Šta je novo?

Diablo 2 Battlenet

Ja nemam vremena nešto preterano u poslednje vreme, a i moram da budem malo pokvaren pa da kažem da sam hteo da me Diablo power leveluje :p (upravo zbog toga što nemam živaca da se cimam zbog gore spomenutog) :(

De ste maso. Koliko vas naprica da ce doci, a nema vas uopste.:)

Nego Aco, hteo bih da te priupitam da li imas armor za merca, neki forty eth sa def oko 3000+, pa ako imas da mi to nekako das ako mozes.:D Aj vidi pa mi javi.

Nazalost nijedan moj merc ne koristi eth armor, bilo da je forti, duresschains of honor il koji vec... upravo iz razloga sto cesto menjamo oklope. Eventualno ako hoces neki non eth. Javi mi.

@Pretender: So sorry za ovaj vikend (i sto se tice diabla i sto se tice piva). Nisam bio uopste raspolozen za neki izlazak. :(

So sorry za ovaj vikend (i sto se tice diabla i sto se tice piva). Nisam bio uopste raspolozen za neki izlazak. :(
No problemo. Ja sam iskulirao već neko vreme pošto mi idu ispiti pa ne stižem ni WoW da igram...
Javi se ako možeš sada za ovaj vikend da igramo na Bnetu ;)
Pozdrav svima!

@Pretender: Necu igrati D2 LOD na bnetu ni ovaj vikend. Moram da dovrsim neki seminarski, pa na konsultacije u ponedeljak. ;)

@Preacher: Jel Vlada definitivno batalio Diabla? Sta radi covek inace? Pozdravi ga!

Ali ljudi sta se radi? Aco samo da te obavestim ako neznas i sve koji igraju d2 a neznaju da je 25 juna ladder reset,pa tako da pokusavaj nesto da ordadis.^^

De si covece bre! :)

28. juna imam ispit, a tako bih rado krenuo da pikam novu sezonu. Ajd videcu da ubrzam malo ucenje pa da krenemo svi zajedno na vreme ako ostali budu mogli. Neka se jave svi zainteresovani da se organizujemo i nadjemo na bnetu tog dana.

Sra bre gde sam ja , pa gde si ti covece nema te,ja brate nabudzio sve likove , a tebe nema auu,ajde stvarno da se nadjemo i opikamo zajedno sve,neverujem da ec buraz igrati vise, mozda i hoce, u zadnje vreme nije ni igrao zadnjih mesec dana,tako da neznam neverujem da ce nastavljati.
P.S. Sa Nenadom pricas ako me se secas^^

Ah, konačno ***... nova ladder sezona!!!

@Pretender: Ako ti je za utehu nisam ni ja poceo da igram jer je sezona pocela rano ujutru. Iako sam se probudio da kreiram nove likove nista nisam uradio jer su sva imena vec uzeta, pa sam se vratio da spavam.
@ostali: Narode, jel neko uopste poceo da igra? Koji su vam ACC u novoj sezoni? Ja jos ne znam ni koji cu acc ni kako cu nazvati likove. Ovo pisem sa faxa. Kuci se vracam tek oko 20h.

Poz svima!

Poslednja izmena:
Ajd opet da ispisemo koliko-toliko acc cele ekipe sa bneta:

*Grandfather (ja)
*dbz_blackbomb (Nikola)
*jovcov- (Nenad)
*petricko. (Pera)
*vesic (Vesko)

Dodajte likove koji nedostaju pa kasnije da napravimo JEDNU listu.

evo da se prijavim ja i kolega

*brljivi (ja)
*ivanq33 (kolega) ;)

p.s. ja sam lame, a on igra solidno. ima li mesta za nas? :d

Ja sam moj napisao na nekoj od prethodnih strana teme koliko se sećam al ajde evo ponovo:

*pretender381

Bas danas sam kupio Diablo II, krenuo sam sa paladinom na BattleNet-u, trenutno 4lvl :), sada me interesuje neki renomirani build, ako neko moze da mi preporuci kako da razmestam atribute i skillove, svaki stil igre mi odgovra, nadam se. Ja sam bas sada nesto gledao na netu i nasao sam ovaj build. Sada me zanima da li je koristan za PvE ili je samo PvP build, ili mozda postoji neka kombinacija?

Username: shibbypower1

Da li moze da se igra bez CD-a, na bilo koji drugi nacin osim sa DT?

Poslednja izmena:
Hammerdin je i za PvP i za PvM. Ovo je skup build ako želiš da razbijaš. :)
Ja sam svojevremeno pravio Zealera (ili Zealot kako neki zovu), ali to je uglavnom za PvM bio build. Napravio po preporuci ortaka koji igru drži u malom prstu (na žalost odavno je prestao da igra). Relativno jeftin build, a brzo ubijaš (Ancientse središ za par sekundi)... mada, slabo se raja odlučuje na zealere. Uglavnom prave Hamere i Smitere.

Ima program da se skine za igranje bez cd-a. Mada ja startujem igru i izvadim cd iz drajva i to je to. :D

evo da se prijavim ja i kolega

*brljivi (ja)
*ivanq33 (kolega) ;)

p.s. ja sam lame, a on igra solidno. ima li mesta za nas? :d

Ima mesta uvek. Probaj da whispuješ nekom od naših u toku igre. Ja opet zabušavam sa igranjem u poslednje vreme.

Poslednja izmena:
@shibbypower1:

Pogledaj moje postove (#76, #77 pa nadalje) iz ovog threada. Tu sam pisao o Zealeru i kačio neke slike kako se poeni raspoređuju. Dodao bih samo neke delove moje prepiske sa drugom Vladom iz perioda kad sam gradio svog paladina.

Ja je napisao(la):
Evo ukratko sta nosimo moj merc i ja pa mi reci jel to ok.

JA:

WEAPON - Stormlash / Oath (u eth cryptic swordu)
2nd WPN - Demon Limb
SHIELD - HOZ upg to Zakarum Shield (UM-ovan)
HELM - Guillaume's Face (UM-ovan)
ARMOR - Guardian Angel upg to Hellforge Plate (def 1559, Um-ovan)
GLOVES - Draculs 10/15, def 145
BOOTS - Gore Rider upg to Myrmidon Greaves
BELT - String of Ears 8/15/15 upg to Spiderweb Sash
AMU - Highlord's Wrath
RINGS - 1) dual leech: 3%ML, 8%LL; 2) Raven Frost 242 AR, 20 Dex

MERC:

WEAPON - Obedience (eth Cryptic Axe)
HELM - Vampire Gaze (eth)
ARMOR - Gladiator's Bane (eth)

Po 20 poena
sam distribuirao na: SACRIFICE, ZEAL, HOLY SHIELD, FANATICISM i samo jedan na VENGEANCE. Gde ostatak da raspodelim? Na Smite mozda?

ortak Vlada je napisao(la):
WEAPON - Stormlash (najbolje ide amn runa - nikad dovoljno life leecha u hellu, inace to je okosnica ovog builda ili pak high end jewel tipa 38-40% ed / xx)
Na weapon swithch ide najbolje pa se ti odluci za koji ces (ja nosim demonlimb):

demonlimb - zbog ogromnog Attack ratinga koji daje i dugo traje

Death runeword - kad stormlash skine 2/3 zivota nekom jakom monsteru tipa Baal ili uber monsteri iz torch queasta onda se preporucuje weapon switch jer on mnogo brze skida ostatak od 1/3 zbog mnogo veceg physical damage koji ima (inace se ovo oruzje koristi u pvp)

Call to arms - zbog zivota

- Nisi trebao da rizikujes i upg Hoz, obicno se isplati ako dobijes defense veci od 530
- ostatak geara je u redu

Merc iz Acta 2 defense OBAVEZNO:

Nemora biti eth vamp gaze, bitnije je 20% dr i 8% ll

posto njemu nece trebati res kad bude bio velik lvl i onosio Obediance onda se stavlja dva jewel u arm i helm tipa (15 IAS / XX dmg)

Nabavi dva GC jewel sa 14-15 res all (koliko ti fali za 90 res all), pala torc, anni. Sve ostale GC / LC / SC nek budu max dmg / AR / xx. samo pazi isplati da nosis ovakav tip charma ako:

max dmg veci ili jednak 2.5 po hexu

Attack rating veci ili jednak od 15 po hexu

znaci na primer Large charm 5 max damage / 32 AR je u redu (5 max damage / 26 AR ==> nije). Ovo iz razloga sto onda takav charm dize vise dmg / AR nego skiller. Ostale Small charmovi sa life / xx

Za kraj mala napomena. Nikad nisam probao da pravim Hammerdina i Smitera, tako da ne znam kako izgleda igrati njima. Ne bih da napraviš Zealera pa kasnije provališ da ti bolje leži neki drugi build. Meni je Vlada (na benchu se javljao sa Preacherovog accounta) preporučio da pravim Zealera za PvM i nisam se pokajao, pogotovu što ume da pravi pokolj i sa jeftinijom opremom (Oath runeword u ethereal cryptic swordu, Guardian angel armor, Guillaume's face helm...).

