De ste maso. Koliko vas naprica da ce doci, a nema vas uopste.
Nego Aco, hteo bih da te priupitam da li imas armor za merca, neki forty eth sa def oko 3000+, pa ako imas da mi to nekako das ako mozes.Aj vidi pa mi javi.
No problemo. Ja sam iskulirao već neko vreme pošto mi idu ispiti pa ne stižem ni WoW da igram...So sorry za ovaj vikend (i sto se tice diabla i sto se tice piva). Nisam bio uopste raspolozen za neki izlazak.![]()
Sra bre gde sam ja , pa gde si ti covece
evo da se prijavim ja i kolega
*brljivi (ja)
*ivanq33 (kolega)
p.s. ja sam lame, a on igra solidno. ima li mesta za nas? :d
Ja je napisao(la):Evo ukratko sta nosimo moj merc i ja pa mi reci jel to ok.
JA:
WEAPON - Stormlash / Oath (u eth cryptic swordu)
2nd WPN - Demon Limb
SHIELD - HOZ upg to Zakarum Shield (UM-ovan)
HELM - Guillaume's Face (UM-ovan)
ARMOR - Guardian Angel upg to Hellforge Plate (def 1559, Um-ovan)
GLOVES - Draculs 10/15, def 145
BOOTS - Gore Rider upg to Myrmidon Greaves
BELT - String of Ears 8/15/15 upg to Spiderweb Sash
AMU - Highlord's Wrath
RINGS - 1) dual leech: 3%ML, 8%LL; 2) Raven Frost 242 AR, 20 Dex
MERC:
WEAPON - Obedience (eth Cryptic Axe)
HELM - Vampire Gaze (eth)
ARMOR - Gladiator's Bane (eth)
Po 20 poena
sam distribuirao na: SACRIFICE, ZEAL, HOLY SHIELD, FANATICISM i samo jedan na VENGEANCE. Gde ostatak da raspodelim? Na Smite mozda?
ortak Vlada je napisao(la):WEAPON - Stormlash (najbolje ide amn runa - nikad dovoljno life leecha u hellu, inace to je okosnica ovog builda ili pak high end jewel tipa 38-40% ed / xx)
Na weapon swithch ide najbolje pa se ti odluci za koji ces (ja nosim demonlimb):
demonlimb - zbog ogromnog Attack ratinga koji daje i dugo traje
Death runeword - kad stormlash skine 2/3 zivota nekom jakom monsteru tipa Baal ili uber monsteri iz torch queasta onda se preporucuje weapon switch jer on mnogo brze skida ostatak od 1/3 zbog mnogo veceg physical damage koji ima (inace se ovo oruzje koristi u pvp)
Call to arms - zbog zivota
- Nisi trebao da rizikujes i upg Hoz, obicno se isplati ako dobijes defense veci od 530
- ostatak geara je u redu
Merc iz Acta 2 defense OBAVEZNO:
Nemora biti eth vamp gaze, bitnije je 20% dr i 8% ll
posto njemu nece trebati res kad bude bio velik lvl i onosio Obediance onda se stavlja dva jewel u arm i helm tipa (15 IAS / XX dmg)
Nabavi dva GC jewel sa 14-15 res all (koliko ti fali za 90 res all), pala torc, anni. Sve ostale GC / LC / SC nek budu max dmg / AR / xx. samo pazi isplati da nosis ovakav tip charma ako:
max dmg veci ili jednak 2.5 po hexu
Attack rating veci ili jednak od 15 po hexu
znaci na primer Large charm 5 max damage / 32 AR je u redu (5 max damage / 26 AR ==> nije). Ovo iz razloga sto onda takav charm dize vise dmg / AR nego skiller. Ostale Small charmovi sa life / xx
Ima mesta uvek. Probaj da whispuješ nekom od naših u toku igre. Ja opet zabušavam sa igranjem u poslednje vreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari