Šta je novo?

Diablo 2 Battlenet

Bravo mamjstore Assa je najjaca.Ja igram samo no ladder.Mrzi me da jurim iteme.

Koliko ja znam za PvE najjaca je lightning fury amazonka, a za PvP whirlwind barbarian. Naravno, pod uslovom da su opremljeni kako treba.

Ja sa mojim WW barbom 50lvl malopre ubio druida elementalca i necro-a summonera, obojica preko 10lvl-a iznad mene... :)

Ali imam doooosta dobre iteme...

WOW je pokupio 90% stvari iz Diabla, tako da je WOW dete Diabla, itekako moze da se poredi sa WOWom.
Imam instaliran na kompu, ali nisam odavno igrao. Mogao bih da opletem opet sa Assasinkom.
Diablo je cist point and click. World of Warcraft je daleko kompleksnija... igra :)
Osim toga, brkas zanrove. Diablo je RPG a WoW je MMORPG.

Ja igram ali jako retko. Sednem ponekad pa opicim pola sata i to je to. WoW sam batalio jer me je smorio, a i ne bih imao vremena za njega. Veliki pozdrav za staru ekipu: Milosa, Nenada, Miroslava i ostale. :wave:

Milose, vidimo se sutra nadam se! :D
Pozdrav Aco!
Verovatno cu ti se prikljuciti ovih dana cisto da me zelja mine ;)

Ja sa mojim WW barbom 50lvl malopre ubio druida elementalca i necro-a summonera, obojica preko 10lvl-a iznad mene... :)

Ali imam doooosta dobre iteme...

Nemojte se zanositi. Paladin lvl 62 bez ikakve specijalne opreme opere combo sorc 76 lvl i varvarina 80 lvl. Polomio sam se od smeha kad sam video sta moze conviction + vengeance - dva udarca varvarin pada, a za sorc je dovoljan i lvl 1 charge + salvation. :d

Nemojte se zanositi. Paladin lvl 62 bez ikakve specijalne opreme opere combo sorc 76 lvl i varvarina 80 lvl. Polomio sam se od smeha kad sam video sta moze conviction + vengeance - dva udarca varvarin pada, a za sorc je dovoljan i lvl 1 charge + salvation. :d

Taj barb sto je puko od tog paladina ili je lose opremljen ili lik nema pojma da igra (ili i jedno i drugo). Ucestvovao sam u mnogim duelima i jedino sam mogao da riknem od hammerdina (bilo zbog laga ili mog nestrpljenja pa mu bezveze naletim na cekic). Svi ostali pala buildovi su bili smesni. Ako znas nekog takvog conv+veng na non ladderu javi mi ime da ga izazovem na duel sa svojim pvm barbom (na zalost moj pvp barb vise ne postoji, a sa njim i svi dobri pvp itemi :().

Taj barb sto je puko od tog paladina ili je lose opremljen ili lik nema pojma da igra (ili i jedno i drugo). Ucestvovao sam u mnogim duelima i jedino sam mogao da riknem od hammerdina (bilo zbog laga ili mog nestrpljenja pa mu bezveze naletim na cekic). Svi ostali pala buildovi su bili smesni. Ako znas nekog takvog conv+veng na non ladderu javi mi ime da ga izazovem na duel sa svojim pvm barbom (na zalost moj pvp barb vise ne postoji, a sa njim i svi dobri pvp itemi :().

Istina... Samo hammeradin moze neshto, barb i onako ima velik resistance i mnooogo hp-a, a josh ako nadjete neki item da vam daje teleport... Meni to bash treba protiv nekih karaktera tipa sorc (bilo koji build :) ), assasinka sa lightning trapsima, itd...

Istina... Samo hammeradin moze neshto, barb i onako ima velik resistance i mnooogo hp-a, a josh ako nadjete neki item da vam daje teleport... Meni to bash treba protiv nekih karaktera tipa sorc (bilo koji build :) ), assasinka sa lightning trapsima, itd...

Eee pa teleport, tj. runeword "Enigma" (armor), ti je esencija za pvp barba protiv vecine klasa. U zavisnosti od toga sa kim se bijes menjas i opremu na sebi. Zato je moj stash na pvp barbu bio pun kojekakvih itema sa resistansima, sekirama, stitovima, prstenjem, charmovima, itd. Torch i annihilus charm takodje pod obavezno da se nose. Secam se da sam nekad za weapon switch koristio i widowmaker bow zbog guided arrow-a.

Idite na youtube pa kucajte "smash diablo 2" pa vidite kako covek sabija sa svojim barbom. :)

P.S. Jel ima neko Stormshield na europe non ladderu da mu ne treba? Meni je 2-3 komada nestalo sa likovima koji su expired. :(

Eto sta je dobra igra i ludi Blizzard da se posle skoro 10 godina prica o nekoj igri i da se ta igra igra i dalje. Kakav ce tek D3 biti i koliko ce se igrati, kuku lele. Pa tamo neke 2025 ce se prepricavati D3, kao sad D2.;)

Kapiram da se sada moze naci D2 sa sve expanzijom za nekih 10-15e, da li neko zna gde mogu naci paket?

Da li se jos uvek igra ovo na netu, i da li ima casual igraca ?

Kapiram da se sada moze naci D2 sa sve expanzijom za nekih 10-15e, da li neko zna gde mogu naci paket?

Da li se jos uvek igra ovo na netu, i da li ima casual igraca ?

Ako si u Beogradu, imas gde hoces (Plato, Mamut, GAMEs), za 1400 din (D2 +exp).
Igra se itekako na netu, a sada i jos vise zbog D3. Ja sam zbog ogranicenja na 800x600 lupio -w kada sam presao na wide i igram u windows prozoru, sto je super. Probao sam sve resolution modove i nijedan mod ne radi kako treba.

Diablo je cist point and click. World of Warcraft je daleko kompleksnija... igra :)
Osim toga, brkas zanrove. Diablo je RPG a WoW je MMORPG.

Blizz se ne bakce sa necim novim, samo radi ono sto je provereno. Kopira gomilu stvari iz Diabla i ubacuje u War svet i eto ti WOWa koji je Blizzu doneo titulu (money making company).

Diablo nije RPG, a WOW je komercijalna akciona igra sa oskudnim elementima FRPG-a :)

Poslednja izmena:
Ako si u Beogradu, imas gde hoces (Plato, Mamut, GAMEs), za 1400 din (D2 +exp).
Igra se itekako na netu, a sada i jos vise zbog D3. Ja sam zbog ogranicenja na 800x600 lupio -w kada sam presao na wide i igram u windows prozoru, sto je super. Probao sam sve resolution modove i nijedan mod ne radi kako treba.

Nice, moracu da odem cim mi se zavrsi rok da uzmem, diablo mi je oduvek bio tako opustajuca igra, a nikako da 2 deo odigram na bnet-u, dok sam u prvom potrosio sate i sate.

Kazes ne rade res modovi, steta, nista -w je tu :)

Nice, moracu da odem cim mi se zavrsi rok da uzmem, diablo mi je oduvek bio tako opustajuca igra, a nikako da 2 deo odigram na bnet-u, dok sam u prvom potrosio sate i sate.

Kazes ne rade res modovi, steta, nista -w je tu :)

Zato uzmete retro makinu kao ja, K6/3@600 + V5 5500 i AWE32, neki 4:3 TFT sa analognim ulazom i vozite sve na 4xFSAA. Izgleda i zvuci bajno :banana:

Diablo nije RPG, a WOW je komercijalna akciona igra sa oskudnim elementima FRPG-a :)
Prestani da se zaplices. Pravis novu klasifikaciju matorih igara samo da bi isterao nesto... nisi u pravu, shvati to.
Neki je zovu jos i Fantasy Online RPG.

I da, cisto off the record... ja volim, ne OBOZAVAM Diablo serijal (da ne bude da mi je cilj oglasavanja na ovoj temi da dizem WoW i spustam vremenom pregazeni Diablo)
ph34r.gif

Ako neko zeli da igra Diba ili WoW online neka se javi :wave:

Eee pa teleport, tj. runeword "Enigma" (armor), ti je esencija za pvp barba protiv vecine klasa. U zavisnosti od toga sa kim se bijes menjas i opremu na sebi. Zato je moj stash na pvp barbu bio pun kojekakvih itema sa resistansima, sekirama, stitovima, prstenjem, charmovima, itd. Torch i annihilus charm takodje pod obavezno da se nose. Secam se da sam nekad za weapon switch koristio i widowmaker bow zbog guided arrow-a.

Idite na youtube pa kucajte "smash diablo 2" pa vidite kako covek sabija sa svojim barbom. :)

P.S. Jel ima neko Stormshield na europe non ladderu da mu ne treba? Meni je 2-3 komada nestalo sa likovima koji su expired. :(

Znam za Enigmu, to i jurim... Sad imam neki unique sa +1 to all skills, can not be frozen i josh nekim glupostima... :)

Ali imam Arreat's Face... :D

Nasao sam ga na jednom od starih likova kome je pisalo da je "expired", ali kao sto se vidi nije bio. :)

Ako je neko raspolozen za koji duel neka se javi ovde. Malo da se podsetim i opet steknem osecaj... zardjalo se posle duzeg vremena pauze.

Prestani da se zaplices. Pravis novu klasifikaciju matorih igara samo da bi isterao nesto... nisi u pravu, shvati to.
Neki je zovu jos i Fantasy Online RPG.

I da, cisto off the record... ja volim, ne OBOZAVAM Diablo serijal (da ne bude da mi je cilj oglasavanja na ovoj temi da dizem WoW i spustam vremenom pregazeni Diablo)
ph34r.gif

Ako neko zeli da igra Diba ili WoW online neka se javi :wave:

Tvrdeci da Diablo 2 ne može da se poredi sa World of Warcraft-om, momentalno si sam sebe sapleo.