Poslednja izmena:
Ako ovde neko igra na battle.net-u (Europe server) i ima nesto od low-level unique itema neka mi se javi na PM. Ako ste raspolozeni za neki trejd na Open Bnetu, moze i to!

Ima mesta uvek. Probaj da whispuješ nekom od naših u toku igre. Ja opet zabušavam sa igranjem u poslednje vreme.

pa vidim, jer smo zadnje dve nedelje visili non stop i nema ni tebe ni pretendera. ;)

nego posto imas vise iskustva bas s tim ajd sad jedno pitanje- trenutno budzim zealera
[20zeal, sacrifice, holy shield, fanaticism]
[oko 150 base str/210 sa opremom]
[orphan call rukavice i kapu, griswold armor, demon limb palicu, spirit rojal (oko 175/75), gorerider cizme, ravenfrost i jos neki zuti prsten]

znam da je oprema kilava, ali dmg mi je bas previse ocajan (2-3.5k sa sve aurama) a na baalrunovima previse masim. tu su na sve strane hammeri koji bez muke naguraju dmg preko 6k, a uz to i ne mase nikad.
svi kazu zealer je najjaci lik, a ja se jedva sastavljam da prezivim i to tek sa annijem i torchom (bez kojih je hell za ovoglika besmislen)

koje oruzje da koristim da to malo popravim? koliko da stavim base na strength, dex i life?

odnosno ukratko - gde gresim?

Poslednja izmena:
heh, sad sam detaljnije pogledao vasu prepisku- omg- ladno je vecina opreme ista ili ono sto planiram da stavim (izgleda da sam zapamtio onaj tvoj build, ali da toga nisam ni bio svestan :D )

Diablo i ja smo se portovali u WoW :p
Čim mi se završe ispiti obećavam da ću igrati Diablo. Igralo mi se kada je počela nova sezona ali sam skontao da neću stići da nabudzim lika dok mi ne počne rok :(
Pozdrav svim D2 i WoW manijacima :d

Poslednja izmena:
@nenad

Fin je zealer, samo ti treba ekstremno dobra oprema (highlord, zakarum, raven frost, verdungo) itd...

Ja pravim barb koncentratora, trenutno sam 38 lvl, imam arreat, raven frost, i DRACUL rukavice...
Ako neko hoce da se sigra, nek mi whispuje na coola_m

Pozdrav!

Za zealera ide oprema koju sam naveo. Nije nista specijalno skupa, tj. ima i mnooogo skupljih stvari. Mozda moze i da se napravi da bude efikasniji, al to jedino sa veoma skupom opremom. Jedna vazna napomena samo: Life leeching je okosnica ovog builda. Ja sam sa svojim likom imao preko 30% life steal-a per hit. Mora se imati i mala leech, ali ne toliko koliko life.

poz

e sad sam 100% zbunjen

danas smo coola i ja mali pikali i pocelo je da odbrojava sojeve. ono sto je mene potpuno zbunilo je sto smo bili u nightmare igri??!!? :zgran: kako to?

da li je neko ukapirao onaj vodic za ubera sa netstat -n i kad se prate portovi?

Kakva je situacija sa lag - om nakon reseta sezone? Nisam igrao odavno ali vidim ima nas dosta, pa bih mozda poceo ponovo.

Pocni ponovo lag je na sasvim pristojnom nivou!

a itemi iz prošle sezone predpodtavljam da ne mogu da se prebace,ja krećem večeras iz pocetka. Acc je hardlner

Pozdrav svim igracima. Hardlineru moj acc je jovcov i dalje. Ja se ponovo vracam da igram, Voleo bih da se okupimo ponovo ti, wolvie, aca... pa da picimo. Ajde javite se ako igrate i dalje.

tu sam sa vremena na vreme,samo zeznuo sam se bio neki bag ba bnetu onaj lik diabola nije bio ladder nego samo expanzion i ja ga obrisa a posle mi ortak javi da se to i njemu dogodilo pa mu je vraćeno na ladder a ja mentol obisa sve likove:wall:,sad bas moram sve iz pocetka:bottle:

Nazad
Vrh Dno