremeno zaglupe...zato valja praviti qsave...
Inace saborci su znali da odrade posao kako treba ali su imali i zesce bisere...tipa markiram lika u zaklonu za attack i moj ghost krene direkt na njega (iako je imao cist prostor) kao da ce da ga zakolje nozem...nekad uspeju, a nekad ne...
Inace igra mi deluje dosta kraca od prvog dela.A sta je ovo sa tenkovima???Ima ih samo u dve misije, u prvoj ga pomeram ~50 metara, a u drugoj ~100?? I to je sve?
Da li je jos nekom pucala igra ovako kao meni?Da znam da li da se bakcem sa menjanjem drajvera ili setinzima...

Stigoh do kraja drugog dela trećeg acta(codename farallaon),kad treba da se sruše 2 helikoptera.Prvi odmah srušim jer imam čime,a u ovaj drugi sam poslao ne znam ni sam koliko metaka a on se samo zadimio:d

Poslednja izmena:
Vrh Dno