O boze blagi, pa u Diablu imas:

Klase - imas ih 7 komada

Questovi podeljeni po aktovima

Transport - U WOW-u koristis grifone, cepeline... u Diablu je to u drugom obliku (teleport), a postoji teleport i u WOWu

Diablo ima pricu nastalu po knjigama Richarda Knaaka:

The Legend of HumaKaz the Minotaur
Land of the Minotaurs
Reavers of the Blood Sea
The Citadel

Realm - multiplayer

Profesije postoje - u kampu imas Blacksmithing, Alchemy, Vendora

Horadric Cube je prekopiran u WOW i zove se Enchanting

Skill Tree - u WOWu je nasminkan i nije retro kao u D2, a video si sigurno na nekim screenovima i kako ce izgledati u D3 (za sada je izbacen samo za Barba)

Hej bre Assa hibrid rastura.Moze bilo kog ww barba da dobijes.Samo jedini problem je taj sto moras da nabijes joj lvl 95 pa si spreman za PVP.
Diablo jel si jos za duel ?

Hehe, MMO-ovi su definitivno ostavili traga na Diablo. Nova stara stavka DPS. Jako mi se dopada realizacija (pokazuje DPS na svakom item-u).

Interfejs novog Diabla je fantastican. Ikone oruzja i oprema izgledaju fenomenalno i bash u Diablo stilu. Jedva cekam.

Tvrdeci da Diablo 2 ne može da se poredi sa World of Warcraft-om, momentalno si sam sebe sapleo.
Opet ti kazem da gresis. Ne zelim da produzujem besmislenu diskusiju u ovako lepoj temi :)
Sta uopste hoces da dokazes kaceci screenshotove iz igre koja se nije ni pojavila? Da ce sledeci nastavak liciti na World of Warcraft? :d
Diablo je veoma primitivan u odnosu na WoW. To je moja poenta.

Opet ti kazem da gresis. Ne zelim da produzujem besmislenu diskusiju u ovako lepoj temi :)
Sta uopste hoces da dokazes kaceci screenshotove iz igre koja se nije ni pojavila? Da ce sledeci nastavak liciti na World of Warcraft? :d
Diablo je veoma primitivan u odnosu na WoW. To je moja poenta.

Procitaj pre tih screenova sta sam ti napisao, a screenovi iz D3 su tu da pokazu samo da je skill tree evoluirao, graficki i nista vise od toga. Do sada koliko sam mogao da procitam i pogledam filmove, D3 je zadrzao sve ono sto je i krasilo prethodna 2 dela.

Cela prica se vrti oko toga da ti tvrdis da je Diablo na primitivnom nivou u odnosu na WOW i da nije uporediv. Diablo jeste graficki na primitivnom nivou, ali je WOW pokupio sve iz njega, tako da je Diablo itekako uporediv i u liniji sa WOWom (naveo sam ti par stvari u prethodnom postu), ali si ga ti ocigledno procitao na preskok.

Ok, necemo se raspravljati vise i bolje da pricamo o D2. Ko shisa WOW.

I da! Diablo 3 nikada nece liciti na WOW.

Poslednja izmena:
Ljudi, da li vama laguje igra? Ovo ne moze da se igra normalno! Cesto i preko 3s sve kasni. :(

Hej bre Assa hibrid rastura.Moze bilo kog ww barba da dobijes.Samo jedini problem je taj sto moras da nabijes joj lvl 95 pa si spreman za PVP.
Diablo jel si jos za duel ?

Gde si ti? Ostavi mi ime ili account name da mogu da te whispujem u igri.

Moj acc na non ladderu je *supersnake8
char names: djoka (barb) i silicone_mama (ama)

Poz

Cao drugari iz D2 sveta. :D
Ja ponovo poceo da pikam, pa ako je neko za igranje, moj acc je *jovcov, pa se javite.

Cao drugari iz D2 sveta. :D
Ja ponovo poceo da pikam, pa ako je neko za igranje, moj acc je *jovcov, pa se javite.

De si bre! :) Ja jako retko svratim. Opicim par runova sa starim likovima na non ladderu pa izadjem. Nema se vremena, a i ekipa se odavno rasturila pa mi nije zanimljivo. Igrao sam malo i na ladderu (lvl 40+ ako se ne varam), al sam batalio.

Pozdravi buraza! :wave:

Igram ja na ladderu... Nick mi je Rax13... A character Rax-barb

:wave:

Dodaću te u prijatelje, moj nick je pretender381
Retko se logujem na Battle Net ali i pored toga svega par likova mi je isteklo.
Koji si nivo? Sa kojom klasom igraš?

Dodao sam te.
21. sam. Igram sa sosom. Pravim light sosu sada.
I ja pomalo igram. Nisam non-stop na bnetu.

Vrh Dno