Šta je novo?

Diablo 2 Battlenet

Power Strike: 20
Lightning Bolt: 20
Charged Strike: 20
Lightning Strike: 20
Lightning Fury: 20

1 pitanje:
zašto budžiš skill-ove do 20, zar je moguće da nemaš ni 1 predmet koji ti daje makar "+1 to All Skills"?

Nema frke. Ja uvek mogu. Samo zovi i ja sam tu.

Ehej, treba i meni rush, ocu da pravim Necro-a :))

Bacite mi PM ovde kad budete planirali da rushujete... Mogu i da pomognem pri rushu, a i da rushujem svog necro-a :D

@ 20lvl skill pitanje:
Pa, 20 je limit baze za svaki skill kod bilo kojeg lika kada se pravi... Na to se misli kada se kaze 20lvl. dakle, sam skill kod lika, bez ikakve opreme...

Naravno, ima brdo opreme koja ce dodati +x skill-a, ali poshto neko moze da ima lvl 20 i sa +20 baza +0 item ili +10 baza +10 itemi, onda je logichnije da kad se kaze lvl 20 da se misli na bazu - a posle nalazenjem opreme naravno da se tezi shto vishe da se izgura :)

@SuperStarr:

Imam, naravno, i to predmeti koji u zbiru daju oko +16 minimum, pa tamo gde sam stavio samo +1 imam +17, a tamo gde imam +20 sa itemima imam +37. E sad, mnogo je bolje imati +37 nego +17 ili +20. ;)
A konkretno svi ti skilovi gde sam stavio 20 komada predstavljaju sinergije za ostatak skilova, tako da je preporucljivo da ih nabudzis sto vise mozes. '

:wave:

EDIT:

AJ SVI U IGRU SAD. ZOVE NIDZA NA RUSH!!!

Poslednja izmena:
E, da se zahvalim za rush!!! :wave:

***. za 3h 75 lvl necro!! :D :D :D

Sad josh samo da se raspitam kako da raspodelim poene i koju opremu da ganjam ;)

Sledeci put dovodim i vuchka, da ga josh malo budzim ;)

Ala ste se nabudzili sinoc bogte. Video sam kad vas je nidza rushovo na normal, posle toga otisao da gledam film, kad sam se vratio svi 75 level. Ja jadnik moram da se patim da dodjem do 75, krvavo zaradjujem levele, a vi mrcine samo stojite i za po' sata 75.:)

Haha, ti si ishao i gledao film, a ja za 3h nisam ubio nijednog protivnika :D
Pa ti vidi shta je veca muka ;)

Silent ja mislim da ti ne znas sa kim si igrao sinoc. Sinoc mi je igrao burazer Nenad, jovcov1 je njegov acc samo da znas,moji su jovcov i jovcov2 koji jos nije u funkciji.

Aj ovako...

*jovcov: Miroslav
*jovcov1: Nenad
*strategylover: Zeljko
*blackbomb: Nikola
*Supersnake#: Aca (ja)
*NME: zaboravio sam
a ima i ona stojadinka assassinka (jel to isti covek)?

dodajte jos koji acc ako znate

Poslednja izmena:
Bravo Diablo, bash ovo mi je trebalo... Nisam nikako mogao da pohvatam sa kim sam sve igrao, jer svi imamo po: 1 nick na forumu, 1 ime IRL, 1 acc , xyz ime likova :D

A kako mene mnogo &*$% pamcenje imena, morao sam da zapisujem :D

Inache, NME. i NME_HF je pretpostavljam isti lik, a BlackBomb ga zna...
Takodje, imam na listi i josh jednog lika, acc.name: eggie , ali ne znam kako se zove, i njega 'znam' preko blackbomb-a...

A, jes' trip bio sinoc, Jovcov online, a svi ga zovu Nenad-e :D

Jes' glupo shto ne mozesh u svakom trenu da proverish koji je acc.name svakom igrachu...

hardliner - jovan
eggie - ognjen
blackbomb - nikola
nme,nme_hf - dejan
petricko-pera
cole87 - goran
yox,yv... - milan
desecrator-dalibor
oneandonly-rale
templar- -dusan
Ovako ovo su svi koje ja imam na listi i nisu dobro napisani tako da ih ne ubacujete u listu pre nego sto proverite kako ide tacno ime acc-a.
Nme i petricko(stojadinka asa) su braca rodjena, kao nenad i ja. Hardliner(jovan) je tomas sa bencha, eggie je iz bosne, cole87 je batalio diabla i sad igra wow, yox je retko an bnetu, desecrator poznatiji kao dacha me nema u listi njegovoj zato sto nema mesta, oneandonly je iz cacka, i templar- je covek koji me je uputio u svet diablaii na bnetu pored ace.
Eto ukratko o likovima sa kojima igram.

Poslednja izmena:
Ne igram na Bnetu. Igra je patchovana na 1.11b i u single-playeru sam dobio sva tri kljuca (key of hate, key of terror i key of destruction). Imaju li ikakvu svrhu ovi kljucevi u SP (transmute u Harrogathu ne radi nista)?

Ne znam kako si dobio u single kljuceve? Ja sam mislio da to ne moze da se dobije. Inace sa kljucevima mozes samo na bnetu da otvaras uber tristram i za to ti treba po tri kljuca od svakog.

Pa, ja sam se zainteresovao za kljuceve kad mi je The Summoner izbacio Key of Hate. Prvi put sam tada video. Onda sam potrazio po netu sta je to, pise da je ubaceno u 1.11 patchu, ali sajt na kom sam nasao ne spominje da je to za Bnet. Poubijam ostatak bande, nabavim ostale kljuceve i odem u Harrogath, ali - cjorak. Tek kasnije naletim na info da to radi iskljucivo na Bnetu...

Znaci, kljucevi ne sluze nicemu u Single player modu?

Poslednja izmena:
Kazem ti da ne. Ali nisam znao da se mogu dobiti i na single playeru. Kreni da igras na bnetu pa ces videti sta je diablo. Single je smesan u poredjenju sa ovim.

Ali opet, ovaj D2 LoD na battle netu nije vise ono sto je bio (u prvih par meseci Ladder 3 sezone koja i dalje traje, a izgleda 4. sezone nece ni biti).

Imam jednu molbu za vas koji igrate sa mnom na bnetu:

Ako vidite Peru (*petricko) recite mu da sam zainteresovan za njegov Arreat's Face (Slayer Guard helm za barba). Nudio mi je pre neki dan na poklon al sam odbio jer sam vec nabavio jedan. Medjutim, s obzirom da je njegov malo bolji po pitanju defense-a (life leech je isti za oba helma) mislio sam da se menjamo.

Thanx!

Imam jednu molbu za vas koji igrate sa mnom na bnetu:

Ako vidite Peru (*petricko) recite mu da sam zainteresovan za njegov Arreat's Face (Slayer Guard helm za barba). Nudio mi je pre neki dan na poklon al sam odbio jer sam vec nabavio jedan. Medjutim, s obzirom da je njegov malo bolji po pitanju defense-a (life leech je isti za oba helma) mislio sam da se menjamo.

Thanx!

U redu je, menjali smo se. :)

Ja sam pokusao da igram preko LANa sa drugom, sto je u potpunosti uspelo, ali imamo jedan VELIKI problem - treba nam mnogo vise para da bi pobili sve dusmane, e sad ja sam trazio neku sifru za pare al neuspesno . . . pa ako ima neko ko bi mogao da mi kaze kako to da odradim ? :)

U cemu je tacno problem? Trosenje golda na opravku opreme, ozivljavanje mercenary-ja ili gubljenje golda kao kazna kad zagines? Zar nije dovoljno da prodajes iteme koje nadjes u igri? Znas valjda iz iskustva sta je skuplje a sta ne, pa kako koji skuplji item (obicno oklop) ispadne, tako ga pokupis i prodas u gradu za 35000 (na hellu).

Pa na stranu to, mene interesuje da li postoji sifra i kako da je ukucam kako bi dobio zlatnike? :)

Ne, nema klasicne sifre, ali ako ne strahujes da zeznes heroja tako da igra nece da ga ucita, mozes da probas sa nekim character editorom da mu izmenis kolicinu love koju ima.

Pogledaj onu drugu temu o Diablu II gde raspravljaju za neku mapu ili tako nesto. Tako je otpoceta tema, u vezi neke mape. Tu sam ostavio link za skidanje najboljeg editora za DII. Ne mozes nista zeznuti, samo ucitas lika i upises kes. Lako je.

Narode, vidja li neko Nidzu na bnetu? Sta je sa njim? Hteo bih da mi pomogne oko rusha.

Nenade, da li si krenuo i ti sa novom amazonkom? Ako nisi, a Nidza nije tu, aj vidi ako neko drugi moze da nam pomogne oko toga pa mi javi ovde, molim te.

Ipak bih krenuo sa novom amazonkom. Isti ce biti build samo sa malo drugacije raspodeljenim skilovima. Ovog puta necu nista stavljati na Dodge/Avoid/Evade jer su to bagovani skilovi. Ako se neki od njih aktivira dok vas pogadjaju a vi u tom momentu bacite Lightning Fury ili napadnete sa Charged Strike napadi nece imati nikakvog efekta na protivnike. Zapravo vi cete videti da ste bacili LF i da se munja razletela po, ali steta od LF-a ce biti nula! I to me mnogo nervira. Pogotovu ako se teleportujem u neku rulju iz koje ne mogu da izadjem jer me konstantno pogadjaju (amazonka ima uzasno slab Faster Hit Recovery) pa jedino mogu da se iskobeljam tako sto bacam LF i cekam da se nijedan od D/E/A skilova ne aktivira kako bi moj LF prosao i pobio ih.

Poslednja izmena:
Ja mogu da pomognem do Hell-a :)
Nakon toga, mogu samo da probam, ***. nije moj Vuchko supermen :D
A nisam ni dugo igrao, skoro 2 nedelje... Shto zbog ispita, a shto zbog formatiranja hdd-a...

narode, ima li neko informaciju gde trenutno ima da se kupi samo ekspanzija za dII?
(u idei i hipermarketu nema trenutno)

Jel si gledao u Platou? Video sam ranije i u Knezu u jednoj radnji samo sam zaboravio kako se zove.

Mogao bih ja da te rasujem sa mojom sorc, ali samo tebe pa da ti onda rasujes Nesu. Nidzu nisam video 100 godina. Kaze mi Nesa da mozda i Pera moze da vas rasuje.

Ljudi, samo javite kada ce biti taj rush :D

Za kupovinu: pogledajte u mikro knjizi ili extreme plato...
Tamo sam vidjao diskove (i kupio svoj)...

A nisam ni dugo igrao, skoro 2 nedelje... Shto zbog ispita, a shto zbog formatiranja hdd-a...

Pa dobro wolvie nisi igrao tada zbog toga, a sto ne igras sada? Sada nema ispita, a ne formatiras disk valjda svaki dan?:D

Eee, svashta se izdeshavalo u medjuvremenu... A sutra kolokvijum...

A treba i burazera da iscimam da izadje na BNet, ima igru a skoro je dobio i kablovski :)

Vrh Dno