Mislim da igra Diablo, ali nisam siguran, a i ako igra igra non-ladder. Ja sam batalio posle poslednjeg reseta.
Da, onaj beli diadem.Jes bar nesto iskoristio od onih silnih itema sto sam ti ostavio ? :d
Da, onaj beli diadem.![]()
Ja tek skoro nabavih original D2, ali bez LOD-a. Vredi li to danas uopste igrati na Battle.net-u?
znaci niko se ne igra?
Ovako realno stoje stvari:
Pocnes novu partiju, novi lik, normal game. Joinuje se jos 5-6 likova. Uleti jedan baja (pala sa enigmom ili sorc) lvl >70 i rushuje vas do baala (samo questove) u roku od 5 min. Ista situacija se ponovi za nightmare. Ista (doduse malcice duze) za hell. Onda, da bi nadoknadio exp (jer si stigao na hell a jos uvek si 1 nivo) radis parazitske dia-baal-runove i nadas se da ces uspeti da maznes neki item koji ispadne (unikati uglavnom ostaju na podu jer su za hell njesra).
Nakon 10 min si lvl 85. Odradis normal i nightmare questove i vratis se u hell. Sad ponovo dia-baal runovi do beskonacnosti.
ILI !!! Napravis se pametan, pa pocnes hardcore partiju.
Isti pocetak, joinuje se 5-6 likova. Nekoliko puta tristrun, lvl 12. Nakon nekog vremena pojavi se baja (lvl >70) da vas 'rushuje'. 95% slucajeva rushuje vas tako sto otvori portal, vrati se u grad, ukljuci PvP, vrati se i 'rushuje' vas u grob. Ponekad vas 'rushuje' jedno desetak min kako treba (do recimo act3 ili act4), cisto radi izgradnje poverenja, ali zavrsetak je isti.
ILI !!! Kontas, daj da igram igru kao covek, bez rusha, sve po redu i kako treba.
Isti pocetak, ne joinuje se niko i igras solo kao single player, samo preko bneta. Jos gore, joinuje se neki baja (lvl >70) teleportuje se do kapitalaca (andariel, duriel, baal etc) i pokupi ih tebi ispred nosa pa moras da pocinjes novu igru.
I ajd sad - zbog cega bi iko (osim Diabla) uopste igrao? :trust:
znaci niko vise ne igra?
Heheheh pa nek neko proba da me ubije ako moze. A za pocetak mora prethodno da mi provali sifru za napravljenu igru jer nikada ne igram u public igrama. Sve u svemu moze samo Diablo Clone da mi uleti, kao sto se desilo pre 2-3 dana. Ako se to desi, zna se kako se zavrsava :smash: - ja bogatiji za jedan annihilus charm.
Pa to je i poenta. Zasto igras onda na bnetu ako igras single player? Zbog dia clona? Za jedan pisljivi charm? Ma daj...
Jednom, samo jednom sam odigrao prelepu HC partiju; skupilo se nas 6-7 poceli od pocetka, jedan drugome cuvali guzice i na kraju (nakon 4-5 sati) presli komplet igru. Usput je jedan ostavio kosti kod diabla a jedan kod baala; ostale smo prosli svi zajedno. Bilo je fer i posteno i delili smo iteme po potrebi (tenk - tenku, oruzije i mana DPSu)... Ali samo jednom i nikad vise.
Pa to je i poenta. Zasto igras onda na bnetu ako igras single player? Zbog dia clona? Za jedan pisljivi charm? Ma daj...
Jednom, samo jednom sam odigrao prelepu HC partiju; skupilo se nas 6-7 poceli od pocetka, jedan drugome cuvali guzice i na kraju (nakon 4-5 sati) presli komplet igru. Usput je jedan ostavio kosti kod diabla a jedan kod baala; ostale smo prosli svi zajedno. Bilo je fer i posteno i delili smo iteme po potrebi (tenk - tenku, oruzije i mana DPSu)... Ali samo jednom i nikad vise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari